aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Καμια σχεση με Αγ. Κυρηκο.... Τα πανηγυρια τους πάντως τελεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν και την Κυριακη θα ξαναερθω για α δωσω δυο μαθηματα και θα ξαναφυγω μεχρι σεπτεμβρη!
Θα παω και Τουρκια, μια διημερη εκδρομη μεσα στον Αυγουστο!

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς φέτος θα πάμε Σάμο και θα εξορμήσουμε προς Ικαρία και Φούρνους το πρώτο δεκαήμερο του ΑυγούστουΝαι, είναι ο πατέρας του από το Χριστό, λίγο πιο έξω από τον Άγιο Κήρυκο. Μ' αρέσει κι εμένα πάρα πολύ η Ικαρία![]()
! Οπότε οποιεσδήποτε ιδέες και προτάσεις θα εκτιμηθούν δεόντος....
Ismini
Διάσημο μέλος
Να πατε Ικαρια το 15Αυγουστο. Τοτε εχει τα καλυτερα πανηγυρια.Εμείς φέτος θα πάμε Σάμο και θα εξορμήσουμε προς Ικαρία και Φούρνους το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου! Οπότε οποιεσδήποτε ιδέες και προτάσεις θα εκτιμηθούν δεόντος....
![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εμείς για μπάνιο πάμε κυρίως προς τα κει... Γιαλισκάρι και Να.μμμμμ εγω ειμαι κολλημένη με τον Εβδηλο κυριως. Καμια σχεση με Αγ. Κυρηκο.... Τα πανηγυρια τους πάντως τελεια!
Cris, να πάτε οπωσδήποτε στις παραλίες που γράφω πιο πάνω! Επίσης και στις Σεϋχέλλες, που είναι πανέμορφα, αρκεί να αντέχετε χωματόδρομο και λίγη κακοτράχαλη κατάβαση με τα πόδιαΕμείς φέτος θα πάμε Σάμο και θα εξορμήσουμε προς Ικαρία και Φούρνους το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου! Οπότε οποιεσδήποτε ιδέες και προτάσεις θα εκτιμηθούν δεόντος....
![]()
Να πάτε και στις Ράχες, είναι πάρα πολύ όμορφο χωριό. Από φαγητό, τέλειο ψάρι σχεδόν παντού!
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω ακούσει τα καλύτερα για την Ικαρία... Ανυπομονώ και θα επισκεφτώ σίγουρα τα μέρη που προτείνεις Αρήθα! Όσο για τον χωματόδρομο, μας αρέσει η περιπέτεια αν αξίζει ο προορισμός!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς δε μπορούμε!Θα κάνει η μητέρα μου kitten-sitting στον μικρό για να πάω διακοπές και την βδομάδα του 15-Αύγουστο θα πάει εκείνη.. Είναι πολύ μικρός για να τον αφήσουμε σε άλλους ή μοναχούλη τουΝα πατε Ικαρια το 15Αυγουστο. Τοτε εχει τα καλυτερα πανηγυρια.
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Aretha, η νότια Κρήτη έχει υπέροχες παραλίες. Αν και Ηρακλειώτισσα ,παραδέχομαι ότι ειδικά στους Ν. Χανίων και Ρεθύμνου είναι μαγευτικά.

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Γιατι ετσι βρε παιδι μου;;; Το εχεις συζητησει με κανεναν γιατρο να σου πει καμια πρόταση;;;
Παιδια εμεις κανουμε μια σκεψη να παμε Αλεξανδρεια. Ο γιαννης μεγαλωσε εκει (ελληνας απο αλεξανδρεια) και εχει κι αυτος να παει πολλα χρονια. Μακαρι.
Αν οχι, θα βρουμε καποιο ησυχο μερος. μα πολυ ησυχο, να καθησουμε μερικες μερεουλες να κανουμε κανενα μπανακι και να χαλαρωσουμε
Βασικα οπου και να παμε πανω απο βδομαδα δεν το βλεπω. Αν και η μαμα πηγαινει καθημερινα και φροντιζει τα γατακια μου πεφται βαρυ να τα αφησω παραπανω. Εδψ 3 μερες λειπουμε και κανουν σαν παλαβα οταν επιστρεφουμε. Μακαρι να ειχα αυτοκινητο να τα επαιρνα μαζι για κανενα 15μερο σε κανενα ενοικιαζομενο. Αυτος θα ηταν ο μονος τροπος να χαλαρωσω πραγματικα!!!
Παιδια για οσες μεινετε Αθηνα, αν θελετε κανενα 2μερο, 3μερο , να το κανονισουμε να ερθετε Κορινθο. Θαλασσα εχουμε, κοντα ειναι και φιλοξενια παρεχουμε. Θα ξεγυγετε λιγακι. Αρκει να μη σας ενοχλουν οι τριχες στο κρεββατι
αληθεια το λεω. Αν θελετε να το κανονισουμε. Απο το τιποτα....
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ με το αγόρι μου για άλλα ξεκινήσαμε και αλλού θα πάμε όπως φαίνεται.. Για Κέρκυρα είχαμε αποφασίσει αλλά επειδή ο προυπολογισμός αρκούσε μόνο για 3-4 μέρες θα πάμε στο χωριό του στην Β. Εύβοια και από εκεί 3 μέρες Σκιάθο..Καλύτερα γιατί δεν θα άντεχα με τίποτα να αφήσω το γατόνι μου 10 μέρες σε πανσιον..Εδώ μου λείπει όταν φεύγω για μερικές ώρες
![]()
Αλήθεια καμία συμβουλή για την Σκιάθο?
γιατι το λες αυτο?
δε βρηκες φτηνο καταλυμμα? μηπως δεν εψαξες καλα...? και γιατι να αφησεις το γατονι σε πανσιον...?
στα λεω γιατι ειμαι απο Κερκυρα.. και θα φυγω 29/7 με 12/8.. θα ειμαι εκει...και φυσικα θα παρω και τον σκυλο και την γατα...( και δυο φιλες..

)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
γιατι το λες αυτο?
δε βρηκες φτηνο καταλυμμα? μηπως δεν εψαξες καλα...? και γιατι να αφησεις το γατονι σε πανσιον...?
στα λεω γιατι ειμαι απο Κερκυρα.. και θα φυγω 29/7 με 12/8.. θα ειμαι εκει...και φυσικα θα παρω και τον σκυλο και την γατα...( και δυο φιλες..)...
Η αλήθεια είναι πως φέτος ο προυπολογισμός είναι πολύ χαμηλός.. με το ζόρι 500? και οι 2 μας... Δωμάτιο με κάτω από 40? δύσκολο να βρούμε πιστεύω, για 8 βράδια που θέλαμε ήταν αρκετά τα χρήματα, συν τα έξοδα του αυτοκινήτου να πάμε και να γυρίσουμε...
να φάμε και κάτι εκεί.. αχ.. δύσκολο δυστυχώς.. για το γατόνι λέγαμε να τον αφήσουμε σε πανσιόν για να μην τον ταλαιπωρήσουμε με 8 ώρες ταξίδι.. Πάντως η Κέρκυρα είναι απίστευτα όμορφο νησί..

έχω πάει 2 φορές σε κάποιους οικογενειακούς μας φίλους.. Ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρουμε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
να μη πας μεσω ταξιδιωτικου γραφειου, γιατι αυτοι κοβουν και ραβουν, και σιγουρα δε θα βρεις αυτο που θες.
ειδικα τα τελευταια χρονια που η κερκυρα δεν εχει πολυ τουρισμο τα ενοικια εχουν πεσει πολυ..Φετος πχ εχει πολυ λιγο τουρισμο με αποτελεσμα να πεφτουν τα ενοικια. Στο λεω απο πρωτο χερι.. Πχ εμεις προσωπικα τα διαμερισματα που εχουμε τα νοικιαζουμε 70 ευρω τη μερα, και ειναι διαμερισματα κομπλε για 4 ατομα, εχουν δηλ δυο δωματια με δυο κρεβατια το καθε δωματιο, κουζινα φουλ εξοπλισμενη, aircondition, μπαλκονια και ειναι νεα κατασκευη..και εννοειται οτι δεχομαστε ζωα..
τελος παντων, δε το λεω για σενα, γιατι προφανως δεν σε συμφερει εφοσον ειστε δυο ατομα, αλλα για να σου δωσω παραδειγμα για το τι υπαρχει...και στανταρ αν το ψαξεις λιγο, ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις κατι αναλογο και για δυο ατομα.
παντως οτι βοηθεια θες, ευχαριστως να σε βοηθησω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Εδώ μου λείπει όταν φεύγω για μερικές ώρες