Διαμαρτυρία για τα τσίρκο, Αθήνα 18/1/07. Όσοι μπορείτε πηγαίνετε!

Hook

Νεοφερμένο μέλος

Η Hook αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 47 μηνύματα.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007 στις 11 π.μ. στην οδό Τζιραίων 8-10, περιοχή Μακρυγιάννη , έξω από τα γραφεία της εταιρείας "Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε." θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φιλοζωικές και οικολογικές οργανώσεις για την απόφαση του Προέδρου των Ολυμπιακών Ακινήτων κ. Χρήστου Χατζηεμμανουήλ να παραχωρήσει χώρο της εν λόγω εταιρείας στο τσίρκο Mundial το οποίο έχει περιοδεύσει την Ελλάδα χωρίς άδεια από τους Δήμους και βέβαια χωρίς άδεια από το Δήμο Μοσχάτου στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Δήμος Μοσχάτου δηλώνει ότι δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει άδεια ερχόμενος σε αντίθεση με το Νόμο.

Πολλοί Δήμοι της Ελλάδας αρνούνται τα τσίρκα με ζώα στην πόλη τους, όπως ΟΛΟΙ οι Δήμοι Θεσσαλονίκης (εκτός της κοινότητας Ευκαρπίας), Ξάνθης, Καβάλας, Ελευθερού, Αγρίνιο, Κομοτηνή, Λαμία, Ανάβυσσος, Λαύριο, Λέσβος(Μυτιλήνη) Γλυκών Νερών Αττικής, Μαρκόπουλο, Μενίδι, Ν. Μάκρη, Ελευσίνας, Πρέβεζας, Μαλίων, Ηράκλειο, και όλη η Πάτρα.

Ζητούμε την ισχύ των Νόμων και για τα τσίρκο που περιοδεύουν την Ελλάδα χωρίς άδειες , με την ανοχή συγκεκριμένων Δήμων.
και το πιο σημαντικό : Ζητούμε τσίρκο χωρίς ζώα ,
να σταματήσει ο βασανισμός και εξευτελισμός των ζώων για τη διασκέδαση των ανθρώπων.

Επικοινωνία : Ευγενία Ματαράγκα, Γραμματέας G.A.W.F.
210 3840010 , 6973241118

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι να μπορουσα να παω μονο που εχω σχολειο...:( :(
Αληθεια, τι ωρα τελειωνει;;;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς τους ήρθαν να το κάνουν πρωϊνές ώρες? Ποιός θα πάει? Αν γινόταν απόγευμα θα μάζευαν κόσμο, αλλά πρωί όλοι είναι στις δουλειές τους. Κι εγώ πολύ θα ηθελα να πάω, αλλά είναι ακριβώς στη μέση της ημέρας...

Γαμωτο και εγω δε θα εχω ερθει αθηνα να πηγαινα αλωστε το πρωι δε θα ειχα να κανω τιποτα εκτος απο βολτα στα μαγαζια.

Ουτε εγω καταλαβαινω γιατι το κανουν πρωι...Ισως για να δειξουν οτι για αυτους η κακοποιηση των ζωων του τσιρκο ειναι πιο σημαντικο θεμα απο οτιδηποτε αλλο...:/: ;) . Αληθεια τι ωρα τελειωνει; Γιατι αν τελειωνει αργα ισως να προλαβω...:/:

Φαντάζομαι ότι το κάνουν πρωί για να είναι ανοιχτά τα "Ολυμπιακά Ακίνητα". Αν το κάνουν απόγευμα που είναι κλειστά δεν θα είναι σίγουρα κανένας υπεύθυνος εκεί!!!

Ναι αλλα μεχρι τι ωρα ειναι;;;;:hmm:

Αυτό μάλλον δεν μπορεί να το ξέρει κανείς…όσο τραβήξει

Εβγαλα εισιτήριο για ταξίδι αστραπή για Αθήνα. Αύριο πρωί ώρα εφτά και το βράδυ πίσω.

Εβγαλα εισιτήριο για ταξίδι αστραπή για Αθήνα. Αύριο πρωί ώρα εφτά και το βράδυ πίσω.

σοβαρα?:confused:

Επικοινώνησα και με την Ευγενία Ματαράγκα, Γραμματέα της ή του G.A.W.F. για σιγουριά μην τυχών και κάτι άλλαξε κι αύριο είμαι εκεί.

καλε θαναση με εξεπληξες πωπω γμτ κ δουλευω ολοημερο αυριο γμτ θελω ναμου πεις νεα

Ναι, κι εγώ αναρωτιέμαι πως θα είναι τα πράγματα εκεί

Θα ερχομουνα και εγω αν δεν ημουν με αντιβιοση εδω και τρεις μερες!Εχω τη μανα μου πανω απο το κεφαλι μου ολη την ωρα(ειναι και αυτη αρρωστη και δεν παει στην δουλεια)να γρινιαζει να μην βγω εξω!!!

Θανάση τι έγινε τελικά? Είχε κόσμο?

Καμιά εικοσαριά άτομα μαζί με τους φωτογράφους

Τρίχες δηλαδή! Δεν θα ήταν καλύτερα να γίνει κάποια διαμαρτυρία έξω από το τσίρκο? Κι ακόμα καλύτερα Παρασκευή ή Σάββατο που θα έχει και κόσμο?

Καμιά εικοσαριά άτομα μαζί με τους φωτογράφους
:down: :down: :down:
Ελπιζω τουλαχιστον οι φωτογραφοι να ηταν λιγοι, οχι καμια δεκαπενταρια.
Κριμα...

Τρίχες δηλαδή! Δεν θα ήταν καλύτερα να γίνει κάποια διαμαρτυρία έξω από το τσίρκο? Κι ακόμα καλύτερα Παρασκευή ή Σάββατο που θα έχει και κόσμο?
Μια φορά έγινε εκεί μια φορά στα γραφεία, δεν σημαίνει ότι έληξε το θέμα… οι προσπάθειες συνεχίζονται.

:down: :down::down:
Ελπιζω τουλαχιστον οι φωτογραφοι να ηταν λιγοι, οχι καμια δεκαπενταρια.
Κριμα...
Όχι δεν ήταν τόσοι… ήμασταν καμιά 20ρια άτομα

Μπραβο παντως που πηγες. Ακομα κι αν δεν υπαρξει αποτελεσμα μετραει πολυ η προσπαθεια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back