Kalliastar
Διάσημο μέλος
είμαστε πάλι σε αναζήτηση τροφής και εμείς...Όταν είχα μόνο τον Πάρη τον ταϊζα royal canine αλλά όταν ήρθε και ο Μύτσας, μου έβγαινε πολύ ακριβή πιά...
Έτσι δοκιμάσαμε την pro plan, μέχρι που η Εφούλα μας είπε ότι δεν είναι και τόσο καλή.
Εν τω μεταξύ στειρώθηκαν κιόλας οπότε είπα να τους δοκιμάσω την Loeonardo την οποία έτρωγαν με όρεξη και όλα ήταν καλά μέχρι οιυ ο Μύτσας άρχισε τις διάροιες...
Η διάροια παιδιά δεν του περνάει ούτε με φάρμακα. Κοτόπολουλο τρώει το καημένο μου και ειδική τροφή απο κτηνίατρο να ξαναφτιάξει το εντεράκι του (πήραμε και stomorgyl 10 τελικά χθες αφού με ercefuryl δεν κάναμε τίποτα).
Είμαι σε αναζήτηση άλλης τροφής γιατί δεν μπορώ να τους δίνω την ειδική της royal canine που τρώνε τώρα (αναγκαστικά τρώει και ο Πάρης από αυτή) είναι πανάκριβη εξάλλου.
Για πείτε βρε παιδιά τί να κοιτάξω γιατί με αναζήτηση στο google μπερδεύτηκα χειρότερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κοίταξα Εφη μου αλλά δεν ξεμπερδεύτηκα...
Ποιά λες εσύ να δοκιμάσω?
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεις να δοκιμασεις και την arden grange τη sensitive αν εχετε στομαχικα προβληματα

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον μετα την στειρωση ο γιατρος μας εδωσε αυτη https://www.visan.es/index.php?option=com_catalogovisan&task=producto&idProducto=62&lang=en
.Στη συσκευασια αναφερει οτι ειναι για γατους αλλα δεν λεει τιποτα για στειρωμενους.Ο γιατρος επι λεξη μου ειπε οτι αν προσεξω την διατροφη του μετα την στειρωση δεν υπαρχει λογος να του δινω για στειρωμενα κατι το οποιο το θεωρει τραγικο και κοροιδια να αγοραζεις ενα σακουλακι 25-30 ευρω μονο και μονο επειδη λεει οτι ειναι καταλληλο για στειρωμενα. Ετσι δοκιμασα αυτη που μου εδωσε (στο λινκ πανω) την οποια τοσο ο μικρος,οσο και τα αδεσποτακια την τρωνε με μεγαλη ευχαριστηση! Η τιμη της για τα 4 κιλα ειναι 8 ευρω.
Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ο γιατρος μου ειπε πως για την ουρολιθιαση θα του δωσει αργοτερα κατι σταγονιτσες που μπαινουν μεσα στο φαι και μια στις τοσες επαναλαμβανεται
VICKY65
Νεοφερμένο μέλος
!Ειναι μεσα στη τρελα παιζουνε τρωνε ειναι μια χαρα ουτε η συμπεριφορα αλαξε ουτε τιποτα ...!!!Το ερωτημα μου ειναι αν θα πρεπει απο τωρα να τους δινω ειδικη τροφη για στειρωμενες γατες ?ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι ακομα μικρα και οτι καλο θα ηταν να τις αφησω να χρονισουνε διοτι θα αναπτηχθουν και αλλο!!!Τι με συμβουλευεται???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα συμφωνησω με τον κτηνιατρο σου,(αν και δεν ειμαι γιοατρος,απλα απο αυτα που εχω δει και εγω.)Ειναι οντως μικρουλες..και το οτι ειναι θηλυκιες ειναι καλο αυτο,γιατι πολυ σπανια παρουσιαζουν ουρολιθιαση.Οποτε καλο ειναι να αναπτυχθουν πληρως..και οταν χρονισουν τους δινεις ειδικη τροφη.

Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω.τωρα της δινω τις κροκετες της royal canin ια γατες απο 4-12 μηνων.τη δευτερα παμε για στειρωση κι ηθελα να ξερω αν μετα της αλλαζω τη διατροφη.ξερετε αν η royal canin βγαζει και για στειρωμενες γατες τροφη?πρεπει δηλαδη να της αλλαξω αμεσως την τροφη η να περιμενω να κλεισει χρονο?και μετα θα τρωει ολη της τη ζωη αυτη η για καποιο διαστημα μετα τη στειρωση?το ξερω οτι ρωταω πολλα,αλλα εχω ολιγον τι πανικοβληθει![]()
Η royal canin έχει για στηρωμένα και είναι η: sterilised.Από 7 ετών η: sterilised +7.
Eίναι ράτσας η γάτα σου;

Η τροφή που ψάχνεις είναι από τη σειρά special της Royal Canin και λέγεται Light 38.Εδώ γράφει πως προλαμβάνει το υπερβολικό βάρος και είναι κατάλληλο για στειρωμένες γάτες.Δεν ξέρω όμως αν είναι μόνο για ενήλικες γατούλες. Καλό θα ήταν να πας σε ένα Pet shop και να ρωτήσεις περισσότερες πληροφορίες.Την τροφή αυτή δεν θα την τρώει για όλη της τη ζωή μην ανησυχείς.... απλά μέχρι να σταθεροποιήση το βάρος της.Πιστέυω για 2-3 μήνες.Ρώτησε τον κτηνίατρο σου καλύτερα, αυτός θα σου πει με σιγουριά τι να κάνεις
Αυτό είναι για γάτες με περιτά κιλά που δεν έχουν στειρωθεί. Για της στειρωμένες είναι η sterilised.
VICKY65
Νεοφερμένο μέλος
Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
400G = 4,5 ευρώ ή το μέγιστο 5
2KG = 20,00 ευρώ
(και δεν είμαι σίγουρη για αυτό) 3KG ή 5KG = 30,00 ή 35,00 δεν το θυμάμαι αυτό καλά....
Λοιπόν εγώ στην συστήνω γιατί μόλις τον στείρωσα μου την σύστησε και ο κτηνίατρος.

Όσο αναφορά για το σωματικό βάρος πίσω στην συσκευασία έχει ποσοτητα τροφής ανάλογα με το πόσα κιλά ζυγίζει το γατί. Μπορείς να συμβουλευτείς από εκεί
εμένα δηλαδή μου βγήκε πως πρέπει να τον ταΐζω 5 γεύματα αλλά μόνο με 15 γραμμάρια το καθένα.

έχει πολλά θετικά αυτή η τροφή και πιστεύω πως θα σε βολεύει. Επέλεξε την συσκευασία που σε βολεύει οικονομικός και θα είσαι εντάξει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool