Follow*The*Rabbit
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω να φαινεται το λινκ. αν οχι πειτε μου να το ξανανεβασω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Follow*The*Rabbit
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχουν αφήσει ζωντανό για ζωντανό είτε πετάει είτε περπατάει.
Η κυρία από ότι φαίνετε έχει πολλά αρ......α , αλλά στην χώρα που ζούμε
και οι αρμόδιες αρχές διοικούνται μόνο από αρ......α!!!!
Sorry για το άσχημο της κουβέντας μου αλλά έλεος πια ,ΕΛΕΟΣ.
Τις περισσότερες φορές που ακούω πως σκοτωθήκανε κηνυγοί
κατά λάθος την ώρα που κηνυγάγανε , χαίρομαι πραγματικά.
Έτσι για να νιώσουν λίγο πως νιώθουν τα απροστάτευτα θυράματα τους.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω που ζω στη ζακυνθο...,οπου το 90/100 του αντρικου πληθυσμου ειναι κυνηγοι...τους εχω σιχαθει πραγματικα.Ουτε εποχες υπολογιζουν,ουτε απαγορευσεις ουτε τιποτα.Παιρνουν μαλιστα και τα καμαρια τους μαζι(τα παιδια τους)..και κανουν εξορμησεις...αν δειτε τις ταμπελες τις οδικες στη ζακυνθο..θα τις δειτε τρυπημενες απο τα σκαγια.Υπαρχουν περιοδοι..που το πρωι νομιζεις οτι ζεις στο ιρακ..απο τους πυροβολισμους που ακους.Μαγαζια,συνεργεια κλπ...ειναι κλειστα το πρωι,καποιες περιοδους λογω...κυνηγιου.
Για μενα...μια λυση υπαρχει...πληρης απαγορευση του κυνηγιου..για ολα τα ειδη...ολα τα αλλα..ειναι τσαμπα σαλιο.
Follow*The*Rabbit
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτό είναι το εμαίλ του σκάι Γιάννη
skai@skairadio.gr
marina289
Περιβόητο μέλος
ναι, ναι, ναι, ναι, ΝΑΙ!Σιγα μην το εδειχνε ο οικονομου..
Εγω που ζω στη ζακυνθο...,οπου το 90/100 του αντρικου πληθυσμου ειναι κυνηγοι...τους εχω σιχαθει πραγματικα.Ουτε εποχες υπολογιζουν,ουτε απαγορευσεις ουτε τιποτα.Παιρνουν μαλιστα και τα καμαρια τους μαζι(τα παιδια τους)..και κανουν εξορμησεις...αν δειτε τις ταμπελες τις οδικες στη ζακυνθο..θα τις δειτε τρυπημενες απο τα σκαγια.Υπαρχουν περιοδοι..που το πρωι νομιζεις οτι ζεις στο ιρακ..απο τους πυροβολισμους που ακους.Μαγαζια,συνεργεια κλπ...ειναι κλειστα το πρωι,καποιες περιοδους λογω...κυνηγιου.
Για μενα...μια λυση υπαρχει...πληρης απαγορευση του κυνηγιου..για ολα τα ειδη...ολα τα αλλα..ειναι τσαμπα σαλιο.
Συμφωνώ απόλυτα.
Άλλα μέτρα βρίσκουν τον τρόπο και τα περνάνε, αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα ε;;;;;
Follow*The*Rabbit
Νεοφερμένο μέλος
Εκπομπή στη Θεσσαλία TV για το συμβάν με την κυρία και τους 3 κυνηγούς
Με αφορμή αυτό το βίντεο μιλούν απόψε στην εκπομπή ΕΝ ΛΕΥΚΩ (Θεσσαλία Τηλεόραση 21.30) εκπρόσωπος κυνηγών, οικολόγος και ...η πρωταγωνίστρια που δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά την προβολή του βίντεο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool