Διαφραγματοκήλη

Άρα περιμένετε να μεγαλώσει λίγο για να αντέξει την νάρκωση. Δεν σου είπαν πως να το βοηθήσεις όσο ζεί έτσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως δεν μπορω να το βοηθησω ουτε με φαρμακα ουτε με τιποτα.Μου ειπαν οτι μονο με εγχειρηση μπορει να λυθει το προβλημα.Χωρις θα ζησει λιγοτερο σε σχεση με τις αλλες γατες.Ελπιζω τουλαχιστον να το εχουμε κοντα μας λιγα χρονια,να μην φυγει συντομα.Δειχνει τοσο χαρουμενο και γεματο ζωντανια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ίδιο θέμα είχε και η μια γατούλα μου.
Έγινε επέμβαση ταυτόχρονα με την στείρωση για να μην πάρει νάρκωση δύο φορές (όταν ήταν περίπου 5 μηνών ) και έκτοτε χαίρει άκρας υγείας.
Θα σου πρότεινα να το προσπαθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, από ό,τι έχω καταλάβει είναι σχετικά συχνό φαινόμενο και αντιμετωπίζεται με επιτυχία.

Την γατουλα την εδωσαν καποιες κυριες στη γειτονια που επισης φροντιζουν τα ζωακια σε μια οικογενεια!!!!Λυπαμαι που δεν θα την εχω πια κοντα μου αλλα σε ενα σπιτι θα ειναι πολυ καλυτερα απ οτι εξω.Μακαρι να ειναι καλα μαζι τους,να την φροντιζουν οπως εγω.Αν αποφασισουν τελικα για εγχειρηση αγνωστο...

Ας ευχηθούμε λοιπόν, ότι κι αν αποφασίσουν να είναι για το καλό της γατούλας, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν μακροβιότερη.:)

Μακαρι να πανε ολα καλα και αμα αποφασισουν να το πανε για εγχειρηση να υπαρξει ευτυχες αποτελεσμα.Το αξιζει το πλασματακι μου και χαιρομαι που με τον τροπο μου βοηθησα-γιατι το βρηκα σε αλλη γειτονια που ηταν μονο του,το εφερα στη δικια μου ενω τωρα του βρηκαμε σπιτι και αγαπη!:)

Είθε να είναι πάντα τυχερή η μικρούλα :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back