Διατροφικό θέμα...

Πώς τα πάτε με την PRO-PLAN? Τους αρέσει?
Η Neutered cat της Hill's υπάρχει και σε πετ σοπ που φέρνουν αυτή τη μάρκα, αλλά πρέπει να την παραγγείλουν. Όταν στείρωσα τη Μπουμπού, μου τη σύστησε η κτηνίατρος. Στο πετ σοπ που ψωνίζω στη Ν. Σμύρνη δεν την είχαν ξανακούσει, αλλά τη βρήκαν μέσα από τον κατάλογο της εταιρείας και την παρήγγειλαν. Aπλά περίμενα περίπου 1 εβδομάδα για να έρθει. Επειδή μάλλον μόνο εγώ την αγοράζω, πηγαίνω 10 μέρες πριν τελειώσει το σακούλι και τη ζητάω! Τώρα έχω παραγγείλει τα 3,5 κιλά! Να μην κάνω συνέχεια βόλτες!

Δεν ξερω βρε Χρυσα μου:hmm: δεν την πηρα και με πολυ καλό ματι:rolleyes:
Την αλλαξα. Τωρα δινω eagle pack holistic. Είναι super premium τροφη και μου την προτεινε ο πετσοπας ανεπιφύλαχτα.Ερχεται κατ'ευθειαν απο Αμερική μόνο για τα καταστήματα της ζωοφιλίας.Ιδωμεν:hmm:.Βεβαια προς το παρόν την αναμειγνύω με την προ-πλαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω βρε Χρυσα μου:hmm: δεν την πηρα και με πολυ καλό ματι:rolleyes:
Την αλλαξα. Τωρα δινω eagle pack holistic. Είναι super premium τροφη και μου την προτεινε ο πετσοπας ανεπιφύλαχτα.Ερχεται κατ'ευθειαν απο Αμερική μόνο για τα καταστήματα της ζωοφιλίας.Ιδωμεν:hmm:.Βεβαια προς το παρόν την αναμειγνύω με την προ-πλαν.

Τελικά είναι να μπερδεύεσαι με τόσα που κυκλοφορούν! Ελπίζω η καινούρια να είναι καλή και να την τρώνε!
Εμένα η μικρή τρώει σαν ηλεκτρική σκούπα! Δεν υπάρχει περίπτωση να περισσέψει ούτε ψίχουλο! Της έβαζα πρωί-βράδυ από 30-35 γρ., αλλά η γιατρός με "μάλωσε" γιατί η Μπουμπού άρχισε να γεμίζει πιασιματάκια! :hmm:Τώρα της βάζω 25 γρ./δόση, αλλά με στριφογυρίζει συνέχεια σαν τον καρχαρία για να της δώσω φαγητό! Μόνο το soundtrack από το Jaws δεν ακούγεται όταν με βλέπει να ανοίγω ντουλάπι ή το ψυγείο!!!:lol::lol::lol: Επίσης, της έδινα και γάλα whiskas γιατί δεν πίνει πολύ νερό και με ανησυχεί, αλλά μετά τις κριτικές που διάβασα της το έχω ελαττώσει και το αραιώνω με νερό για να την ξεγελάω και να γεμίζει λίγο η άβυσσος που έχει για στομάχι! Και όταν έχουμε κοτόπουλο (για μας) παθαίνει παροξυσμό και χτυπιέται σαν το χταπόδι και της δίνω λίγο γιατί τη λυπάμαι τη λιχούδω μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα απο τοσο καιρο το βρηκες τελικα!:up::up::up::up: Ειχες απελπιστει;).Ναι.Τωρα τους βαζω τροφη σε 3 δοσεις και παντα εχουν φαγητακι:)
Ευχαριστω Κατερινιώ:)
ΚΑλά δεν την βρήκα τη λύση..:/:Απλά έκανα και επιπλέον βλακεία ακόμα μου παραπονιούνται για φαι..8 το πρωί της κυριακής είχαμε εγερτήριο!!:mad:Αλλά οκ μετά κοιμηθήκαμε και οι 3 αγκαλιά!!!:)Μια μέρα δεν μου παραπονέθηκαν που τους εβαλα εξτρα και ενα ψαρακι που περίσσεψε!!!Απίστευτο ε????:DΔεν παχαίνει αλλά ψάρι κάθε μέρα δύσκολο να φτιάχνουμε..Εκτός και αν πάρω χρυσόψαρα...:confused:Οχι οχι...δεν θα το ήθελα..:down::lol::lol:Τέσπα,πως πάνε τα δικά σου????:hmm:

και γω σε 2-3 δοσεις βαζω την τροφη αλλιως συνεχεια ψαχνεται τον αλλο μηνα που θα στειρωθει και θα μειωθει η ποσοτητα να δω τι θα κανω?????:hmm::hmm::hmm:

και γω σε 2-3 δοσεις βαζω την τροφη αλλιως συνεχεια ψαχνεται τον αλλο μηνα που θα στειρωθει και θα μειωθει η ποσοτητα να δω τι θα κανω?????:hmm::hmm::hmm:
Ρία άσ την να φάει όσο είναι αστείρωτη βρε..Μετά θα πέσουν οι δίαιτες...!!!:/:Απο την άλλη ίσως να μην καταλάβει την διαφορά έτσι..Αχ..δεν ξέρω..

ΚΑλά δεν την βρήκα τη λύση..:/:Απλά έκανα και επιπλέον βλακεία ακόμα μου παραπονιούνται για φαι..8 το πρωί της κυριακής είχαμε εγερτήριο!!:mad:Αλλά οκ μετά κοιμηθήκαμε και οι 3 αγκαλιά!!!:)Μια μέρα δεν μου παραπονέθηκαν που τους εβαλα εξτρα και ενα ψαρακι που περίσσεψε!!!Απίστευτο ε????:DΔεν παχαίνει αλλά ψάρι κάθε μέρα δύσκολο να φτιάχνουμε..Εκτός και αν πάρω χρυσόψαρα...:confused:Οχι οχι...δεν θα το ήθελα..:down::lol::lol:Τέσπα,πως πάνε τα δικά σου????:hmm:

Η Νοριτσα ηταν κακοδιάθετη το Σ/Κ.Καθότανε στο κρεββατακι της συνέχεια.Κάναμε το ετήσιο εμβόλιο .Γι' αυτό.Αλλα για φαγητο ηταν πρωτη απ'ολες!! Μολις της εδειχνα το φακελάκι της κονσέρβας,ετρεχε:blink:.Τουλάχιστον είχε όρεξη για φαγητό:)
Απο που να πηρανε τα δικα σου και είναι φαγανουλια!!.Πάντως να εχουν όρεξη σημαίνει υγεία:up::up::up:

Ρία άσ την να φάει όσο είναι αστείρωτη βρε..Μετά θα πέσουν οι δίαιτες...!!!:/:Απο την άλλη ίσως να μην καταλάβει την διαφορά έτσι..Αχ..δεν ξέρω..

ναι αυτο σκεφτομαι απο ορεξη πεταμε !!!!!!!!!:lol::lol::up: και απο παιχνιδι επισης !!!!! μακαρι μετα την στειρωση να ηρεμισει και λιγο γιατι νομιζει οτι ειναι ακομη 2 μηνων!!!!!!!

Παιδιά η δική μου όσο και αν την πρόσεξα μετά τη στείρωση έγινε βαρελάκι :redface: :/:..¨εχω φτάσει στο απελπιστικό σημείο να της μειράζω τα 50g που πρέπει να τρώει όχι σε δύο-τρείς, αλλά σε δεκατρείς δόσεις.. Εκεί που πήγε να στρώσει λίγο, τις τελευταίες μέρες έχει αφηνιάσει! Νιαουρίζει συνεχώς μέχρι να της δώσω να φάει γιατί δεν αντέχω να την ακούω!Μέχρι που πάει και τρίβεται πάνω στην σακούλα και νιαουρίζει! Έχω φτάσει σε απόγνωση..:(

Καλά, η Μπασσέτ, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει τόφαλος!!:/::/: Εγώ λέω στους δικούς μου να μην την ταΐζουν αν δεν τους πω, και τα μεν παιδιά με ακούνε, ο μπαμπάς της όμως, φαντάζεται ότι το γατί του ζητιανεύει:down:Η γάτα μου είναι λιγόφαγη και αξιοπρεπέστατη, ποτέ δεν ζητιανεύει, ούτε κλέβει. Τώρα, της βάζει ο άντρας μου κροκέτες, όταν είναι κοντά η ώρα του φαγητού, αλλά, όσες νομίζει αυτός!!:down: Ευτυχώς, δεν τρώει φαγητά δικά μας, γιατί, όλο βρίσκω στα πιάτα της, πότε μπιφτέκι, πότε ψάρι, πότε τυριά, αν τα έτρωγε, θα είχαμε βγει εκτός ελέγχου. Όταν του φωνάζω, ισχυρίζεται, ότι το γατί πεινάει :mad:Να καθαρίσει καμιά άμμο, δεν ξέρει:mad:

Νέο site

Καλησπέρα και από μένα.
Δείτε την ενότητα Κατοικίδιο από το παρακάτω site.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια είναι η κατάληλη τροφή για στειρωμένα?

Καλησπέρα!!!!!Εχω μια απορία σχετικά με την τροφή που πρέπει ναδίνουμε μετά την στείρωση.Εάν προσπαθείς να του δίνεις και πιο φυσικές τροφές οπως ψαράκια βραστά(τρελένεται για γάυρο),και τρώει πιο λίγο απο την ξηράτροφη που έτρωγε (Royal Canin),κινδυνευεί και πάλι η υγεία του?Είναι στειρωμένος ένα μήνα τώρα έχω αγοράσει του κόσμου τις τροφές για στειρωμένα και καταλήγουν να τις τρώνε τα αδέσποτα,γιατί δεν τις τρώει καθόλου, ούτε της ίδιας εταιρίας.Τώρα παρήγγειλα από μια φίλη που έχει Pet shop,μία αγγλική λέει τροφή που κάνει και για στειρωμένα.Τι να κάνω ?Καμιά ιδέα κανείς που ναγνωρίζει?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχει γάτα που θα φάει κροκέτα, αν έχει τον γαύρο δίπλα!! ΣΤΟΙΧΗΜΑ.:)

Ο γαύρος, θα πρέπει να είναι μαγειρεμένος, και ΔΕΝ είναι και πλήρης τροφή.
Διάλεξε όποια εταιρεία θέλεις που έχει τροφές για στεριωμένα, αλλά το κόλπο είναι υπομονή και επιμονή. Θα πεινάσει και θα φάει.

Όσο υποκύπτεις, θα σε νικάει και δεν θα φάει ποτέ κροκέτες.;)

Όπως και ένα παιδί, αν του βάλεις σοκολάτα και φακές ποιο θα διαλέξει???

Δεν αντέχεται το βλέμα του την ώρα που τρώώ εγώ να γλείφεται και να με κοιτάει μα παράπονο,και να είναι και νηστικός!!!Προτιμώ να μην φάω εγώ.Το προσπάθησα πολυ και το αποτέλεσμα ήταν να αδυνατίσει και να στεναχωριέμαι.Πάντως πρέπει να είναι πολύ άνοστες οι τροφές για στειρωμένα,αν και ρώτησα και μου είπαν οτι ούτε η κανονικη σειρα της royal canin είναι αλλατισμένη.εντωμεταξύ δεν τρώει τίποτα άλλο εκτός από ψάρι κροκέτες,και gourmet τα μικρουλια.:)

Είναι ένα καλομαθημένο γατί, και εσύ μια γατομάνα που πέφτει εύκολα.:)

Άσε τα βλέμματα, και πιάσε τα μαστίγια.. γιατί ΔΕΝ το βλέπω καλά το παιδί σου....:(

Το αλάτι κάνει ΚΑΚΟ γιαυτό και δεν έχουν... Ειδικά αφού είναι και αρσενικό, πρέπει να επιβληθείς γιατί εκτός απο το να σου παχύνει, είναι θέμα ζωής ή θανάτου....
μπορεί να πάθει απο ουρολοίμωξη μέχρι πέτρα, και να φράξει. Δεν είναι πλάκα.:(

κοιτα εγω τωρα της ξεκινησα light ..να πω την αληθεια η δικια μου φαινεται αρκετα αδυνατη οποτε της ανακατεψα κανονικες με light για καποιο διαστημα..τις 3 πρωτες μερες νομιζα οτι της κοπηκε η ορεξη ενω ετρωγε 50 γραμ την ημερα επεσε στα 25 την ημερα και λιγοτερο..σημερα απο οτι βλεπω την συνηθισε και τρωει σχετικα καλυτερα...:) αλλα οπως σου ειπα εμενα ειναι αδυνατουλα δεν της δινω κατω απο 50γρ την ημερα αλλα ουτε και περισσοτερα..:cool: δοκιμασες να την αναμείξεις λιγο?

Καθολου ανοστες δεν ειναι,ειναι θεμα συνηθειας.Να φανταστεις η Μόιρα παραταει τη growth για να φαει τη Young male του Σειριου!Απλα ανακατεψε του λιγο φαγητο με την κηρα τροφη και σταδιακα μειωνε την ποσοτητα του φαγητου.Θελει επιμονη,αλλιως θα κανει κρυσταλλους και...εχεις δει να καθετηριαζουν γατο;Πιστεψε με,ποναει πολυ περισσοτερο απο το να βλεπεις το βλεμμα του οταν πειναει...:/:

Noμιζω πως ολες οι ξηρες εχουν πολυ λιιιιγο αλατακι...χαμηλα στη λιστα με τα συστατικα...:hmm:

(Πω πω!οι αρσενικοι γατοι μαρτυρια με τη διατροφη μετα τη στειρωση!Και εκεινοι π στειρωνονται και γυριζουν στο δρομο?Εκεινα π ζουν σε στεγες και δεν υπαρχει πολυτελεια?Υποφερουν δλδ?Κατι δεν κολλαει...:hmm:)

Είναι θέμα οργανισμού... μπορεί ένας στειρωμένος στον δρόμο να μην πάθει τίποτα απο πέτρες... γιατί δεν θα προλάβει πχ... Όπως και ένας αρσενικός που τρώει πάντα ειδικές τροφές πάλι να πάθει πέτρα. Είχα έναν στον δρόμο 8 χρονών.. και τελικά έφαγε φόλα.. και άλλα σπιτικά που έπαθαν πέτρα με τις καλύτερες τροφές.
Και άλλα που έφτασαν 18 χρονών, με τις ειδικές τροφές.

Βασικα οταν ο μεσος ορος ζωης ενος αδεσποτου μετα βιας φτανει τα τρια χρονια και μετα τη στειρωση του δεν του γινονται εξετασεις κτλ,δεν προλαβαινει να αναπτυξει τετεοια προβληματα,αλλα και να αναπτυξει ποιος μπορει να το καταλαβει και να τον τρεξει στο γιατρο;

Καθολου ανοστες δεν ειναι,ειναι θεμα συνηθειας.Να φανταστεις η Μόιρα παραταει τη growth για να φαει τη Young male του Σειριου!Απλα ανακατεψε του λιγο φαγητο με την κηρα τροφη και σταδιακα μειωνε την ποσοτητα του φαγητου.Θελει επιμονη,αλλιως θα κανει κρυσταλλους και...εχεις δει να καθετηριαζουν γατο;Πιστεψε με,ποναει πολυ περισσοτερο απο το να βλεπεις το βλεμμα του οταν πειναει...:/:
Βέβαια, είναι πολύ βάρβαρο και πρέπει να πονάει πάρα πολύ. Ο Τίγρης μου είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ απο κρυστάλλους. Θέλει προσοχή το φαγητό και αυτό ακριβώς που λές ε π ι μ ο ν ή.
Τους δίνω - τον τελευταίο καιρό - λόγω της δίαιτας του Πάρη κροκκέτες Iams με fish oil . Τρώει λίγο και η Κλάρα γιατί ζηλεύει. Πρέπει να είναι γευστικές γιατί κάνουν σαν τρελλά. Πάντως το είδος της τροφής τους είναι ο σημαντικότερος παράγοντας της υγείας τους. Θέλει μεγάλη προσοχή!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back