Διατροφή με ξηρά τροφή της σειράς Sanabelle και Josera. Γνώμες;

Efi CatLady

Νεοφερμένο μέλος

Η Efi CatLady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπερα σε ολους, ειμαι καινουργια στο φορουμ, εχω 6 γατουλες μεσα στο σπιτι και ασχολουμαι ενεργα με υιοθεσιες. Στις 6 γατες μου (ολες στειρωμενες- 4 αρσενικα και 2 κοριτσακια) εχω δοκιμασει πολλες τροφες πλην των κλασσικων Ρογιαλ Κανιν και Χιλλς. Αυτην την περιοδο δοκιμαζω μια της Sanabelle και περιμενω να μου ερθει και αλλη μια τροφη της Josera . Θα ηθελα τις γνωμες σας :)

Καλως σας βρηκα! :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Sanabelle την δινω και γω στα δικα μου και την θεωρω πολυ καλη ξηρη τροφη.Σε δυο πετ-σοπ που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ξηρες τροφες στο κοσμο για γατες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
καλησπερα!για 2 χρονια περιπου εδινε στα γατονια μου josera κ ηταν πολυ ευχαριστημενα οπως κ εγω.πλεον την εχω αλλαξει γιατι το petshop της γειτονιας μου δεν την φερνει αλλο αλλα για την τιμη της ειχε καλη ποιοτητα.ειναι κατηγοριας premium αποσο γνωριζω.οταν καμια φορα ξεμενω απο την αλλη η ειμαι μακρια απο την γειτονια κ παιρνω παλι josera κανουν παρτυ!μυριζει ωραια για τις γατες, ακομα κ σεμενα φαινεται μια εντονη μυρωδια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back