Διάφορα εξογκώματα

michaela

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα.
τα γατακια μου ειναι περιπου 9 εβδομαδων....περιπου εδω και μια εβδομαδα το ενα απο αυτα εχει βγαλει κατι λιγο πιο πανω απο τη μυτουλα του...ειναι κατι σαν ογκος να το πω δεν ξερω:/:....σας παρακαλω βοηθηστεμαι...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00095.jpg
    DSC00095.jpg
    165,9 KB · Εμφανίσεις: 170
  • DSC00097.jpg
    DSC00097.jpg
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 192
Το έχει δει κτηνίατρος το γατάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να είναι και ένα απλό καρούμπαλο - αν και δεν το λέω από εμπειρία, τα δικά μου ποτέ δεν εμφάνισαν κάτι τέτοιο.
Νομίζω πως πρέπει να το πας σε κτηνίατρο για να είσαι σίγουρη ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ναι, απο μακριά, νομίζω κανείς ούτε γιατρός, δεν μπορεί να στο κάνει καλά., ίσως να κάνει μια εκτίμηση, αλλά θεραπεία δύσκολο...:hmm:

Μόνο γιατρός απο κοντά.

οχι,γιατι ειναι στην αθηνα και δεν ξερω ποτε θα επιστρεψει...

Δεν καταλαβαίνω και πολλά, ποιός είναι στην Αθήνα, η γάτα, εσύ, οι γονείς σου? Και πάλι, όποιος είναι με την γάτα, μπορεί να την πάει σε κάποιο γιατρό όπου και να είναι....:hmm: (εάν θέλει...)

Σήμερα είναι Τρίτη, είναι ανοιχτά μέχρι τις 8, άντε 9.. ανάλογα....

η κτηνιατρος ειναι στην αθηνα...εγω ειμαι μαζι με τη γατα στη μυτιληνη

Δειχνει σαν φλεγμονη του δακρυϊκου πορου:hmm:, αλλα θα πρεπει να το δει κτηνιατρος για να σου πει καλυτερα , σιγουρα στη μυτιληνη θα υπαρχουν και αλλοι κτηνιατροι:hmm:

τελικα εχθες το πηγα το γατι στο γιατρο και μου εδωσε το (antirobe)και θα παω ξανα αυριο για να το δει...αλλα ειπε οτι δεν ειναι και τιποτα ανυσηχιτικο...αν και απο εχθες που του εδωσα το φαρμακο νομιζω οτι εχει καλυτερεψει...

εχθες οπου τελιωσε η αντιβιοση το(καρουμπαλο)ειχε φυγει τελειως...ευτιχως εγινε καλα το μωρουλινι μου:greycat:

εχθες οπου τελιωσε η αντιβιοση το(καρουμπαλο)ειχε φυγει τελειως...ευτιχως εγινε καλα το μωρουλινι μου:greycat:

Μπράβο!!:up:

Παρακάτω έχω κάνει copy paste αυτό που έγραψα στο θέμα "γιατρέ αρρώστησε" Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο, ή ότι άλλο ξέρετε :worry: Το μυαλό μου πηγαίνει στο χειρότερο.....

Ξέρω ότι διάγνωση εξ αποστάσεως δεν γίνεται. Όμως τον τελευταίο καιρό ανησυχώ πολύ για την γατούλα μου. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη: την γατούλα την πήρα από τον δρόμο τον Νοέμβρη και ήταν ήδη περίπου 5 μήνες έξω. Μετά απο περίπου μισό μήνα ανακάλυψα στο πάνω μέρος της σπονδυλικής της στήλης (περίπου δίπλα από την ραχοκοκαλιά) ένα εξόγκωμα σαν μπαλάκι φουσκωτό, το οποίο αρχικά νόμιζα ότι είναι κόκαλο το οποίο εξέιχε περισσότερο. Τον τελευταίο καιρό όμως νομίζω ότι είναι λίγο μεγαλύτερο (ίσως είναι και ιδέα μου επειδή αδυνάτισε) Το πατάω και είναι αρκετά σκληρό αλλά μάλλον δεν είναι κόκκαλο αλλά κάτι σαν όγκος γιατί με πίεση μπαίνει λίγο, πολύ λίγο μέσα. Από τον Νοέμβρη έχει πάει σε 3 γιατρούς (για εμβόλιο και στείρωση) και μάλιστα η τελευταία που έκανε την στείρωση την κράτησε 2 μέρες οπότε αναρωτιέμαι αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα το έβλεπαν? Τότε ακόμα νόμιζα ότι είναι κόκαλο και δε ενδιαφέρθηκα γι αυτο και δεν ρώτησα αλλά τώρα έχω αρχίσει να ανησυχώ. Σκοπέυω να την πάω τον Φεβρουάριο για να πάρει το αντιπαρασιτικό χάπι της. Να ρωτήσω τότε και για το εξογκωματάκι ή να βιαστώ και να πάω πιο νωρίς? Τι μπορεί να είναι?

Έχω μια εντύπωση ότι ανακάλυψα και ένα δεύτερο πολύ μικρό μπαλάκι ένα εκατοστό δίπλα από το μεγάλο.:(

"Πολλές άλλες νόσοι αλλά και ο καρκίνος προκαλούν έλλειψη ζωηράδας, ανορεξία και απώλεια βάρους, εμφάνιση "φουσκωμάτων" στο δέρμα ή κάτω από αυτό, αλλαγές στα μάτια, ανεξήγητες αιμορραγίες, πληγές που δεν κλείνουν… " Αυτά τα διάβασα στο ailouros.gr Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι ούτε ανορεξία έχει ούτε έλλειψη ζωηράδας, το αντίθετο μάλιστα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Εξόγκωμα στην πλάτη

ποσο καιρο το εχει; Ειχε εμφανισει και ο δικος μου ενα εξογκωμα διπλα στην σπονδυλικη στηλη. Μπορεις να δεις αν ειναι στο δερμα ή κατω απο το δερμα; Σηκωσε το δερμα της στο συγκεκριμενο σημειο και δες αν το εξογκωμα ειναι στο δερμα. Στον δικο μου του ηταν στο δερμα και μαλλον προκληθηκε απο το χτενισμα. Λιγες βδομαδες αργοτερα του εφυγε. Αν το εχει πολυ καιρο η γατουλα σου και δεις οτι μεγαλωνει, πηγαινε την στον κτηνιατρο. Ευχομαι να μην ειναι κατι το σοβαρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έχει από τότε που την πήρα περίπου, δηλαδή τέλη Νοεμβρίου σίγουρα. Έχω την εντύπωση πως δεν ειναι στο δέρμα. Πάντως μάλλον έχει μαλακώσει γιατί έτσι κατάλαβα ότι δεν ειναι κόκκαλο. Μετά την στείρωση τώρα που το σκέφτομαι (η οποια έγινε πριν 1μιση βδομάδα) σαν να φάνηκε περισσότερο. Από τότε άρχισε να με απασχολέι. Πρέπει να την πάω το συντομότερο δυνατό στον κτηνίατρο. Ελπίζω ο κτηνίατρος να κάνει σωστή διαγνωση.

Μάλλον είναι στο δέρμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι σχεδόν σίγουρη. Την πασπάτεψα και το μπαλάκι σηκώθηκε μαζί με το δέρμα. Πάντως είμαι πλεον σχεδόν σίγουρη ότι επιδεινώθηκε η κατάσταση μετά την στείρωση. Μπορεί επειδη έμεινε μόνη της 2 μέρες (την κράτησε η γιατρός) να το πείραζε συνέχεια. Τι ακριβώς σου είχε πει ο γιατρός sakura? Δυστυχώ το δικό μου είναι καιρό και δεν την χτενίζω ποτέ. Μακάρι να το δημιούργησε μόνη της!!!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
εγώ θα σου έλεγα να πας να παρεις μια γνώμη κτηνιάτρου. Ειχα βρει και εγω μια γατούλα με εξογκωματακι στην πλάτη και της το αφαιρεσαν τότε που της εκανα και τη στείρωση. Δεν ήταν κατι τελικά αλλά ...καλύτερα να μην το έχεις στο μυαλό σου. Οτι και αν ειναι αν ειναι σε "τοπική" μορφή ακόμη καλό ειναι κατά τη γνώμη μου να αφαιρεθεί ή να γινει καποια θεραπεια που θα σου συστήσει ο γιατρός.

Απάντηση: Εξόγκωμα στην πλάτη

Θα την πάω σίγουρα, το ερώτημα είναι να την παω απευθείας στην κτηνιατρική κλινική ή στον κτηνίατρο? έχω αγχωθεί πολύ και έχω νευριάσει και με τους γιατρούς γιατί δεν το πρόσεξαν. Τον πρώτο δεν τον είχα γνωρίσει (πηγε για εξέταση πριν την πάρω και για το πρωτο εμβόλιο) Ειχε είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εγω έχω την εντύπωση ότι το είχε από τότε απλώς μεγάλωσε. Και φυσικά αυτή που την στείρωσε δεν θα έπρεπε να το είχε δει???? Μάλλον θα την πάω στον κτηνίατρο πρώτα και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να μην κανουν λάθος διάγνωση (όπως συνηθίζουν οι γιατροί)

Όγκος στην κοιλιά

Γεια σας παιδια...Εχω ενα προβλημα...Το γατακι μου εχει βγαλει εδω και αρκετες μερες 2 ογκους στο πισω μερος της κοιλιας χωρις να το πονανε και χωρις να εχει επηρεασει την συμπεριφορα του και την διατροφη του...Οπως τα πιανω φαινεται να ειναι επιδερμικο αλλα δεν μπορω να καταλαβω...:(
Το πηγαμε στην κτηνιατρο αλλα μας ειπε οτι χρειαζεται χρονο για να το ψαξει και πως δεν επειγει εφοσον δεν ποναει...Ομως το γατακι ειναι αγριο και μενουμε στην επαρχια με αποτελεσμα να το εχουμε 3 μερες μεσα σε ενα κλουβακι και εχει ''τρελαθει'',εαν το αφησουμε ομως δεν προκειται να το ξαναπιασουμε...:(
Ουφ...εχουμε αγχωθει παρα πολυ...Εχετε καμια ιδεα??Εχετε αντιμετωπισει ενα παρομοιο προβλημα υγειας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Όγκος στην κοιλιά

Καλωσηρθες.:)
Η ιδεα ειναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε αλλο κτηνιατρο.Ειν αι απαραδεχτο να σου λεει οτι εφοσον δεν το ποναει..να το αφησετε.Οταν θα πονεσει..θα ειναι πολυ αργα..πιστεψε με(αν βεβαια ειναι κατι κακο).Ομως δεν μπορεις να το ρισκαρεις..διοτι στους ογκους και στα εξογκωματα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τα κοιταμε εμπεριστατωμενα.Ουτε μπορει να μενει μεσα στο κλουβι..θα τρελαθει το καημενο.Ευχομαι να πανε ολα καλα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με την Έφη! Μή το αφήνεις! Άλλαξε κτηνίατρο άμεσα!!!

Καλως σας βρηκα κοριτσια!!!:)
Το θεμα ειναι οτι ειναι η μονη στην περιοχη αλλα ρωτησα μια φιλη μας που ειναι κτηνιατρος και λεει πως πρεπει να ειναι ορμονικο γιατι ειναι μικρο το γατακι...
Και θα της το παω το Σαββατοκυριακο...Να δουμε!!!Σας ευχαριστω πολυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back