Διαχωριστικό χώρου

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Κορίτσια επειδή δεν βρίσκω κάτι στο ίντερνετ, μήπως ξέρετε καμιά ιστοσελίδα με δωρεάν διακοσμητικές προτάσεις; ( αν και δύσκολο το βλέπω).:/:
Ή αν έχετε δει κανένα πρωτότυπο στενό (30-70 πόντους μήκος και 20 πόντους πάχος) κάθετο διαχωριστικό σε κανένα σάιτ ή έχετε φτιάξει εσείς, θα με βοηθούσε να το έβλεπα. Εννοώ από το ταβάνι εώς το δάπεδο.
Ή καμιά πρωτότυπη ιδέα επίπλου.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ακριβώς σκέφτεσαι να κάνεις;Από οτι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρει κάτι από ύφασμα ε;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ακριβώς σκέφτεσαι να κάνεις;Από οτι κατάλαβα δεν σε ενδιαφέρει κάτι από ύφασμα ε;:hmm:

Θέλω να το βάλω για να διαχωρίσω πόρτα μπάνιου που είναι ακριβώς δίπλά εκεί που τελειώνουν τα ντουλάπια της κουζίνας. Έχει ίσα - ίσα έναν τοίχο ανάμεσά τους, αλλά χωρίς να χωρίζει το χώρο.
Θέλω κάτι σταθερό και ιδίως χτιστό. Όχι ύφασμα. Εκτός από τα κοινότυπα: υαλότουβλα ή γυψοσανίδα έλεγα μήπως βρω και κάτι άλλο... Ή να δω κάτι πρωτότυπο και πρακτικό, ακόμη και με τα πιο πάνω υλικά που ανέφερα.

Θα σου πρότεινα κάτι σε ραφιέρα ή βιβλιοθήκη από ξύλο ή απο γυψοσανίδα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο πάει κάτι τέτοιο σε κουζίνα....Οι βιβλιοθήκες αυτές πιάνονται από το ταβάνι .

Θα σου πρότεινα κάτι σε ραφιέρα ή βιβλιοθήκη από ξύλο ή απο γυψοσανίδα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο πάει κάτι τέτοιο σε κουζίνα....Οι βιβλιοθήκες αυτές πιάνονται από το ταβάνι .

Για βάλε καμιά φωτογραφία εσύ γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς και θα δω εγώ.
Εξάλλου ότι μπει θα φαίνεται και από τις 2 όψεις. Από τη μια θα βλέπει κουζίνα και από την άλλη θα είναι κάθετα δίπλα στην πόρτα του μπάνιου όπου θα τη διαχωρίσει δημιουργόντας ας πούμε έναν μικροσκοπικό διάδρομο.

Ναι κατάλαβα περίπου θα ψάξω να βρω κάτι αντίστοιχο να σου δείξω.:)

Ειρηνη ριξε μια ματια και στο ΙΚΕΑ,εχει πολλες τετοιες λυσεις.Εμενα μου αρεσε μια κατασκευη που τετραγωνα κουτακια που επαιρναν συρταρακια απο διαφανο πλαστικο.Ετσι θα περνα και το φως.Νομιζω οτι μπορουσες να υπολογισεις ποσα κουτακια θελεις αναλογα με το χωρο σου.:)

Ειρηνη ριξε μια ματια και στο ΙΚΕΑ,εχει πολλες τετοιες λυσεις.Εμενα μου αρεσε μια κατασκευη που τετραγωνα κουτακια που επαιρναν συρταρακια απο διαφανο πλαστικο.Ετσι θα περνα και το φως.Νομιζω οτι μπορουσες να υπολογισεις ποσα κουτακια θελεις αναλογα με το χωρο σου.:)

Μμμμμμ....στο φυλλάδιο δεν έχει τίποτα. Αλλά από ότι λες, μάλλον από εκεί πρέπει να πάω, αφού δίνουν τέτοιες εναλλακτικές.
Εΰχαριστώ πολύ.:) ( Για άλλη μια φορά Δώρα με έχεις κατασκλαβώσει με τη βοήθειά σου :redface:).

Καλε σιγα πια μη λες χαζα...Εχουν ειδικο χωρο με τις κατασκευες που φτιαχνεις στα μετρα σου.Στον φετινο καταλογο μπορεις να δεις ενα δειγμα στις σελιδες 84 και 86,εχει κι ενα πλαστικο συρταρακι σαν αυτο που σου λεω,αν θες το κανεις ολο με τετοια και ειναι διαμπερες.Στο τελος του καταλογου,στις γκρι σελιδες εχει τιμες και διαστασεις.(ναι ειμαι εθισμενη με το ΙΚΕΑ,ολοι εχουμε ενα κουσουρι.:P)

Καλε σιγα πια μη λες χαζα...Εχουν ειδικο χωρο με τις κατασκευες που φτιαχνεις στα μετρα σου.Στον φετινο καταλογο μπορεις να δεις ενα δειγμα στις σελιδες 84 και 86,εχει κι ενα πλαστικο συρταρακι σαν αυτο που σου λεω,αν θες το κανεις ολο με τετοια και ειναι διαμπερες.Στο τελος του καταλογου,στις γκρι σελιδες εχει τιμες και διαστασεις.(ναι ειμαι εθισμενη με το ΙΚΕΑ,ολοι εχουμε ενα κουσουρι.:P)

Τώρα είδα την απάντησή σου Δώρα. Και όλο το μεσημέρι να φανταστείς ήμουν ΙΚΕΑ και έψαχνα για διάφορα. Εντέλει αυτό που λες ( και που μου άρεζε κι εμένα) είναι 40 cm βαθύ και εγώ χρειάζομαι μόνο 20,δυστυχώς! Οπότε μάλλον στη λύση των υαλότουβλων θα καταλήξω δυστυχώς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back