Vrd
Νεοφερμένο μέλος
το αφύσικο).Τώρα που θηλάζει μονο ένα γατάκι,υπάρχει περίπτωση να
δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;Θα ξεπρηστεί από μόνη της ή μήπως
χρειάζεται φαρμακευτική βοήθεια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Το Υasminaki μου γεννησε πριν απο ενα μηνα 8 παρακαλω γατακια
!Ηταν η πρωτη της γεννα και ευτηχως ολα πηγαν καλα!
Βρηκα να δωσω τα 7 και θα κρατησω εγω το 1 για να εχει παρεα η κουκλιτσα μου!
Θα ηθελα να μα θω ποσο μηνων μπορω να τα δωσω ,ποτε να τους δσω γατοτροφη και ποτε θα τα μαθει η μαμα τουσ να κατουρανε στην αμμο!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
???ξερω οτι συνηθως στην πρωτη γεννα κανουν λιγα...αγορακι η κοριτσακι θα κρατησεις
?μετα τους τρεις μηνες ειναι καλα να τα δωσεις
δυστυχως στα αλλα δεν ξερω να σου απαντησω...να σου ζησουν τα μικρουλια
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Θηλυκο θα κρατησω μιας και θηκυκο περισευει
δεν ξερω τι να κανω με την στειρωση εδω μου ζητησαν 200 ευρο για να την στειρωσουν και εχω και εψδοιασμους ακομα !
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Ξερεις καποιον?
Vrd
Νεοφερμένο μέλος
Οχι μην ανυσυχεις θα περασει σιγα σιγα και στειρωστε την αμεσως μετα γιατι μπορει να ξαναμεινει εγγυος και θα ξαναπερασετε τα ιδια σε δυο μηνες. Ελπιζω τα γατακια να δωθηκαν σε καλα σπιτια
Δυστυχως η μαμά δεν πιάνεται εύκολα και αγριεύει αν νοιώσει πίεση και άγχος.. Τα μικρά τα έδωσα σε μια αποθήκη ξυλείας που τα θέλουν.. Τεράστιος εσωτερικός και εξωτερικός χώρος, τροφή, νερό.. όλα οκ..
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι αλλα δεν ξερω αλλο γιατρο που να ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλος!
Ξερεις καποιον?
Ξέρω να σου πω για γιατρό, Πιπεράκης Γιωργος... Μου πήρε 100 ευρώ εμένα. 62 μαρτύρων στα καμίνια έχει είσοδο και από την 62 μαρτύρων και από την πλατεία τον καμινιων... αν δεν καταλαβες που είναι πες μου
marigo173
Δραστήριο μέλος
Χρειάζεται αρκετή προσοχή σε αυτή την φάση να μην σου πάθει καμιά μαστίτιδα. Η δικιά μου είχε πάθει όταν έμεινε μόνο το τελευταίο γατάκι και χρειάστηκε αρκετές μέρες αντιβίωση για να συνέλθει. Ίσως είναι καλύτερα να της δώσεις κανένα χάπι από αυτά που σταματούν το γάλα, άλλωστε 2,5 μηνών είναι αρκετά μεγάλο το γατάκι πια.Η γατα μας γέννησε πριν 2,5 μήνες και χθες δώσαμε τα 5 απ' τα 6 γατακια.Οι μαστοί της φαίνονται να έχουν γάλα,είναι πρησμένοι(οχι κατι
το αφύσικο).Τώρα που θηλάζει μονο ένα γατάκι,υπάρχει περίπτωση να
δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;Θα ξεπρηστεί από μόνη της ή μήπως
χρειάζεται φαρμακευτική βοήθεια;![]()
Εδώ το μωρό όταν υπέφερε:
Συνημμένα
marigo173
Δραστήριο μέλος
Να σου ζήσουν!!! Στις 4 εβδομάδες μπορείς να ξεκινήσεις να τους δίνει γατοτροφή για μικρά γατάκια και να βοηθήσεις την μαμά τους στην εκπαίδευση τουαλέτας. Βασικά το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ετοιμάσεις ένα χαμηλό αμμοδοχείο και να τα βάλεις μερικές φορές μέσα, κατά προτίμηση λίγη ώρα μετά το φαγητό, όλα τα υπόλοιπα είναι γραμμένα στο dna τους!Καλησπερα σε ολους !
Το Υasminaki μου γεννησε πριν απο ενα μηνα 8 παρακαλω γατακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Ηταν η πρωτη της γεννα και ευτηχως ολα πηγαν καλα!
Βρηκα να δωσω τα 7 και θα κρατησω εγω το 1 για να εχει παρεα η κουκλιτσα μου!
Θα ηθελα να μα θω ποσο μηνων μπορω να τα δωσω ,ποτε να τους δσω γατοτροφη και ποτε θα τα μαθει η μαμα τουσ να κατουρανε στην αμμο!
Μια καλή ηλικία για να δώσεις τα γατάκια είναι κάπου ανάμεσα στις 8 και τις 12 εβδομάδες. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις και παστούλα για τα σκουλίκια του εντέρου (4η, 6η και 8η εβδομάδα).
aretha
Περιβόητο μέλος
Εδώ το μωρό όταν υπέφερε:
Πω πω την καημενούλα... Πόνεσα κι εγώ μόνο που την είδα

xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Εσενα δεν σου παρουσιασε καποιο προβλημα ετσι????
xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Τους εβαλα τροφη αλλα δεν πανε να φανε , τα πηγα εγω ενα ενα μπας και το καταλαβπυν αλλα τιποτα, ελπιζω να πανε
θα τα βαζω ανα διαστηματα στο χωμα και ελπιζω να δω αποτελεσμα
Ειναι παρα πολλα και η Yasmin εχει κουραστει να τα κυνηγαει οποτε τη βοηθαω οσο μπορω
marigo173
Δραστήριο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε ευαχαριστω πολυ Νανακι ξερω που ειναι ο γιατροσ ελπιζω μονο να ειναι καλος
Εσενα δεν σου παρουσιασε καποιο προβλημα ετσι????
Δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα από τη στείρωση... Απλά την επόμενη μέρα ήθελε να είναι τελείως μόνη της... Και πείραζε και τα ράμματα και έσπασε ένα αλλά τη ξαναπήγαμε, αυτό έγινε μερικές μέρες μετά. Μην ανησυχείς είναι καλός γιατρός...
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα με βοηθήσετε πολύ με τις συμβουλές σας
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και δεν κατάλαβα καλά, θες να την στειρώσεις??? Δεν υπάρχει πρόβλημα που θηλάζει ακόμα ο μικρός αφού τρώει και άλλη τροφή εκτός από το γάλα της μαμάς του. Αυτό γίνεται επειδή είναι λίγο κακομαθημένο δεν θα το στερηθεί το γάλα της μη φοβάσαι... Εγώ τη στείρωσα όταν ήταν 2μιση μηνών αυτά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool