Διατροφή γάτας με νεφρική ανεπάρκεια

Αν δέχεται καλύτερα την κονσέρβα, μπορείς να του παίρνεις κονσέρβα. Φτάνει να είναι ειδική για νεφρά.

ειδικη για τα νεφρα,εχει βγαλει η hills..thn c/d νομιζω....οπως η ξηρη τροφη,αλλα σε κονσερβα(...για την ακριβεια σε φακελακι)...την παιρνω εγω για τα δικα μου,οταν θελω να τους δινω λιχουδια...να ειναι ειδικη για νεφρα...και να μην την εχει ο γιατρος μπορει να την παραγγειλει...εμενα αυτο εκανε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

του εχω δωσει της roual canin φακελακι και ξηρη.της purina κονσερβα αλλα δεν τρωει τιποτα απο αυτα.ασε που δεν μπορεις να τη φυλαξεις για αργοτερα διοτι βρωμανε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

του εχω δωσει της roual canin φακελακι και ξηρη.της purina κονσερβα αλλα δεν τρωει τιποτα απο αυτα.ασε που δεν μπορεις να τη φυλαξεις για αργοτερα διοτι βρωμανε!
καταλαβα τι εχω να τραβηξω:(:(:(

εγω παρατηρησα οτι αυτου του ειδους οι τροφες δεν ειναι και πολυ αποδεκτες απο τα γατια.επειδη ο δικος μου δεν του αρεσε ποτε η ξηρη τροφη εχω τεραστιο προβλημα.

Εμενα μια χαρα την καταβροχθιζει την hills k/d παντως.:hmm:
Εχουμε νεοτερα;;;

Εμενα μια χαρα την καταβροχθιζει την hills k/d παντως.:hmm:
Εχουμε νεοτερα;;;
πηγα τον ειδα δεν εχει φαει ακομη.τωρα εχει και στοματιτιδα λογω της αρρωστιας του μου ειπε

Νομίζω Νόνικα κ η Urinary LP 34 της Royal Canin Είναι για ουρολιθιάσεις κ γενικά για νόσους
κ η Convalescence Support των νεφρών:hmm: είναι για ανορεξία κ γενικά για Inability to eat όπως γράφει χαρακτηριστικά. Αν όμως Ηλία έχει κ στοματίτιδα ίσως θα πρέπει να την μουλιάζεις λίγο για να μπορεί να την φάει.
Ο γιατρός δεν σου πρότεινε κάτι;

Νομίζω Νόνικα κ η Urinary LP 34 της Royal Canin Είναι για ουρολιθιάσεις κ γενικά για νόσους
κ η Convalescence Support των νεφρών:hmm: είναι για ανορεξία κ γενικά για Inability to eat όπως γράφει χαρακτηριστικά. Αν όμως Ηλία έχει κ στοματίτιδα ίσως θα πρέπει να την μουλιάζεις λίγο για να μπορεί να την φάει.
Ο γιατρός δεν σου πρότεινε κάτι;
τιποτα του ειπα να τον κρατησει μεσα για το σβκ

Το καημενο,την εβγαλε στο κτηνιατρειο...;Μακαρι να αναρρωσει.:/:

Ελενα θα τις εχω υπ οψιν σε περιπτωση που βαρεθει καποια στιγμη την χιλλς ο δικος μου,να εχω καποια να την αντικαταστησω.:happy:

Το καημενο,την εβγαλε στο κτηνιατρειο...;Μακαρι να αναρρωσει.:/:

Ελενα θα τις εχω υπ οψιν σε περιπτωση που βαρεθει καποια στιγμη την χιλλς ο δικος μου,να εχω καποια να την αντικαταστησω.:happy:
Ναι μωρέ το καημένο:( ελπίζω όλα να πάνε προς το καλύτερο για τον γατούλη
Νονικα όταν έρθεις στην έκθεση μπορούμε να ρωτήσουμε κ τους υπεύθυνους της Ρουαγιαλ να μας πουν την γνώμη τους γιατί υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα που δεν τα γνωρίζουμε κ μπορούν μας συστήσουν το καταλληλότερο σαν εναλλακτική λύση

Αμε,γιατι οχι,αυτοι θα ξερουν καλυτερα!!!!:)

εχω την εντυπωση οτι και η senior για στειρωμενες γατες της royal canin μπορει να κανει. εχει χαμηλο φωσφορο, χαμηλες πρωτείνες, καλη αναλογια λιπαρων, κτλ.
Protein: 28%
Fat: 15%
Minerals: 5.3%
Carbohydrate: 33.6%
Dietary fibre: 11.1%
Metabolisable energy (M)*: 3,895 kcal/kg
Metabolisable energy (C)**: 4,078 kcal/kg
Calcium: 0.75%
Phosphorus: 0.62%
Sodium: 0.32%
Omega-6: 3.7%
Omega-3: 0.8%
EPA & DHA: 0.42%
Linoleic acid: 3.6%
Glucosamine+chondroitin: 500mg/kg

επισης γραφει
A restricted phosphorus intake is key to support renal function with age.
• The synergistic antioxidant complex (vitamin E, vitamin C, taurine and lutein)
helps maintain cell DNA, promotes health of the immune system and
neutralises free radicals, the negative effects of which increase with age.
• Helps maintain joint health and activity levels by the synergistic action of
chondroitin (inhibits enzymatic action on chondrocytes) and glucosamine
(stimulates the synthesis of glycosaminglycans and hyaluronic acid).
• The synergistic antioxidant complex helps neutralise the free radicals
produced from joint damage. EPA & DHA also help maintain joint health.
• Added mannitol increases the urine volume so reduces simultaneously the
saturation of urine with struvite and calcium oxalate. This promotes a
urinary environment unfavourable to development of both struvite and
calcium oxalate uroliths.

ευχαριστω ολους για τις ευχες σας. πηγα τον ειδα..ο γατος αρνειται να φαει.τον ρωτησα τι να κανουμε και μου ειπε οτι θα περιμενουμε να φαει αλλα και παλι αν φαει κ τον παω στο σπιτι και παλι αρνηθη να φαει τοτε μου ειπε οτι ειναι οικογενειακη αποφαση το τι θα κανουμε.εννοουσε για να τον κοιμηση.εγω του ειπα αυτο να μην μου το ξαναπει ουτε για αστειο.αρχισα να απελπιζομαι τι να κανω?

ευχαριστω ολους για τις ευχες σας. πηγα τον ειδα..ο γατος αρνειται να φαει.τον ρωτησα τι να κανουμε και μου ειπε οτι θα περιμενουμε να φαει αλλα και παλι αν φαει κ τον παω στο σπιτι και παλι αρνηθη να φαει τοτε μου ειπε οτι ειναι οικογενειακη αποφαση το τι θα κανουμε.εννοουσε για να τον κοιμηση.εγω του ειπα αυτο να μην μου το ξαναπει ουτε για αστειο.αρχισα να απελπιζομαι τι να κανω?
με συριγγα προσπαθησατε να τον ταισετε?:( αν πατε και σε αλλο γιατρο?

Εχεις παει σ'αλλον γιατρο;Καλα ειναι να παρεις και μια δευτερη γνωμη,ισως καποιος αλλος να εχει αλλη προσεγγιση.:/:

με συριγγα προσπαθησατε να τον ταισετε?:( αν πατε και σε αλλο γιατρο?
το σκεφτηκα και αυτο..

Επειδη η κατασταση του ζωου επειγει μην το σκεφτεσαι και πολυ,πηγαινε τον τωρα πριν ειναι αργα,τουλαχιστον να εισαι σιγουρος οτι εκανες οσα μπορουσες.

σε ποια επαρχια εισαι? αν εισαι λευκωσια μπορω να σου προτεινω 2 γιατρους...

σε ποια επαρχια εισαι? αν εισαι λευκωσια μπορω να σου προτεινω 2 γιατρους...
λευκωσια ειμαι

Αρτεμίου Ανδρέας 22778349 Μετοχίου 62, ΄Εγκωμη
΄Αγιος Μόδεστος 22431800 Λάρνακος 42, Λευκωσία
Ιασώ Νοσοκομείο Ζώων 22335261, 22444313 Λεωφόρος Αθαλάσσας 3, Λευκωσία
νομιζω ολοι δουλευουν και εκτακτα

Αρτεμίου Ανδρέας 22778349 Μετοχίου 62, ΄Εγκωμη
΄Αγιος Μόδεστος 22431800 Λάρνακος 42, Λευκωσία
Ιασώ Νοσοκομείο Ζώων 22335261, 22444313 Λεωφόρος Αθαλάσσας 3, Λευκωσία
νομιζω ολοι δουλευουν και εκτακτα
ο αγιος μοδεστος ειναι ο γιατροσ μου για το ιασω δεν θελω να πω τιποτα δημοσια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back