Διάφορα προβλήματα υγείας

lovekittens

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
Παιδια.δεν μπορω αλλο.κουραστηκα..θελω τα γατια μου που ππηκαν στην.ζωη μ.πριν λιγους μηνες να ναι.υγιει τοσο δυσκολο.ειναι πια..;στην αρχη ο μεγαλος ειχε.ρινοτραχιτιδα.γιατί τον.βρηκα.4
5 μηνων χωρίς.αντισατα οπως καταλαβαινετε κ ο.1ος γιτρος που τα πηγα ηταν ασχετος.κ.του κανε εμβολιο κ.χειροτερεψε μετα απο θεραπεία μ αντιβιωση κ αμπουλες.για.ψωρα.κτλπ επαθαν διαρροια..οκ εδω φταιω.εγω γιατι τους αλλαζα συνεχεια ξηρα τροφη..τωρα που τους περασε η.διαρροια πηηα τον μεγαλο για.επαναληπτικο εμβολιο κ βρηκα πως εκτος απο τ αφτια του τα οποοα ενω του κανα θεραπεία για ψωρα αυτη δεν ειχε φυγει κ τελικα τα καθαρισαμε.εχει ΚΑΙ ουλιτιδα
...κ σκεφτομαι με.τρομο οτι ενω του.κανα ωια λευκαιμια κ περοτονιτιδα κ τοξοπλαα κ.βγηκε αρνητικος δεν του κανα.για αιdsγιατί η γιατρος η 2η που τον παω.πια κ την εμπιστευομαι στα βασιλα.τουλαχιστον..μοθ πε ουι δεν χρειαζόταν να κανει.δεν θελω να χει...δεν θελω να κολλησει η μικρη..το οτι θεραπευτηκε απο ρινοτραχειτιδα κ μετα απο διαρροια δεν δειχνει οτι εχει καλο ανοσοποιητικο.
πειτε μ καποιος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Β Ο Η Θ Ε Ι Α

Κοίτα, νομίζω ότι τις περισσότερες φορές που μαζεύουμε γατάκι και το πρωτοφέρνουμε στο σπίτι, κάπως έτσι είναι..Είναι πολύ ταλαιπωρημένα και συνήθως το ένα φέρνει το άλλο. Σε μια δική μου περίπτωση πχ για να καταλάβεις, είχαμε δυσανεξία στο γάλα-εντερίτιδα/πρόβλημα με τη χλωρίδα του εντέρου-αποστήματα από το συνεχές λέρωμα-μύκητες από τις αντιβιώσεις για όλα τα προηγούμενα. Στη συνέχεια εμφάνισε και ψώρα, η οποία υποχώρησε μετά από τουλάχιστον ένα μήνα.
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, την ταλαιπωρία σου και το ότι σίγουρα στερείσαι και εσύ για να τα περιθάλψεις, αλλά θαρρώ πως θα είναι περαστικά. Ο γάτος που σου ανέφερα δεν είχε κάτι σοβαρό, απλά χρειαζόταν χρόνο, καλή τροφή και καθαρό περιβάλλον (στην αρχή ήταν μέσα/έξω και αυτό δεν τον βοηθούσε να γίνει καλά).
Μου είχε πει μια κτηνίατρος, ότι όντως κάποιες φορές οι εξετάσεις βγαίνουν αρνητικές γιατί είναι νωρίς για να φανούν οι ασθένειες. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι απλά θέλει το χρόνο του, μια επίμονη ψώρα, μια διάρροια από τροφική δυσανεξία και μια ρινοτραχείτιδα που θεραπεύτηκε κιόλας, δεν μου φαίνονται τόσο σοβαρά για ένα αδεσποτάκι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια!

Ναι δεν φοβαμαι οτι ειναι σοβαρα φοβαμαι τωρα που παρουσιασε κ ουλιτιδα κ διαβασα οτι μπορεί καποιες φορες να εμφανιζεται λογω aids..δεν θελω να χει..θα το παω για στειρωση την αλλη βδομαδα κ θα του παρει ξανα αιμα τοτε
.εχουμε κανει για felv fip κ τοξοπλασμα κ ειναι αρνητικα αλλα για.aids δεν καναμε κ φοβαμαι..ευχηθείτε καλη τυχη

Μη φοβασαι τοσο για την ουλιτιδα Ειρηνη μου, ο μεγαλος μου ο γατος ειχε ουλιτιδα ολη του τη ζωη και ουτε AIDS ειχε ουτε τιποτα. Απλα καποια γατια εχουν κακη παστα δοντιων, οπως γινεται και στους ανθρωπους.

Το ρεμαλι μ εχει κοψοχολιασει ολο αρρωσταίνει..βεβαια ολα μεχρι στιγμης διορθωνονται κ ελπιζω κ θελω να συνεχιστεί..ευχηθείτε μας καλη τυχη η θετικη ενεργεια μετραει σ ευχαριστώ πολυ βασω κ σοφια..

Το ρεμαλι μ εχει κοψοχολιασει ολο αρρωσταίνει..βεβαια ολα μεχρι στιγμης διορθωνονται κ ελπιζω κ θελω να συνεχιστεί..ευχηθείτε μας καλη τυχη η θετικη ενεργεια μετραει σ ευχαριστώ πολυ βασω κ σοφια..
Μεσα απο την καρδια μου, καλη τυχη και πολλη θετικη ενεργεια στελνω. Ολα θα πανε καλα, θα δεις.

Να σαι κι εσύ θετική! Αυτό βοηθάει γιατί τους το μεταδίδεις και είναι πιο ανθεκτικά. Αντιστέκονται καλύτερα :)
Να σκέφτεσαι ότι παρά εκεί έξω στους δρόμους καταδικασμένα, είναι καλύτερα κοντά σου, στα ζεστά.
Όλα θα φτιάξουν με πολλή αγάπη και φροντίδα :)

ευχαριστω...το σκεφτομαι κ πολλες φορες αν κανουν καμια ζημια τους το λεω για πλακα τωρα θα σασταν στο κρυο κ την βροχη κ εσεις στεναχωρειτε την μαμα..

περαστικά στα γατάκια σου
να σκέφτεσαι αισιόδοξα και όλα θα πάνε καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back