Διάφορα εξογκώματα

Απάντηση: Όγκος στην κοιλιά

και η δικιά μου είχε εμφανίσει ένα εξόγκωμα επιδερμικό στην πλάτη (χωρις αλλαγη συμπεριφορας) αλλά μέχρι να το ανακαλυψω και να την πάω στον κτηνίατρο είχε φύγει, οπότε δεν μάθαμε τι ήταν Ελπίζω και το δικό σου να ειναι κατι ασημαντο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξόγκωμα στο πόδι

παιδια εμενα το γατακι μου στο πισω του ποδι εχει ενα εξωγκωματακι να του δωσω το σιροπι για τα σκουλικια vermox;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια εμενα το γατακι μου στο πισω του ποδι εχει ενα εξωγκωματακι να του δωσω το σιροπι για τα σκουλικια vermox;
Τι σχέση μπορεί να έχει το εξόγκωμα στο πόδι με το αντιπαρασιτικό;;;;;;;;;;;;;;;;

Απάντηση: Εξόγκωμα στο πόδι

Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο θα έριχνε φως σχετικά με το εξόγκωμα, την φύση του και το τι πρέπει να γίνει.
Πως μπορούμε να χορηγήσουμε ένα φάρμακο σε ένα γατάκι που δεν ξέρουμε τι έχει κι αν το φάρμακο αυτό θα το βοηθήσει; :confused:

Μπορεί να είναι οτίδηποτε. Από απόστημα, μέχρι και καρκίνο. Να το πας στον κτηνίατρο για διάγνωση και θεραπεία, εμείς δεν μπορούμε και δεν γνωρίζουμε να σου πούμε τι έχει.

εννοείται οτι θα πάτε κτηνίατρο όσο γίνεται πιο σύντομα. είναι μαλακό ή σκληρό;

πηγε στον κτηνιατρο και εκανε και το πρωτο του εμβολιο ηταν απο δαγκωμα σκυλου.Τωρα πλεον ειναι μεσα στο σπιτι. αλλα ηθελα να ρωτησω για τα παρασιτα του ειχα δωσει vermox χρειαζεται και χαπι τι χρειαζετε;

αφου το πήγες στον γιατρό έπρεπε να ρωτήσεις για τα παράσιτα και να γίνει εκεί εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση ή οτι χρειάζεται αφου του έδωσες ήδη vermox(το οποίο δεν το ξέρω καθόλου..)

Τελευταία επεξεργασία:

μου το εγραψε ο γιατρος ειναι για τα σκουλικια του εντερου αλλα τι αλλο θελει χρειαζετε αμπουλα;η αμπουλα για τα σκουλικια δεν ειναι?

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το εξογκωμα στο ποδι με τα σκουλικια στο εντερο.:confused:
Επισης,αν εχει κανει αποπαρασιτωση,δεν χρειαζεται κατι αλλο,εκτος και αν εχεις δει παλι ζωντανα σκουλικια.:)

δεν εχω δει τιποτα προστοπαρον οσο για το εξωγκομα ηταν απο δαγκωμα σκυλου τωρα ειναι μεσα στο σπιτι και μου γρατσουναει τα παντα με τα νυχια κανει να του τα κοψω?

Ναι μπορείς να του τα κόψεις. Κυκλοφορεί στο εμπόριο ειδικός νυχοκόπτης για τις γατούλες και κοστίζει περίπου 10,00 €! Ακόμα και ο κτηνίατρος το πουλάει! Όπως και νά΄χει, θα ήταν καλύτερο να το κάνει την πρώτη φορά ο κτηνίατρος, ούτως ώστε να δεις πως γίνεται! Υπάρχει κίνδυνος μα κόψεις ακατάλληλο μέρος και να την τραυματίσεις!

δεν εχω δει τιποτα προστοπαρον οσο για το εξωγκομα ηταν απο δαγκωμα σκυλου τωρα ειναι μεσα στο σπιτι και μου γρατσουναει τα παντα με τα νυχια κανει να του τα κοψω?

Εφοσον δεν εχεις δει κατι αλλο,δεν χρειαζεται να παρει και αλλο φαρμακο.Σου ειπε ο γιατρος φανταζομαι καθε ποτε χρειαζεται να κανιουν ενδωπαρασιτωση.Εξαρταται και απο το αν ζουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι.Περιπου καθε 3 μηνες συνηθως .:)

Ναι, Χρήστο. Ποτέ να μην δίνεις κάτι αν δεν σου πει ο κτηνίατρος.

η αμπούλα είναι για την εξωτερική αποπαρασίτωση!:)

Έχοντας τόσες απορίες κ εφόσον λες οτι πήγες στον κτηνίατρο,γιατί δεν τον ρώταγες για όλα αυτά από κοντά να γίνει σωστή δουλειά?

Εξογκώματα κάτω απο το λαιμό

Η γατούλα μου ξαφνικά εμφάνισε κάτι σαν εξογκώματα κάτω από τον λαιμό της εδώ και 2 μέρες...ξαφνικά δεν με θέλει και απομακρύνεται...τι μπορεί να τρέχει με αυτά κάτω από τον λαιμό της.... δεν μου είχε αρρωστήσει... απλά ξαφνικά εμφανίστηκαν αυτά..σαν φουσκάλες μεγάλες είναι...:(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Η γατούλα μου ξαφνικά εμφάνισε κάτι σαν εξογκώματα κάτω από τον λαιμό της εδώ και 2 μέρες...ξαφνικά δεν με θέλει και απομακρύνεται...τι μπορεί να τρέχει με αυτά κάτω από τον λαιμό της.... δεν μου είχε αρρωστήσει... απλά ξαφνικά εμφανίστηκαν αυτά..σαν φουσκάλες μεγάλες είναι...:(

πιαθνως προκειται για καποιο αποστημα ή οιδημα στον λαιμο και θα χρειαστει αντιβιωση:hmm:

Απάντηση: Όγκος στην κοιλιά

παιδια εχω το ιδιο προβλημα,ενα απ τα αδεσποτα γατακια που ταιζω,το μαυρο,που δεν ειναι μεγαλο σε ηλικια,σημερα που το χαιδεψα ειδα οτι η κοιλια του ειναι γεματη γρομπαλακια,μεγαλα σε μεγεθος,τουλαχιστον 4 επιασα,χωρις να φαινεται να ποναει,η να μην εχει ορεξη,δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο.και στεναχωριεμαι γιατι ειναι απ τα πιο ημερα της αυλης.εχει κανεις υποψην του τι μπορει να ειναι?προσεξα οτι ειναι σε καθε της ρογα πρισμενο,σα βυζακια μεγαλα ενα πραγμα.να ναι ορμονικο?η κατι χειροτερο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι ορμονικο εφοσον το γατακι σου δεν ποναει...
Εαν το πας στο κτηνιατρο,θα σου δωσει ενα φαρμακο που σταματα τις ορμονες για την παραγωγη του γαλακτος...
Απλως πρεπει πρωτα να σιγουρευτεις πως ειναι αυτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back