Διατροφή μικρών γατιών

αυτές οι κροκέτες kitten για μωρά θα του αρέσουν;
υπάρχουν μάρκες; τι να προτιμήσω;

εντάξει πάω στο θέμα με τις κροκέτες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ στα δικά μου δίνω ΚΑΙ υγρή τροφή (κονσέρβα ή ψάρι/κοτόπουλο βραστό χωρίς αλάτι και μπαχαρικά, μόνο με λίγο λάδι) ΚΑΙ κροκέτες. Φροντίζω όμως κονσέρβες και κροκέτες να είναι καλής ποιότητας: τις παίρνω από τον κτηνίατρο, όχι από το σούπερ μάρκετ.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι γάτες χρειάζονται και την υγρή τροφή, που μοιάζει περισσότερο σ' αυτά που θα έτρωγαν στη φύση. Όπως είπε πιο πάνω και η Ruko, oι καλές τροφές του εμπορίου περιέχουν όλα τα συστατικά που χρειάζεται μια γάτα για να είναι υγιής.

Να προσθέσω και κάτι ακόμα: οι περισσότερες γάτες απεχθάνονται τη μυρωδιά του λεμονιού. Αν μαγειρεύεις στο ψιψίνι σου, μη βάζεις λεμόνι στο φαγητό του γιατί θα σε απολύσει από σεφ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

του έδωσα μιά κονσέρβα με κατοπουλάκι και με συμπάθησε αμέσως..
έπεσε με τα μούτρα, αλλά έφαγε όση ήθελε (όχι όλη..)..

παντώς τώρα καταλαβαίνω, ότι έιμαι φιλοξενούμενος του.. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back