Δικαστικός αγώνας...

• Thread starter Thread starter maxi2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
'Οπως ξέρετε πρίν 11 μέρες χάσαμε τον ξεφτιλάκο Ξανθούλη μας, απο την κακή αντιμετώπιση του προβλήματος που είχε απο τον "κτηνίατρο" που τον πήγαμε.
Σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε δικαστικό αγώνα για να σταματήσουμε την δράση αυτού του "καλού" "ΚΤΗΝΗ ΑΤΡΟΥ" έτσι ώστε να μην μπορέσει να ξανακάνει κακό σε κανένα άλλο ζωάκι μας.
Γι αυτό λοιπόν χρειάζομαι την βοήθειά σας...:hmm:
Αν ξέρετε περιστατικά θα μας ήταν χρήσιμα να ειπωθούν και φυσικά αν υπάρχουν μάρτυρες που να αποδεικνύουν ότι κάτι κακό γίνεται εκεί, θα το εκτιμούσα αν ερχόταν σε επαφή μαζί μου.
Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να σταματήσω αυτή την κτηνωδία που συμβαίνει εκεί, έτσι ώστε να μην έχει κανένα άλλο ζωάκι την μοίρα του Ξανθούλη μας.
Ευχαριστώ
Χριστιάνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Xριστιάνα μου, τυχαίνει να έχω εμπειρίες από εκει. Mια καλή και μια μέτρια, αλλά και οι δύο πριν από πάρα πολλά χρόνια. H μία το '90 περίπου με τον Pούντι που τον έσωσαν (θα σου τα πώ από κοντά) μετά από μια άλλη τραγική κι απίστευτη διαγνωση. H άλλη το '98, με παραλίγο θύματα 3 γατάκια που δεν μπορούσαν να βρούν τι έχουν ακριβώς. Έκαναν εμετούς στα καλά καθούμενα και τρέμουλο. Kάτι περί επιληψίας μας είχαν πει. Aσάφιες. Σώθηκαν πιστεύω, γιατί απλά δεν το ξαναέπαθαν και αλλάξαμε γιατρό. Tώρα ζουν οι δύο από αυτά, ο Φιντέλ και η Zιζέλ. O Φρέντο, ήταν πιο άτυχος. Πέθανε πριν 4 χρονών, περίπου σαν τον δικό σου. Eίχε άμμο στα γεννητικά όργανα, τον καθάρισαν με εγχείρηση και μια εβδομάδα μετά πέθανε :cry: Δεν ξέρω αν έφταιγε ο γιατρός... Eίναι χρόνια πριν όμως αυτά. Δεν έχω αποδείξεις και οι γιατροί μπορεί να έχουν αλλάξει :/:
Aυτός στη φωτό ήταν ο Φρέντο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• FREDO L.jpg
    FREDO L.jpg
    346,9 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγω οταν απαντησα στο θεμα και ειπα ΜΑΚΡΙΑ το ειχα ακουσει απο τον προηγουμενο κτηνιατρο του γατουλη μου οταν χρειαστηκα ημερα αργιας (15/8) κτηνιατρο και απο εναν φιλο που στο παρελθον ειχε παει ξημερωματα τον σκυλο του χωρις να ξερω κατι παραπανω.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ή όσο παλιά και αν έγινε, ίσως φανεί χρήσιμο.
Βρήκα είδη κάποιον απο την γειτονιά μου, ο οποίος παλιά είχε πλακωθεί με τον ιδιοκτήτη της "Κλινικής".
Πάντως θα προσπαθήσω να βρώ και άλλους...:hmm:

Δεν έχω κάτι να πω που θα σου φανεί χρήσιμο αλλά θα ήθελα να σε συγχαρώ για τον αγώνα που κάνεις και να σου ευχηθώ καλή τύχη. Μακάρι να πετύχεις αυτό που είναι καλύτερο για τα γατάκια. :)

:mad: Σήμερα ήρθαν τα πρώτα "καλά" νέα απο τον δικηγόρο που ασχολείτε με την υπόθεση αγωγής κατά της "κλινικής". Τελικά βρήκαμε και άλλη καταγγελία που είχε γίνει το 2002 και φυσικά αυτό είναι θετικότατο. Υπάρχει και κάποιος νεαρός εδώ στην γειτονιά μου που έχει προηγούμενα με τον εν λόγω "κτηνίατρο" και που είναι φοβερά γατόφιλος. Θα τον δώ το Σάββατο να του μιλήσω. :hmm:
'Ολα πηγαίνουν καλά προς το παρών. Την Δευτέρα θα κατατεθεί η αγωγή εναντίον του και βλέπουμε.....
Πάντως έμαθα πώς αυτός ο "κτηνίατρος" έχει κολλητούς στον κτηνιατρικό σύλλογο και για αυτό δεν του έχουν κάνει τίποτε μέχρι τώρα. Ελπίζω να είναι ψέμματα αυτή η είδηση που έμαθα..

Αρχική Δημοσίευση από maxi2:
Πάντως έμαθα πώς αυτός ο "κτηνίατρος" έχει κολλητούς στον κτηνιατρικό σύλλογο και για αυτό δεν του έχουν κάνει τίποτε μέχρι τώρα. Ελπίζω να είναι ψέμματα αυτή η είδηση που έμαθα..

Χαζή ερώτηση: Δικαστές δνε θα τον δικάσουν; Τι σχέση έχει ο κτηνιατρικός σύλλογος και οι κολλητοί που έχει εκεί; Άντε να τους φέρει σαν μάρτυρες το πολύ.
Τι κάνω λάθος; :redface:

κ σε τι θα τον βοηθουσαν καλε σαν μαρτυρες απο το συλλογο σημασια εχει να τον τσακισει ο δικηγορος της maxi κ μαλιστα ασ επικαλεστει κ τον νομο το ιπποκρατη να δουμε τι θα πει που επινε καφε

Το ότι έχει γνωστούς στον κτηνιατρικό σύλλογο, ίσως είναι στο ότι δεν υπάρχει καμιά καταγγελία εγγράφως. :mad: Πάντως σήμερα μίλησα με ένα παλικάρι στην γειτονιά μου που είχε και αυτός ένα άσχημο περιστατικό μαζί του και είναι παρα, πάρα πολύ πρόθυμος να καταθέσει...:up: :up:
Είμαι αισιόδοξη για αυτή την δίκη.:D

καλε καντε του μια εγγραφη καταγγελια στο συλλογο κοντα σου ειναι απο οτι ξερω η νομιζω θες διευθυνση? σωστα αλλο απο το τηλεφωνο κ αλλο να πας απο εκει κ να τους δωσεις ενα χαρτι παραπονων χμ αυτο ακουγετε πιο βασιμο

Αν δείτε ζώο που κατά τη γνώμη σας κακοποιείται, ή αν θέλετε να πληροφορηθείτε για νομικά ζητήματα που αφορούν στα ζώα, επικοινωνήστε με το Κτηνιατρείο μας στα τηλέφωνα 210 2581.391, 210 2514.716, 10:30πμ - 18:00μμ καθημερινά.
το βρηκα στην ελληνικη φιλοζωικη ισως μπορεσουν να σε βωοηθησουν κ αυτοι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back