Διατροφή για γάτα ράτσας και πάθηση στα νεφρά

tania1982

Νεοφερμένο μέλος

Η tania1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
βρε παίδια, ως νεότατο- και άσχετο με τέτοια ειδικά θέματα- μέλος να ρωτήσω και εγώ κάτι? εγώ που έχω περσική (είναι η πρώτη μου φορά με ψιψινι pedigree- πειράζει που της δίνω royal canine? επίσης δεν το ήξερα, ώσπου μπήκα στην παρέα σας, ότι οι περσικές έχουν ως φυλή θέματα με παθήσεις των νεφρών... Πάντως και η προηγούμενη γατούλα μου από αυτό υπέκυψε τελικά και ήταν κοινή ευρωπαϊκή. τι να πω, ο θεός βοηθός! Πάντως η Μπέλλα μου είναι αρκετά ιδιότροπη και δεν τρώει πολύ..έχω θέμα και με αυτό. Πρέπει να πάρει κανένα κιλάκι, αν και όχι απαραιτήτως λέει ο γιατρός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ORIJEN

Καλησπερα.
Εξαρταται απο πολλα,απο τη γατα,το γενεαλογικο της δεντρο,για να δεις την προδιαθεση των προγονων της για παθησεις των νεφρων,τις εξετασεις των γονιων της,τον τροπο ζωης της...Οι εξετασεις τους γονιων της καταρχην ειναι αρνητικες σε PKD;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντως και εγω΄που έχω περσικό με ρόγιαλ κάνιν τον ταίζω..συγκεκριμένα με το κίτεν πέρσιαν 32 .
όσο για τα νεφρά όπως είπε και η δώρα εξαρτάται..
πάντως σίγουρα πρέπει να τρώει καλής ποιότητας ξηρά τροφή και καπου καπου κονσέρβα χωρίς συντηρητικα και χρωστικές και αν της μαγειρεύεις ..βραστό κοτοπουλο ,γαλοπούλα , συκωτι ,βοδινό κρέας ωμό...
θέλουν λίγο προσοχή στην διατροφή διοτι έχουν πολύ ευαίσθητο πεπτικό σύστημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back