Διαρρήκτες σκοτώνουν τα ζώα;

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω τι ειναι........και ουτε θα το δω...........διοτι δεν αντεχω πλεον να βλεπω τετοια.....το θεμα ειναι οτι οντως εχουν συμβει..........και ειναι και το μεγαλο μου αγχος για μενα........αν μπει κλεφτης μεσα....κυριως οταν λειπω..........τι θα γινει με τα μικρα μου....:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελεος, αλλο και τουτο( ουτε εγω μπορω να το δω)..

Παιδιά δεν είναι μέσα σε σπίτια. Απλά έχει παρατηρηθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή στην Αθήνα. Τι να πω.

Αυτο ειναι καθαρη κακια!!!Αμα θελει να κανει την απατεωνια του ας τηνωκανει αλλα το να πειραξει το ζωακι του αλλου στα καλα καθουμενα τοτε ειναι απλα σκατοψυχος!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Αν θυμαστε παλια οταν ειχε μπει διαρρηκτης στο σπιτι της ladycat τον ειχε γραπωσει το πατουνι της, του ορμησαν τα αλλα και η ιδια και εφυγε κακην κακως. Τοτε λεγαμε να γραφουμε απεξω "το σπιτι το φυλανε αγριες γατες ".

Λετε να αρχισουμε καμμια ειδικη εκπαιδευση να επιτιθονται τα μικρα μας σε κακους αγνωστους?:lol:

Φοβερο σκηνικο!!!:lol::lol::lol:

Μιας φίλης μου τον σκότωσαν τον σκύλο, μέσα στο διαμέρισμα... και σε συγγενικό μου πρόσωπο, μπήκαν, έκαναν την δουλειά τους και έφυγαν, γιατί ο σκύλος ήταν στο μπαλκόνι... Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ξέρω...:hmm:

Eγώ θα προτιμούσα να οι γατούλες μου να κρυφτούνε αν συνέβαινε ποτέ κάτι ανάλογο. Είναι να μην σου τύχει μεγάλος εφιάλτης.

δεν ξερω τι ειναι........και ουτε θα το δω...........διοτι δεν αντεχω πλεον να βλεπω τετοια.....το θεμα ειναι οτι οντως εχουν συμβει..........και ειναι και το μεγαλο μου αγχος για μενα........αν μπει κλεφτης μεσα....κυριως οταν λειπω..........τι θα γινει με τα μικρα μου....:(:(:(

Το καλοκαίρι που πηγαινοερχόμουνα και μέναν μόνα τους για δύο μέρες, αυτός ήταν ο χειρότερος μου εφιάλτης...μην μπούν σπίτι και τι θα γίνει τότε...:(:(:(Ούτε να το σκεφτώ δεν τολμώ:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back