ELENIP
Διάσημο μέλος

Στα κοριτσια στο avatar απο τον Μαρτιο τους δινω την neutered cat της hill's.Eβαζα στο μπωλακι τα γραμμαρια που πρεπει να φανε, 50 στην καθεμια (ειμαι πολυ αυστηρη σε αυτο,λογω αποφυγης παχυσαρκιας).Εβαζα την τροφη το πρωι και περναγανε μεχρι και το επομενο πρωι.Την τελευταια φορα που πηγα να παρω τροφη,δεν την βρηκα την συγκεκριμενη και πηρα τη light.Την βαζω το βραδυ κατα τις 10 και την επομενη μερα το πρωι εχει εξαφανιστει.Με αποτελεσμα να περιμενω ως το βραδυ που τελειωνει το 24ωρο να τους ανανεωσω.Με αποτελεσμα επισης να πεινανε και να ψαχνονται συνεχεια για να φανε.
Τι να κανω??Τωρα δεν υπαρχει φαγητο στο μπωλακι γιατι δεν ειναι η ωρα να τους βαλω.Καμια εναλλακτικη??Να τους βαζω λιγο παραπανω αφου ειναι light?Οταν τελειωσει θα παρω την αλλη παλι αλλα ακομα εχει πολυ γιατι ειναι 2κιλο.

Προς το παρον δεν εχουν προβλημα παχυσαρκιας.Η Σισσυ ειναι 4.100 αλλα ειναι μικροσωμη και φαινεται χοντρουλα και η Νορα 4.300 αλλα φαινεται αδυνατη γιατι θα απλωθει κι αλλο
.Γνωμες??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Στη συσκευασία αναφέρει τα συστατικά, κάνε έναν κόπο να δεις τι ποσοστό λιπαρών έχει (η δική μου, π.χ. έχει 12%) και σύγκρινέ το με την παλιά σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
επεσε μα τα μουτρα τις πρωτες 2 μερες...
ετρωγε την διπλασια ποσοτητα την ημερα
...μετα απο 2 μερες επανηλθε στην ποσοτητα που ετρωγε ομως....αυτα απο την δικη μου εμπειρια...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ναι,το ξερω για τα προβληματα ουροποιητικου και ειχα αγχωθει που δεν βρηκα την neutered cat.Να τελειωσει και να παρω παλι αυτη.Γιατι δεν ηθελα να αλλαξω την neutered cat για τον λογο που ειπες
.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έτσι διατηρείτε και πιο φρέσκια.. και χαίρεται που του δίνω σημασία..

Αλλιώς, με κυνηγάει συνέχεια σε όλο το σπιτι και με τραβάει απο τα παντζάκια...

Desdemona
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
?μην αγχωνεσαι!!!εξαλλου ειναι και light η τροφη,δεν πειραζει να φανε λιγο περισσοτερο.Το πιθανοτερο ειναι να επανελθουν στο φυσιολογικο μετα απο καποιες μερες.Τα δικα μου υπαρχουν μερες που τρωνε ελαχιστα και καποιες αλλες που δεν τους φτανει το φαγητο που τους βαζω.
julia
Διακεκριμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

.Δεν θελω να την αλλαξω, απλα επειδη η neutered cat υπαρχει μονο στα κτηνιατρια,δεν μπορω να παω μονη μου στον κτηνιατρο μας μονο με τον φιλο μου(ο οποιος δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ που εχουν κλεισει τα κτηνιατρεια) και το αμαξι και την ειχα βρει στην κτηνιατρικη αποθηκη αλλα την τελευταια φορα δεν την ειχε
κι ετσι πηρα την light.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ αυτό κάνω για τους ίδιους ακριβώς λόγους με σένα, julia! Μοιράζω την ημερήσια ποσότητα σε τρία γεύματα κι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.χωρίζω την δοσολογία
Πιάνει το κόλπο!

ELENIP
Διάσημο μέλος

Απ'οτι ειδα στα συσταστικα καλη φαινεται.
Εχει 41% πρωτεινες και 12% λιπαρα
chryssa
Διάσημο μέλος
Η Neutered cat της Hill's υπάρχει και σε πετ σοπ που φέρνουν αυτή τη μάρκα, αλλά πρέπει να την παραγγείλουν. Όταν στείρωσα τη Μπουμπού, μου τη σύστησε η κτηνίατρος. Στο πετ σοπ που ψωνίζω στη Ν. Σμύρνη δεν την είχαν ξανακούσει, αλλά τη βρήκαν μέσα από τον κατάλογο της εταιρείας και την παρήγγειλαν. Aπλά περίμενα περίπου 1 εβδομάδα για να έρθει. Επειδή μάλλον μόνο εγώ την αγοράζω, πηγαίνω 10 μέρες πριν τελειώσει το σακούλι και τη ζητάω! Τώρα έχω παραγγείλει τα 3,5 κιλά! Να μην κάνω συνέχεια βόλτες!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Κι εγώ αυτή δίνω στον Πρέστο εδώ και λίγο καιρό, την τρώει με όρεξη και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένη (αν και θα ήθελα να τρώει την αντίστοιχη της Royal Canin... ο βασιλιάς μου βέβαια έχει αντίθετη άποψη).Δεν το χει η μοιρα μας(γατιων και ανθρωπων) να βρουμε την neutered cat της hill's.Εστειλα τον φιλο μου(τι το θελα) στον κτηνιατρο να βρει αυτην την τροφη και δεν την ειχε και μου πηρε (με συμβουλη του γιατρου) PRO-PLAN για στειρωμενες .Δεν εχω ξαναπαρει ποτε!! Ειναι καλη??Ξερετε????Την χρησιμοποιει καμια-κανεις?
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!Τέσπα κοίταξα την διαφορά..75 γρ στην ρογιαλ κανιν είναι 50 γρ στην χιλς..Τους έβαζα εδώ και λίγες μέρες δηλ.λιγότερη τροφή...
Ελενάκι μου δοκιμασε να το πας στο όριο...ΚΑι περισσότερες φορές να τους δίνεις φαι την ημέρα...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελενάκι μου μας βρίσκεις στα ίδια...Η αλήθεια είναι ότι εγώ εκανα χαζομάρα και χρησιμοποιούσα δοσομετρητή της χιλσ για τροφη της ρογιαλ κανιν...ΜΟΝΟ ΕΓΩ!!!Τέσπα κοίταξα την διαφορά..75 γρ στην ρογιαλ κανιν είναι 50 γρ στην χιλς..Τους έβαζα εδώ και λίγες μέρες δηλ.λιγότερη τροφή...
Τέσπα..Σήμερα παρατήρησα ότι η μικρή μου άφησε και 3 κόκκους!!!!Το πιστεύετε...τα 25 γρ είναι τεράστια διαφορά και δεν πεινάνε κι όλας!!!!!
Ελενάκι μου δοκιμασε να το πας στο όριο...ΚΑι περισσότερες φορές να τους δίνεις φαι την ημέρα...
![]()
Μετα απο τοσο καιρο το βρηκες τελικα!

Ειχες απελπιστει
.Ναι.Τωρα τους βαζω τροφη σε 3 δοσεις και παντα εχουν φαγητακι
Ευχαριστω Κατερινιώ

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Δεν νομίζω ότι είμαι και τελείως off topic ε;

ELENIP
Διάσημο μέλος
Βρε, γμτ, δυό ζυγαριές έχω στο σπίτι , τις αγόρασα το καλοκαίρι από το Άλεξ Πακ, και οι δυό χαλασμένες είναι. Και άντε, εμείς να μη ζυγιστούμε, ζυγιζόμαστε σε κανένα φαρμακείο. Τη Μπασσέτ, πώς να την ζυγίσω; Με ρώτησε ο πετσοπάς(sic) πόσα κιλά είναι (για την αμπούλα φροντλάιν )και απάντησα χωρίς να ξέρω με βεβαιότητα, τρία. Σιγά μην είναι τρία , αυτή είναι ψηλή ,μακριά και γεροδεμένη!!Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και δοσομετρητές, της έβαζα φαγητό με το μάτι, γιατί δεν είναι πολύ φαγανή !!Τί να κάνω, όλο ξεχνάω να πάρω ζυγαριά,θα την κάνω στο τέλος κανα θρεφτάρι και δεν θα μπορώ να την συνεφέρω
Δεν νομίζω ότι είμαι και τελείως off topic ε;![]()
Τι ακουω?? Δεν ξερουμε ποσα κιλα ειναι η ΘΕΑ Μπασσετ???
Οι κτηνιατροι εχουν ζυγαρια ειδικη σαν αυτες που ζυγιζουν τα νεογεννητα.Γρηγορα στον γιατρουλη να μαθουμε τα κιλα της πιτσιλίτσας
Ή σαν εναλακτικη πηγαινε και το Μπασσετακι στο Φαρμακείο. Ή φερ την στο σπιτι μου να τη ζυγίσουμε (αλλα δεν σου εγγυώμαι αμα θα την πάρεις πισω

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool