Διακοπές στο χωριό και προσαρμογή μετά!

DanceGirl

Νεοφερμένο μέλος

Η DanceGirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά!

Μόλις πήρα πριν λίγο καιρό ενα γατάκι 3 μηνών, τον Romeo και περνάμε τέλεια μαζί του. Μένω όμως σε διαμέρισμα, όπως και το προηγούμενο παιδί που τον είχε, και έτσι έμαθε να ζεί σε διαμέρισμα και όχι στη φύση. Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω διακοπές στο χωριό μου για περίπoυ 2 εβδομάδες που ειναι στη φύση όπoυ εχουμε άλλα γατάκια που δεν έιναι εμβολιασμένα κτλ, και σκέφτομαι να το πάρω μαζί μου, μήπως δεν κάνω καλά? Φοβάμαι μήπως όταν γυρίσουμε μετά δεν θα προσαρμόζεται ξάνά στο διαμέρισμα και μήπως θέλει να πηδίξει απο κανένα μπαλκόνι!:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα μπορούσες να το πάρεις μαζί στο χωριό σου, αλλά καλύτερα να το κρατάς μέσα στο σπίτι κ να το βγάζεις βόλτα μόνο υπό επιτήρηση, γιατί αφού δεν είναι μαθημένο μπορεί να χαθεί, να τρομάξει ή να μπλέξει σε καυγάδες κ να κολλήσει τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γνώμη μου είναι ότι αν βρεις καποιον να του βαζει τροφουλα και να του ρίχνει μια ματια καθε μερα καλύτερα να το αφήσεις εδώ. Δυστυχώς έχω το παράδειγμα μιας φίλης που πηγαίνοντας τα 2 γατιά της από την Αθήνα στο χωριό, όταν γύρισε το ένα από τους γατοκαυγάδες είχε κολλήσει Aids της γάτας (κατα συνέπεια κόλλησε και το άλλο) και επισης δεν μαζεύονταν με τίποτα μέσα στο σπίτι (ήταν όλο ένταση και καυγάδες), με αποτέλεσμα η κοπέλα να τα αφήσει στη μητέρα της στο χωριό. Τώρα αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιως στο χωριό αλλα μέσα στο σπίτι, πράγμα αμφίβολλο γιατι θα έχετε όλο το νου σας μη φύγουν..

Κι εγώ τον γατούλη μου στην Αθήνα όλη μέρα μέσα στο σπίτι τον έχω.. Αφού είναι εμβολιασμένος δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα να κολλήσει κάτι με μια απλή επαφή με τα άλλα γατάκια.. Αλλά καλύτερο είναι να τον βγάζεις έξω με σαμαράκι.. Εγώ αυτό κάνω κάθε φορά που πάμε στο εξοχικό και έχουμε αυλές και αδέσποτα.. Την πρώτη φορά που τον είχα πάει του αγρίεψε ένας άλλος αδέσποτος αρσενικός και αν δεν φορούσε σαμαράκι δεν θα μου ήταν τόσο εύκολο να τον πάρω αγκαλιά.. Καθώς και μια άλλη φορά που πέρασε φορτηγό από τον δρόμο μπροστά και παρ'οτι φορούσε σαμαράκι τραβήχτηκε τόσο απότομα και μπήκε στο σπίτι από τον φόβο του.. όσο για το μετά μην ανησυχείς.. Εμένα είχε ένα παραπονεμένο μουτράκι την πρώτη μέρα αλλά μετά του πέρασε.

Eυχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές!
Μαλλόν θα προσπαθήσω να κάνω κατι ενδιάμεσο! Θα προσπαθήσω να σπασω τις διακοπές σε μικροτερα διαστήματα (5 μέρες) ώστε να μπορεί κάποια φίλη μου να έρχεται να το ταίζει όσο λύπω και να μην αλλάξει και περιβάλλον και να έχουμε προβλήματα όπως μου λέτε...:greycat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back