Διαδώστε το όπου μπορείτε....

mandeson

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα.
για να διασυρθούν τα εμέσματα αυτά της κοινωνίας και να νιώσουν την κατακραυγή στο πετσί τους οι αναίσθητες και άξεστες λέρες ...

"Φίλη δημοσιογράφος δέχθηκε φραστική και σωματική επίθεση στην οδό Θεσπιέων 6 στο Περιστέρι επειδή τάιζε κάτι κάτισχνα γατάκια. Αυτές που τις επιτέθηκαν (μάνα και κόρη ονομάζονται Ρούλια). αυτό το μίσος στις αθώες ψυχές ας μου το εξηγήσει κάποιος!"

Αναρτήστε το σε γκρουπ , σε φόρα, όπου πιστεύετε και νομίζετε... Τα τέρατα! Όταν στην ψυχή υπάρχει σαπίλα και τα συμπλέγματα γεμίζουν ωκεανό, αυτά συμβαίνουν...Ας γυρίει,όμως, επάνω τους το κακό, όχι σε έναν άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει και σε ανήμπορες, πεινασμένες ψυχούλες που ζουν στο μεταίχμιο ζωής και θανάτου...Άρρωστα μυαλά , κακές ψυχές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι τέσσερις τελευταίες λέξεις του μηνύματος είναι η απόλυτη και μοναδική εξήγηση. Άρρωστα μυαλά, κακιές ψυχές.
Δεν υπάρχει θεραπεία, μόνο τιμωρία.Και υπόψιν, τα καθάρματα τρέφονται από την κακία τους και καθόλου δεν τους βλάπτει, κι ενώ, αυτοί βρωμίζουν με το μίασμά τους το κόσμο, οι ευαίσθητες ψυχές φθείρονται από την κακία .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως άνετα αν τις ήξερα θα τις έκανα να τρέχουν να κρυφτούν και να μην ξανακακαρίσουν. Οι κακόψυχες:mad:. Μπράβο στην φίλη σου και να συνεχίσει να τα ταϊζει. Αν της ξανακολλήσουν αυτές οι θρασύδειλες από την στιγμή που ξέρει ποιες είναι θα αναγκαστούν να τα προστατεύουν τα γατάκια για να μην τους γίνει μήνυση αν πάθουν κάτι τα μικρά. Αυτό να τους πει ότι ξέρει ποιες είναι και αν συμβεί τίποτα στα γατάκια να τρέξουν να κρυφτούν

Εγώ πάντως άνετα αν τις ήξερα θα τις έκανα να τρέχουν να κρυφτούν και να μην ξανακακαρίσουν. Οι κακόψυχες:mad:. Μπράβο στην φίλη σου και να συνεχίσει να τα ταϊζει. Αν της ξανακολλήσουν αυτές οι θρασύδειλες από την στιγμή που ξέρει ποιες είναι θα αναγκαστούν να τα προστατεύουν τα γατάκια για να μην τους γίνει μήνυση αν πάθουν κάτι τα μικρά. Αυτό να τους πει ότι ξέρει ποιες είναι και αν συμβεί τίποτα στα γατάκια να τρέξουν να κρυφτούν

Για να είμαι πιο συγκεκριμένη, είναι φίλη φίλης... Της προτάθηκε να της κάνει μήνυση, για να δούμε... Βέβαια, υπάρχουν και διάφορα άλλα σενάρια που παίζουν στο μυαλό ενός ανθρώπου που έχει απηυδήσει πια με την κακοποίηση των ζώων από τέτοιες αναίσθητες και άξεστες αλήτισσες, αλλά πλέον και η διάδοση του ονόματος όσων κακοποιούν ζώα μέσω facebook, φόρουμ, blogs κλπ. λειτουργεί ως ένα όπλο εναντίον τέτοιων βδελυγμάτων εκεί που πριν δεν υπήρχε απολύτως τίποτα... Σε τέτοια θρασύδειλα ξεβράσματα κάποιες φορές πιάνει και ο εκφοβισμός... Και εν τέλει, όποια μέσα έχει κανείς τα χρησιμοποιεί...

Δεν υπάρχει θεραπεία, μόνο τιμωρία.Και υπόψιν, τα καθάρματα τρέφονται από την κακία τους και καθόλου δεν τους βλάπτει, κι ενώ, αυτοί βρωμίζουν με το μίασμά τους το κόσμο, οι ευαίσθητες ψυχές φθείρονται από την κακία .
Πόσο αληθινό αυτό που λες...Εκείνοι κοιμούνται ανενόχλητοι , χωρίς τύψεις και χασκογελάνε αναίσθητοι ενώ κάποιοι άλοι χάνουμε τον ύπνο μας και σπαράζει η καρδιά μας... Κάποτε, όμως, θα γυρίσει και ο τροχός , το κακό πάντα γυρνά στην πηγή του για να τραφεί.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ κάτι ανάλογο. Τέτοιες τύπισες είναι θρασύδειλες. Να μην ξέρουν που να κρυφτούν

για να διασυρθούν τα εμέσματα αυτά της κοινωνίας και να νιώσουν την κατακραυγή στο πετσί τους οι αναίσθητες και άξεστες λέρες ...

"Φίλη δημοσιογράφος δέχθηκε φραστική και σωματική επίθεση στην οδό Θεσπιέων 6 στο Περιστέρι επειδή τάιζε κάτι κάτισχνα γατάκια. Αυτές που τις επιτέθηκαν (μάνα και κόρη ονομάζονται Ρούλια). αυτό το μίσος στις αθώες ψυχές ας μου το εξηγήσει κάποιος!"

Αναρτήστε το σε γκρουπ , σε φόρα, όπου πιστεύετε και νομίζετε... Τα τέρατα! Όταν στην ψυχή υπάρχει σαπίλα και τα συμπλέγματα γεμίζουν ωκεανό, αυτά συμβαίνουν...Ας γυρίει,όμως, επάνω τους το κακό, όχι σε έναν άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει και σε ανήμπορες, πεινασμένες ψυχούλες που ζουν στο μεταίχμιο ζωής και θανάτου...Άρρωστα μυαλά , κακές ψυχές...
Συμφωνώ μαζί σας... τέτοια υποκείμενα δεν είναι άνθρωποι, δεν μπορούν να λέγονται ανθρώπινα πλάσματα.
Μπορώ να βοηθήσω στην διάδωση του θέματος έτσι ώστε να διαβαστεί από πολλούς χρήστες του διαδικτύου. Εγώ πολύ συχνά στέλνω άρθρα μου για τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας σε blogs με μεγάλη επισκεψιμότητα (πχ pressgr, troktiko κλπ). Αν θέλεις στείλε μου στο email μου ένα μικρό κειμενάκι λίγο πιο ξεκάθαρο και θα το επεξεργαστώ με κατάλληλες φωτο και θα το στείλω κατ' αρχήν στο pressgr (είμαι φίλη με τον ιδιοκτήτη, μου δημοσιεύθει ότι άρθρα στέλνω!!).

Επιτέλους αν δημοσιοποιούντε τέτοιες ιστορίες, ίσως και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες αυτής της χώρας.. μπας και τους ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που έχουν πέσει τα τελευταία χρονια και το μόνο που κάνουν είναινα ξεσπάνε σε αθώες ψυχούλες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back