Διαφήμιση στο facebook!

• Thread starter Thread starter sas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

sas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Γεια σας!! Ονομάζομαι Στέλλα και είμαι φοιτητρια στον Πειραια. Δεν ηξερα που να ανοιξω το συγκεκριμενο θεμα, και ειπα να το βαλω εδω. Αν θεωρειτε οτι δεν ανηκει εδω, τοτε ευχαριστως να το μεταφερετε.

Αρχικά θα ήθελα να πω ότι εχω μεγαλώσει με γάτες. Οι περισσοτερες βεβαια ήταν άγριες και απλα τριγυρνουσαν στην αυλη της γιαγιας μου και τις ταιζαμε με τα ξαδερφια μου. Βεβαια είχα ζησει και καποιες ασχημες στιγμες...οπως όταν η γατα μια θειας μου γεννουσε μετα απο 2 μερες η θεια μου πεταγε τα γατακια στα σκουπιδια...ήταν πολυ ασχημο, αλλα οντας μικρα παιδακια δεν μπρουσαμε να κανουμε κατι. Είχα μάλιστα μια γατα, που αρχικα νομιζαμε οτι ηταν κοριτσακι και την ονομασαμε Κορινα. Μετα απο μερικους μηνες ανακαλυψαμε οτι ηταν αγορι (μην ρωτατε πως μπερδεψαμε το φυλο...ακομα και ο κτηνιατρος αρχικα νομιζε οτι ηταν κοριτσι...χαχαχαχα) και τον ονομασαμε Καισαρα. Τον καισαρα τον ειχαμε στην αυλη, δεν τον πολυβαζαμε σπίτι. Μόνο όταν εβρεχε και ειχε γενικοτερα κακοκαιρια. Το ζώο αυτο μαθημενο γενικοτερα στην αυλη και στην φυση καποια στιγμή έφυγε, χαθηκε δεν ξερω. Πάντως σίγουρα δεν εφαγε φολα γιατι δεν εχουμε τετοια περιστατικα εκει που μενω. Δυστυχως δεν μας ξαναφησαν να εχουμε γατα όπως ειχαμε τον Καισαρα.

Βλέποντας λοιπον ολα αυτα τα γατακια που χαριζονται, θα ηθελα να σας πω οτι σαν μια μικρη βοηθεια, κανω μια μικρη διαφημιση στο facebook. Μπορω να βάλω τις φωτογραφιες των γατιων και τις πληροφοριες ακριβως απο κατω, ετσι ωστε αν ενδιαφερεται κανεις να υιοθετησει. Για να ειμαι ειλικρινης εχω βαλει ηδη μερικες φωτογραφιες, αλλα σκεφτηκα φυσικα να παρω την αδεια απο τα ατομα αυτα. Για αυτο εφτιαξα το συγκεκριμενο θεμα.

Όσοι φυσικα θελετε να βάλω τις φωτογραφιες και τις πληροφοριες απο τα γατακια που προσφερετε τότε παρακαλω ποσταρετε εδω με το λινκ απο το θεμα πουεχετε φτιαξει στο "χαριζονται" ή αν θελετε κατευθειαν μια φωτο και τις πληροφοριες. Το προφιλ μου στο facebook ειναι https://www.facebook.com/sstrafy αν θελετε να τσεκαρετε τις φωτογραφιες από τα γατακια κλπ. Αν καποιος εχει οποιαδηποτε αντιρηση για τις φωτογραφιες τοτε ας επικοινωνησει μαζι μου είτε εδω είτε στο facebook. Σε περιπτωση που καποιο απο τα γατακια υιοθετηθει παρακαλω ενημερωστε με για να βγάλω την φωτογραφια απο το αλμπουμ.
Δεν προσπαθω να διαφημισω το facebook ή τον εαυτο μου, απλά σκέφτηκα να βοηθησω και εγω με τον συγκεκριμενο τρόπο.

Να χαιρεστε τα υπεροχα γατακια σας!!!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Στελλα, καλως ήρθες!

Ειμαι η Λία, που τα λεμε απ το facebook.

Παιδια, η Στελλα ειναι πολύ φρεσκια στο φόρουμ. Την εφερα εδώ γιατι αγαπάει τις γάτες και θελει να μαθαινει πραγματα γι αυτες. Κι εδώ ειναι το καλυτερο μέρος. Απο δω ξεστραβώθηκα και γω κι εμαθα ενα καρο πραγματα και εξακολουθώ να ξεστραβωνωμαι με χαρα.

Η Στελλα ενδιαφέρεται να πρωθει υιοθεσίας γατιών μεσω facebook. Της αρεσε η τακτική που το κάνω εγω, εχοντας ανοιξει ενα αλμπουμάκι φωτογραφιών με γατακια προς υιοθεσία και πληροφορίες επικοινωνίας.

Στελλα, εδω στο φόρουμ υπάρχει χωρος που δημοσιευονται αγγελιες για γατάκια με φωτογραφιες. Κοιταξε τες προσεχτικά και προωθησε τες. Να εχεις και συνεχώς το νου σου στις αρχικες αγγελιες που προερχονται απο εδώ για να ενημερωνεσαι για περιπτωσεις που γατακια εχουν βρει ήδη σπιτι για να το επισημαινει και στο ΦΒ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Διαφήμιση στο fb!!!

καλως ηρθες στελλα...:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back