maxi2
Δραστήριο μέλος
Σήμερα λοιπόν ξεκινήσαμε δικαστικό αγώνα για να σταματήσουμε την δράση αυτού του "καλού" "ΚΤΗΝΗ ΑΤΡΟΥ" έτσι ώστε να μην μπορέσει να ξανακάνει κακό σε κανένα άλλο ζωάκι μας.
Γι αυτό λοιπόν χρειάζομαι την βοήθειά σας...
Αν ξέρετε περιστατικά θα μας ήταν χρήσιμα να ειπωθούν και φυσικά αν υπάρχουν μάρτυρες που να αποδεικνύουν ότι κάτι κακό γίνεται εκεί, θα το εκτιμούσα αν ερχόταν σε επαφή μαζί μου.
Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να σταματήσω αυτή την κτηνωδία που συμβαίνει εκεί, έτσι ώστε να μην έχει κανένα άλλο ζωάκι την μοίρα του Ξανθούλη μας.
Ευχαριστώ
Χριστιάνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Aυτός στη φωτό ήταν ο Φρέντο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Βρήκα είδη κάποιον απο την γειτονιά μου, ο οποίος παλιά είχε πλακωθεί με τον ιδιοκτήτη της "Κλινικής".
Πάντως θα προσπαθήσω να βρώ και άλλους...

Subject to change
e-steki.gr Founder

maxi2
Δραστήριο μέλος
Σήμερα ήρθαν τα πρώτα "καλά" νέα απο τον δικηγόρο που ασχολείτε με την υπόθεση αγωγής κατά της "κλινικής". Τελικά βρήκαμε και άλλη καταγγελία που είχε γίνει το 2002 και φυσικά αυτό είναι θετικότατο. Υπάρχει και κάποιος νεαρός εδώ στην γειτονιά μου που έχει προηγούμενα με τον εν λόγω "κτηνίατρο" και που είναι φοβερά γατόφιλος. Θα τον δώ το Σάββατο να του μιλήσω.
'Ολα πηγαίνουν καλά προς το παρών. Την Δευτέρα θα κατατεθεί η αγωγή εναντίον του και βλέπουμε.....
Πάντως έμαθα πώς αυτός ο "κτηνίατρος" έχει κολλητούς στον κτηνιατρικό σύλλογο και για αυτό δεν του έχουν κάνει τίποτε μέχρι τώρα. Ελπίζω να είναι ψέμματα αυτή η είδηση που έμαθα..
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από maxi2:Πάντως έμαθα πώς αυτός ο "κτηνίατρος" έχει κολλητούς στον κτηνιατρικό σύλλογο και για αυτό δεν του έχουν κάνει τίποτε μέχρι τώρα. Ελπίζω να είναι ψέμματα αυτή η είδηση που έμαθα..
Χαζή ερώτηση: Δικαστές δνε θα τον δικάσουν; Τι σχέση έχει ο κτηνιατρικός σύλλογος και οι κολλητοί που έχει εκεί; Άντε να τους φέρει σαν μάρτυρες το πολύ.
Τι κάνω λάθος;

ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Πάντως σήμερα μίλησα με ένα παλικάρι στην γειτονιά μου που είχε και αυτός ένα άσχημο περιστατικό μαζί του και είναι παρα, πάρα πολύ πρόθυμος να καταθέσει...
Είμαι αισιόδοξη για αυτή την δίκη.

ladycat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
το βρηκα στην ελληνικη φιλοζωικη ισως μπορεσουν να σε βωοηθησουν κ αυτοι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool