Διακοπές με το σκύλο μας

ιωάννα-μπιάνκα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
Καλημέρα..Θέλω να πάρω φέτος τον Όσκαρ μαζί μου στις διακοπές αλλά είμαι πολύ άσχετη..Στο πλοίο πρέπει να είναι σε κλουβί μεταφοράς?μέχρι πόσα κιλά μπορεί να είναι ο σκύλος μου?τι άλλο θα πρέπει να φροντίσω?Πιστεύετε ότι θα βρω ενοικιαζόμενα δωμάτια που να δέχονται σκύλους?Έχετε κάποιες άσχημες εμπειρίες με το σκύλο σας σε περίοδο διακοπών?Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Διακοπές με τον σκύλο μας...

Ιωαννα εχεις σκυλακι;:confused:
Στο καράβι πρέπει να ειναι σε κλουβακι μεταφορας και να μπει στο καταστρωμα,στα ειδικα κλουβια.Συνηθως εχουν το μαυρο τους το χαλι,οποτε παρε μαζι σου χαρτι και απολυμαντικο για να καθαρισεις πριν τον βαλεις,μην κολλησει τιποτα.Περιορισμος στα κιλα οσον αφορα το καραβι δεν νομιζω να υπαρχει.Λιστα με τα ξενοδοχεια που δεχονται κατοικιδια θα βρεις κι εδω στο φορουμ,και στο site του pet taxi,αλλα καλο θα ηταν να παρεις κι εσυ να τσεκαρεις και να τους ενημερωσεις οτι θα εχεις ζωακι μαζι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ δωρα!!πηραμε με τον τολη πριν λιγο καιρο ενα bull terrier και δεν θελουμε να τον αφησουμε αμα παμε διακοπες..

εγω την λουλου την πηρα μαζι μου!στο καραβι μας αφησαν στο σαλονι! η λουλου κοιμοταν στο χαλι! και τα δωματια διπλα ειχαν κηπο και δεν δημιουργηθηκε προβλημα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back