giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
31-10-16
17:32
Βρηκα ενα γατακι 2-3μηνων με φλεγμονη στο δ ματι αποτι μ ειπε ο κτηνιατρος κ την Τεταρτη θα κανει χειρουργιο, εχει παθει μολυνση απο γρατζουνισμα απο αλλη γατα. Τις πρωτες μερες μετα το χειρουργιο θα πρεπει να του δινει καποια συγκεκριμενη διατροφη η αυτη για γατακια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
31-10-16
19:06
Απάντηση: Διατροφή μετά απο χειρουργίο
Καλησπερα.Δεν εχω καταλαβει ακριβως.Ρωτας εμας να σου πουμε τι τροφη θα δωσει η κτηνιατρος;
ή τι τροφη θα δινεις εσυ,μετα το χειρουργιο;
Μα προφανως η γιατρος ξερει τι τροφη θα δωσει,και προφανως αν μας ρωτας για το τι τροφη πρεπει να δινεις ΕΣΥ στο γατακι,δεν εχεις παρα να ρωτισεις την κτηνιατρο που θα το χειρουργισει.
Καλησπερα.Δεν εχω καταλαβει ακριβως.Ρωτας εμας να σου πουμε τι τροφη θα δωσει η κτηνιατρος;
ή τι τροφη θα δινεις εσυ,μετα το χειρουργιο;Μα προφανως η γιατρος ξερει τι τροφη θα δωσει,και προφανως αν μας ρωτας για το τι τροφη πρεπει να δινεις ΕΣΥ στο γατακι,δεν εχεις παρα να ρωτισεις την κτηνιατρο που θα το χειρουργισει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο giannisvitara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Λυκόβρυση (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
31-10-16
20:37
οχι δεν καταλαβες τι τροφη θα δινω εγω μετα τ χειρουργιο?. αδεσποτο ειναι anyway ευχαριστω για την απαντηση σου
οχι δεν καταλαβες τι τροφη θα δινω εγω μετα τ χειρουργιο?. αδεσποτο ειναι anyway ευχαριστω για την απαντηση σου
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
31-10-16
20:52
Είτε είναι αδέσποτο, είτε δεσποζόμενο η απάντηση είναι μία. Την καλύτερη δυνατή τροφή, αν γίνεται και κάποιο δυναμωτικό μαζί για να αναλάβει πλήρως μετά το χειρουργείο, ειδικά που είναι και μικράκι και πάνω στην ανάπτυξη.οχι δεν καταλαβες τι τροφη θα δινω εγω μετα τ χειρουργιο?. αδεσποτο ειναι anyway ευχαριστω για την απαντηση σου
Βέβαια αυτά θα μπορούσε να στα πει και ο κτηνίατρος αν τον ρωτήσεις, αυτό εννοούσε η φίλη Πουπουλίνα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
31-10-16
21:19
Ακριβως αυτο εννοουσα καλε μου φιλε.Οταν πας στην κτηνιατρο και παρεις το γατακι,ρωτα την, τι τροφη να της δινεις.Ξερω οτι υπαρχουν τροφες δυναμωτικες που ανοιγουν την ορεξη και ειναι ακριβως για αυτες τις περιπτωσεις.Ειναι η recovery της royal canin και η ad της hilss.
Απλα,εφοσον θα εχεις μπροστα σου την γιατρο...γιατι να μην την ρωτισεις;
Κατα τα αλλα,ναι..αυτες οι 2 τροφες δινονται σε τετοιες περιπτωσεις.
Ευχομαι περαστικα στο γατουλινι,ολα καλα να πανε.
Ακριβως αυτο εννοουσα καλε μου φιλε.Οταν πας στην κτηνιατρο και παρεις το γατακι,ρωτα την, τι τροφη να της δινεις.Ξερω οτι υπαρχουν τροφες δυναμωτικες που ανοιγουν την ορεξη και ειναι ακριβως για αυτες τις περιπτωσεις.Ειναι η recovery της royal canin και η ad της hilss.
Απλα,εφοσον θα εχεις μπροστα σου την γιατρο...γιατι να μην την ρωτισεις;
Κατα τα αλλα,ναι..αυτες οι 2 τροφες δινονται σε τετοιες περιπτωσεις.
Ευχομαι περαστικα στο γατουλινι,ολα καλα να πανε.

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
01-11-16
13:42
Οκ. Ευχαριστώ.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki