Διαμαρτυρία πένθους για τις πυρκαγιές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί που είναι στη Βουλή,
Διαφωνώ. Αυτοί είναι απλοί υπάλληλοι του κάθε Κόκαλη, Κυριακού και άλλων μεγάλων....Τη δουλειά τους κάνουν!
Κι εγώ είμαι πολύ τσαντισμένη με το σημερινό!:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα πάει κι εγώ μαζί με την μητέρα μου. Αλλά επειδή έχω άσχημες εμπειρίες από πορείες μόλις άκουσα τα πρώτα ακραία συνθήματα, την μάζεψα και φύγαμε.. :/: Δεν περίμενα ότι θα έχει τόσο κόσμο και ξαφνιάστηκα ευχάριστα.. μου έκανε εντύπωση που υπήρχαν και πολύ νεαρά άτομα.. πίστευα πως τα παιδιά των 15-16 ετών δεν ενδιαφέρονταν πλέον για τίποτα άλλο εκτός από το να πάνε για καφέ.. :redface::redface: Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν η οργή του κόσμου.. κι άλλες φορές σε διαμαρτυρίες έχω δει απογοήτευση, παράπονα αλλά αυτή την οργή πρώτη φορά..!!!!

Κρίμα που έπρεπε να καταστραφεί η μισή Ελλάδα για να συσπειρωθούν οι Έλληνες.. αναρωτιέμαι αν φερόμασταν έτσι πριν την καταστροφή, αν θα τολμούσαν οι κυβερνόντες να αφήσουν την χώρα να φτάσει σ'αυτήν την κατάσταση..:hmm::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμας εδω δεν ειχε κοσμο :/: Οποτε δεν εγινε τιποτα.... Υπαρχει και η καλη πλευρα, ξυλο δεν εφαγε κανεις....
Κι εγω απογοητευμενη ειμαι με τα κομματα, το Κρατος, τα παντα. Και δεν με καλυπτει τιποτα. Βεβαια υπαρχουν παραδειγματα προς μιμηση αλλα ειναι δυνατον να αποτελουν εξαιρεση τα αυτονοητα; :hmm::hmm:

εγω κατεβηκα σημερακαι μου αρεσε που ειχε τοσο κοσμο και ολες τις ηλικιες και οι περισσοτεροι φοραγαν μαυρα(!). εφυγα λιγο πριν τα επισοδεια (ευτυχως), ηταν μια διαδηλωση που δεν επρεπε να εχει χρωμα ουτε κομματικο ουτε πολιτικο ουτε τιποτα! κριμα που πηρε τετοια τροπη το θεμα . ηρθε και η μαμα μου με κατι φιλους της , ηταν η μονη μαμα απο την παρεα!!!!! ελπιζω αυτη η κινηση να συγκινησε κανεναν και οχι μονο εμενα!

https://thoughtsofashy.wordpress.com/2007/09/06/post1031/
Το βρήκα ενδιαφέρον.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back