26-05-07
04:46
ΤΟ κείμενο αυτό που θα διαβάσετε δεν αποτελεί μέρος κάποιας επιστημονικής ανάλυσης ,αλλά συναισθήματα βγαλμένα από τα βάθη της ψυχής ενός ευαίσθητου ατόμου και ευρύτερα όλων των φιλόζωων ατόμων . "Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό" : Πώς θα το έλγε κανείς ; Νόμο της φύσης ; Ίσως . Για λόγους επιβίωσης που η ίδια η φύση μας έχει επιβάλλει . Έστω ότι είναι νόμος η τίγρης να τρώει το ελάφι και η γάτα το ποντίκι . Αυτά αποτελούν βιολογικές ανάγκες του κάθε όντος . Όμως κάποιο είδος που ονομάζεται άνθρωπος ( κτήνος θα έλεγα για μερικούς ) αρέσκεται στο να κάνει κατάχρηση των νόμων αυτών . Διεύρυνε τα δικαιώματά του πάνω στα αγαθά που του προσφέρθηκαν και θεώρησε τον εαυτό του ανώτερο , υπέρτατο και πιο σημαντικό από όλα τα όντα πάνω στη γη . Δε σέβεται πλέον ότι τα ζώα όλα έχουν ίσα δικαιώματα με αυτόν στη ζωή . Έτσι , μηχανεύεται χιλιάδες τρόπους για να εξοντώσει τις ανεπιθύμητες γι ' αυτόν υπάρξεις . Η ύπαρξη μιας γάτας , ενός αυτόνομου , ανεξάρτητου και πανέξυπνου ζώου , του προξενεί πολλά προβλήματα , τα οποία φυσικά είναι ανύπαρκτα για τον κόσμο και υπαρκτά στο μυαλό τους . Είναι πολύ εύκολο να προσφέρει θανατηφόρες ουσίες στα ζώα για να τα βγάλει από τη μέση . Τη σκληρή αυτή πραγματικότητα αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς που μαχόμαστε για τα δικαιώματα στη ζωή . Τη βλέπουμε στα χιλιάδες πτώματα που κείτονται στους δρόμους , στα πρόσωπα των εγκαταλελειμμένων κατοικιδίων , που τα "αφεντικά" τους , τελικά , μετάνιωσαν να κρατήσουν και θέλησαν να τα ξεφορτωθούν έτσι απλά .
Τί μπορώ να πω σε δυο μουτράκια που με κοιτάζουν κάθε μέρα ψάχνοντας στη δική μου μορφή εκείνη της ΜΗΤΕΡΑΣ τους ;
Πώς μπορώ να παλέψω για τη ζωή τους όταν δεν έχω να προσφέρω αυτό που θα τους έδινε η ΜΗΤΕΡΑ τους ;
Πώς να τους εξηγήσω πόσο σκληρός είναι ο κόσμος που δε σέβεται τίποτα ;
Πώς να τους δώσω να καταλάβουν πως ένα χέρι όμοιο με το δικό μου αλλά με διαφορετική πρόθεση τους στέρησε το μοναδικό τους στήριγμα στις 15 πρώτες ημέρες της ζωής του ;
Πώς να τους δώσω την προστασία που θα τους έδινε η ΜΗΤΕΡΑ τους ;
Πώς να σώσω όλα τα αδέσποτα του κόσμου που έχουν ανάγκη ένα χέρι βοήθειας ;
Πάντα θα παλεύουμε όλοι εμείς για τη ΖΩΗ τους και πάντα θα βρίσκεται κάποιος επιτήδειος που θα την κλέβει ;;;
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!
ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ...
Τί μπορώ να πω σε δυο μουτράκια που με κοιτάζουν κάθε μέρα ψάχνοντας στη δική μου μορφή εκείνη της ΜΗΤΕΡΑΣ τους ;
Πώς μπορώ να παλέψω για τη ζωή τους όταν δεν έχω να προσφέρω αυτό που θα τους έδινε η ΜΗΤΕΡΑ τους ;
Πώς να τους εξηγήσω πόσο σκληρός είναι ο κόσμος που δε σέβεται τίποτα ;
Πώς να τους δώσω να καταλάβουν πως ένα χέρι όμοιο με το δικό μου αλλά με διαφορετική πρόθεση τους στέρησε το μοναδικό τους στήριγμα στις 15 πρώτες ημέρες της ζωής του ;
Πώς να τους δώσω την προστασία που θα τους έδινε η ΜΗΤΕΡΑ τους ;
Πώς να σώσω όλα τα αδέσποτα του κόσμου που έχουν ανάγκη ένα χέρι βοήθειας ;
Πάντα θα παλεύουμε όλοι εμείς για τη ΖΩΗ τους και πάντα θα βρίσκεται κάποιος επιτήδειος που θα την κλέβει ;;;
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ !!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!
ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
26-05-07
06:49
Πού καλό το κείμενο αλλά δεν βάζουμε χέρι στη ζωή της γάτας μόνο,πολλά ζώα υποφέρουν από το ανθρώπινο χέρι.Εκτος αν είναι το κείμενο διαμαρτυρίας που ετοιμάζετε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
26-05-07
19:56
πωπω με εκανες να κλαψω δεν μπορω να φανταστω οτι αυτα θα σκεφτετε κ η πατουνα μου που την μαζεψα αποπ τον καδο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
28-05-07
01:15
Δεν είναι κείμενο διαμαρτυρίας αλλά συναισθημάτων. Προέκυψε από μια προσωπική μου εμπειρία που ζω τώρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum