Διακοπές: Να πάρω τις γάτες μαζί;

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Μήπως να δείτε ένα ακόμη γιατρό;;; Έχω να προτείνω έναν που εγώ τουλάχιστον τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν μου φαίνεται λογικό να κινδυνεύει η ζωή της από ένα απόστημα... :(

Χουζουρίτσα, ο γιατρός μας είναι καλός, την περιποιείται πολύ! Και ήμουν πάντα παρούσα και διαπίστωνα την προσεκτική δουλειά που έκανε.
Το απόστημα μπορεί είναι απλό, αλλά όταν συνεχίζεται (και ειδικά αν έχει προκληθεί από άρρωστο ζώο) γίνεται πολύ επικίνδυνο έως θανατηφόρο. Ακόμη και για τους ανθρώπους. (υπάρχει περίπτωση κοπέλας που μετά από ατύχημα με αυτοκίνητο εμφάνισε αργά απόστημα από γυαλάκι που της χώθηκε, δεν πέρασε με τον καθαρισμό, υπέστη ακρωτηριασμό και τελικά πέθανε)
Ο γιατρός δε λέει ότι το γατάκι θα πεθάνει. Λέει ότι πρέπει να συνεχίσουμε σχολαστικά τη θεραπεία, γιατί τίποτα δεν αποκλείεται. Αν δεν καθαριστεί καλά και πάει μέσα, πιθανόν να δημιουργήσει σηψαιμία με ό,τι σημαίνει αυτό! :(
Μη νομίσεις ότι πάει να μας εκμεταλλευτεί. Δε χρεώνει καν όλες τις επισκέψεις (συνέχεια την πάμε και τον μουρλαίνουμε στα τηλέφωνα). Η αγωγή είναι η συνήθης: καλός καθαρισμός, betadine και αντιβίωση. Αν διάβαζε ο Νίκος ίσως μας έδινε κι αυτός τα φώτα του. Εγώ πάντως τον κτηνίατρό μας τον εμπιστεύομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πρόβλημα με τις διακοπές αλλά τι να κάνουμε...Θα βρούμε λύση...
Ladycat τον Κίμι μας που είναι στειρωμένος και από σπίτι θα μας τον κρατήσετε??:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σας τον κρατησω καλε κανενα προβλημα αμα ειναι καλο παιδι γιατι οχι

Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά...Αν δεν βρω άλλη λύση θα σε πω...

Διακοπές..

Είμαι μια τρυφερή γατομάνα κ εγώ .. Και το πρόβλημα μου είναι ότι λατρεύω τόσο πολύ την μικρή μου Georgie που δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον άσχετο να την αφήσω όταν πάω διακοπές..

Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ζήσει μαζί της και τον έχω δει πόσο την αγαπάει και την φροντίζει θα πάει και αυτός διακοπές και δεν έχω ιδεά τι να κάνω.. :/:

Καμία πρόταση;; :/:

Ναι, το έχουμε συζητήσει το θέμα. Δες, αν θέλεις, στο:
https://www.mypetz.gr/threads/Διακοπές-Να-πάρω-τις-γάτες-μαζί.219321/

Εγώ θα την πάρω μαζί μου τη Νιάρα, γιατί είναι εφικτό ΚΑΙ απαραίτητο στην περίπτωσή μου. Όταν αυτό δε γίνεται, πρέπει να βρεις κάποιον ή κάπου να την αφήσεις προσωρινά, γιατί δε λέει να στερείσαι τα ταξίδια σου, την κανονική ζωή τέλος πάντων!
Τη γάτα την παίρνουμε για πολλά χρόνια (μακάρι να μας ζήσει), άρα πρέπει να βρει πραγματικό χώρο στη ζωή μας, να περνάμε όλοι καλά και όχι κάποτε να μας φανεί βάρος η καημένη! :confused:
Αυτή μπορεί και μόνη της αρκεί να της εξασφαλίσουμε τις καλές συνθήκες. Πόσο θα λείψουμε; 10-15 μέρες; Θα γυρίσουμε, θα μάς κάνει μούτρα μια-δυο μέρες και μετά back to normal!:P

Καλές διακοπές!

Τελικά με πείσατε και φέτος για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δεν θα πάρω τις 4 γατούλες μου μαζί στις διακοπές. Θα μείνουν σπίτι και θα έρχεται πρόσωπο εμπιστοσύνης κάθε ημέρα να τις ταίζει. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ήσυχη με την απόφασή μου. Φοβάμαι μην πάθουν καμία μελαγχολία, μια και κάποιες από αυτές είναι κυριολεκτικά κολλημένες πάνω μου.... Θα φύγω και νιώθω ότι αφήνω ένα μεγάλο κομμάτι πίσω μου.... Μακάρι όλα να πάνε καλά...

Μια χαρά θα πάνε μην ανησυχείς!!!

Ανησυχώ... Ανησυχώ πολύ μάλιστα... Ίσως είμαι υπερπροστατευτική...΄
Όλα αυτά τα χρόνια στο πλοίο σκεφτόμουν το εξής: τί θα γίνει αν γίνει μια στραβή και βουλιάξει (όπως το ΣΑΜΙΝΑ); Πώς θα καταφέρουμε να διασώσουμε 4 γατιά μέσα στη θάλασσα;;;;;;;!!! Είναι απίστευτο κι όμως αυτό σκεφτόμουν...

Βρε Χουζούρη ατυχήματα συμβαίνουν παντού και πάντα. Οχι μόνο στις διακοπές! Είναι να μη σου τύχει! (άντε μη γρουσουζεύουμε τώρα):)

Για Θεσσαλονίκη άμα θέλει κανείς μπορώ να φιλοξενίσω εγώ γατουλίνια μέχρι τις 4 Αυγούστου και μετά τον 15Αύγουστο!!

Εμένα ο Μπόμπος γμτ δε μπορεί το αυτοκίνητο..Κάνει συνέχεια εμετό και λερώνεται..Πιφ!!Παρόλα αυτά με ένα ηρεμίστικο φέτος ελπίζω να τη γλιτώσουμε τη βρωμοδουλειά και να κάνουμε το μεγάλο ταξίδι μας Θεσσαλονίκη -Γύθειο χωρίς μυρωδιές!!:P

Μακρύ ταξίδι κάνετε κι εσείς βλέπω Lady...
Η Νιάρα μου δεν κάνει εμετό ούτε άλλα -ευτυχώς-, αλλά για καλό και για κακό στρώνω όλο το αυτοκίνητο με παλιές πετσέτες ή και πλαστικό από κάτω.
Στο Γύθειο πώς τα πάει, προσαρμόζεται εύκολα;
Καλό σας ταξίδι!:)

Δυστηχώς είμαι Αθήνα και διακοπές θα πάω σε νησί για 7 μέρες.. Δεν θέλω να βάλω την μικρή μου σ' αυτή τη διαδικασία για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.. Άρα δεν μπορω να την πάρω μαζί μου.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμη .. :hmm:

Απο εκεί μου τον έφεραν οπότε είναι σαν το σπίτι του.Το καλό είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με άλλα γατιά καθώς ότι είχαμε τον συμπαθούσε ακόμη και ο Νίνο!
Αντε να δούμε φέτος πως θα τα πάει με το μικρό γατάκι!
Merci!!!:D

Και μεις μολις γυρισαμε απο Αμμουλιανη οπου ο περσης εγινε θαλασσολυκος Μια χαρα τα πηγε στο ταξιδι και στο καραβι μεσα τελειος!ενοιωθα καλα που τον ειχα μαζι μου και στη διαμονη δεν ειχαμε κανενα προβλημα εγινε η μασκοτ του ξενοδοχειου!

Χθες επιστρέψαμε από τη Σκόπελο. Λείψαμε 11 ημέρες. Τελικά αφήσαμε τα γατιά εδώ στην Αθήνα και ερχόταν μία φορά την ημέρα ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης και τα τάιζε. Δεν φαντάζεστε πόσο σοφή απόφαση ήταν τελικά. Είναι βέβαιο ότι αν τις παίρναμε μαζί θα ταλαιπωρούνταν αφάνταστα. Με τη ζέστη, με το πλοίο, με τον περιορισμό σε ένα μικρό δωμάτιο... Αφήστε που σίγουρα θα είχαμε και ατύχημα διότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ το νησί (πανέμορφο κατά τα λοιπά) είχε πάρα πολλές σφήκες! Σίγουρα τα γατιά μου θα τις κυνηγούσαν και φυσικά θα τρέχαμε... Δεν επρόκοιτο να γλιτώσουν το τσίμπημα...
Δεν μπορώ να μην γράψω για το πόσο μου έλειψαν. Τις σκεφτόμουν συνέχεια! Αυτό όμως το συναίσθημα της νοσταλγίας με έκανε να χαίρομαι που γυρίζω πίσω. Πρώτη φορά χάρηκα που τελείωσαν οι διακοπές! Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και με πλημμύρισε μία χαρά!! Οι γάτες μου με υποδέχθηκαν με όλη τους την αγάπη. Ο Παύλας άρχισε να με γλύφει στη μύτη και στα μάτια, ο Τελείας άρχισε να με κουτουλάει στα πόδια, ο Χουζούρης έπεσε ανάσκελα για χάδια. Η Ruby έτρεξε στην αδυναμία της, τον άντρα μου! Από τη στιγμή που γύρισα δεν έχω ξεκολλήσει από δίπλα μου. Είμαι πανευτυχής!
Τελικά το αποφάσισα: πέρασε ο καιρός που πέρναμε τη Ruby παντού μαζί μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς με 4 γατιά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τα αφήνουμε πίσω. Να κάνουμε κι εμείς τις διακοπές μας ήσυχοι και αυτά να μην ταλαιπωρούνται. Οπότε εφεξής θα εφαρμόσω αυτή μου την απόφαση. Δεν το μετάνιωσα στιγμή. Και σας ευχαριστώ όλους που με πείσατε να μην τις πάρω μαζί μου!!!

:hmm: καλημερα σε ολους, μηπως μπορειτε να μου πειτε καμμια καλη πανσιον για να αφησω τις γατουλες μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλώς ήρθες :)
Αυτή εδώ φαίνεται καλή, αν και δεν έχω προσωπική πείρα (επομένως ούτε και άποψη) ;) Έχω δει και μια αφίσα στην κτηνίατρό μου για μια πανσιόν, αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Αν θες, μπορώ να περάσω και να γράψω το τηλέφωνο.
Πάντως, αν έχεις κάποιο φίλο ή συγγενή που μπορεί να τις ταΐζει όσο θα λείπεις, θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο γι' αυτές. Στρεσάρονται πολύ όταν απομακρύνονται από το γνώριμο περιβάλλον τους :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω αυτο που φοβαμαι στις πανσιον,και αυτο που εχω ακουσει να παθαινουν καποιοι ιδιοκτητες,ειναι οτι χανονται ζωακια απο τις πανσιον.αυτο φοβαμαι και δεν τα εχω αφησει ποτε σε πανσιον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back