ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Λίγο πολύ όλες οι γάτες μπορούν να κάνουν κόλπα.Έχετε γάτα που υπακούει στις εντολές σας όπως έλα,κάτσε;Έχετε γάτα που ξέρει να πηδάει μέσα από ένα στεφάνι;Ή μήπως έχετε μια γάτα που όταν της μιλάτε σας απαντάει;(με το δικό της τρόπο βέβαια)Αν η γάτα σας κάνει κάτι ιδιαίτερο, ό,τι και αν είναι αυτό,δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.Και να πως θα πάρετε μέρος:
Πρέπει να γράψετε:
Το όνομά σας:.....................
Το όνομα της γάτα σας:..............
Αν είναι ράτσας(και τι)φάτσας ή ταράτσας:..........
Την ηλικία της γάτας:....................
Βιντεάκι:.........................................
Ένα δικό σας σχόλιο σχετικά με τα κατορθόματα της γάτα σας:....
Ο διαγωνισμός θα αρχίσει από σήμερα εως και τις 18 Απριλίου.
Η ψηφοφορία θα γίνει μετά τις 18 Απριλίου μόλις γράψω την λέξη ''ψηφοφορία''.Μπορούν να ψηφίσουν και αυτοί που δεν συμμετέχουν.Θα έχετε το δικαίωμα για τρεις επιλογές.Μπορείτε να γράψετε και ένα σχόλιο για τα βιντεάκια που ψηφίσατε.
Μάζι μου είναι και:
η babycat(Κωνσταντίνα)
η bunny(Χριστίνα)
το Patsoukaki(Αντιγόνη)
η Sweetycat(Mαρία)
Μαζί τους συζήτησα και μαζί καταλήξαμε σε αυτόν το διαγωνισμό...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry:Αχχχχχχχχχχχ.........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ελατε βρε παιδια κανεις.........????:cry:Αχχχχχχχχχχχ.........
Mην στεναχωριέσε...
Έχουμε περιθώριο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ότι και αν κάνει η γατούλα του!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ή μπορεί η γάτα του να μην έχει μάθει να κάνει κόλπα
αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε το χρονικό διάστημα,παράταση.Μέχρι και 28 Μαίου μπορείτε να συμμετέχετε!
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
χαιρομαι που δωθηκε παραταση...Μολις τραβηξα ενα βιντεο της γατας μου με τα κατορθωματα της και θα θελα να λαβω-ει μερος στον διαγωνισμο....Τι πρεπει να κανω?Που στελνω το βιντεο?
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Πρέπει να γράψετε:
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Ονομα: Αφροδιτη Κ. (nickname bilio)Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Πρέπει να γράψετε:
Ονομα γατας: Βilio
Ρατσα : Ταρατσα (ασπρομαυρο γατι)
Ηλικια: 6-7 μηνων
Βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=ALRhQiG-Sis
Σχολια : Αυτο που θελω μονο να πω (περα οτι ειναι φοβερη εκσιπνη σπιρτιοζα τσαχπινα γατα θαυμα κλπ κλπ κλπ ...σλρουπ σλρουπ σλρουπ
) ειναι οτι αυτο το επαθε να το κανει μονη της. Εγω πραγματικα δεν εκανα τιποτα εκτος του να της πεταω τα πραμματα που μου φερνει. Αν ξεχαστω μιαουριζει κι ολας. Εαν δεν το βρει το καπακι παλι μιαουριζει μεχρι να το βρει...Στο τελος τα καταφερνει μιας και ειναι πεισματαρα.Αυτα
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ωραια!!!!!!!!!!!!
Μπραβο στην γατα σου και σε εσενα
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχου αληθεια εμαθε να το κανει μονη της;;;Τι ωραια!!!!!!!!!!!!
Μπραβο στην γατα σου και σε εσενα
![]()
Α και να προσθεσω οτι εαν εγω δεν συμμετασχω (πχ εχει πιαστει το χερι μου πια ...) το πεταει μονη της και τρεχει να το πιασει. Αυτο της αρεσει πιο πολυ με μπαλακια που κανει γκελ ...
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ονομα: Αφροδιτη Κ. (nickname bilio)
Ονομα γατας: Βilio
Ρατσα : Ταρατσα (ασπρομαυρο γατι)
Ηλικια: 6-7 μηνων
Βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=ALRhQiG-Sis
Σχολια : Αυτο που θελω μονο να πω (περα οτι ειναι φοβερη εκσιπνη σπιρτιοζα τσαχπινα γατα θαυμα κλπ κλπ κλπ ...σλρουπ σλρουπ σλρουπ) ειναι οτι αυτο το επαθε να το κανει μονη της. Εγω πραγματικα δεν εκανα τιποτα εκτος του να της πεταω τα πραμματα που μου φερνει. Αν ξεχαστω μιαουριζει κι ολας. Εαν δεν το βρει το καπακι παλι μιαουριζει μεχρι να το βρει...Στο τελος τα καταφερνει μιας και ειναι πεισματαρα.
Αυτα
Πολύ ωραίο κόλπο!Μπράβο στην γατούλα σας!Πραγματικά έξυπνη!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Που,που???
Αφού τέλειωσε ο χρόνος και έχουμε μόνο ένα βίντεο δίνεται παρλάταση!
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool