Διοργάνωση Garage sale. Ελάτε να βοηθήσουμε τις γατούλες του Φλοίσβου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λεττα ξεχασα να σου πω θα φτιαξω σοκολατοπιτα και κεικ !!!!!!!!!τωρα ειδα τα μνμ για το μενου!!!!!!!:redface::redface::redface::redface:
Καλησπέρα,
ΩΩΩΩΩρε!!!!!!!! μάνα μου να στενάξουν τα πηρούνια αύριο. Σοκολατόπιτα με σοκαλάτα σιρόπι??????Σλρουπ!!!!!
Οσοι ζηλεύετε και σας τρέχουν τα σάλια μην κάθεστε έτσι , πάρτε την φίλη σας το φίλο σας και ελατε να φάτε σπιτικά καθαρά γλυκά.
Ρία οπως καταλαβαίνεις θα σε περιμένουμε με αδημονία:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λεττακι η μαμα μου σε παιρνει τηλ και δεν απαντας!Εχει να σου δωσει πραγματακια!
Συγνώμη Ελενα μου,
αλλα που με πηρε στο σταθερό?Το πρωί ήμουν στο σπίτι έφυγα μια ωρίτσα για να πάω να κάνω ψιλά αλλα μετά στης 14:30 ήμουν σπίτι και άρχισα την τιμολόγηση των αντικειμένων του παζαριού και από ότι βλέπεις απο την ώρα τώρα τελειωσα:(. Συγνώμη που δεν το άκουσα αλλα πιστέυω να καταλαβαίνεις.
Εάν μπορεί αύριο πες της να περάσει να δει και το παζαράκι.
Ευχαριστώ για όλα
Φιλια:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τιμολόγηση παζαριού
Ενημερώνω οτι οι τιμες στο παζάρι μας ξεκινάνε από 0,50? με ανώτερη την 15?.
Ολα τα αντικείμενα εχουν τιμολογηθεί σε φοβερά χαμηλες τιμές
Ευχηθείτε καλή τύχη να έρθει κόσμος:D

Καλή επιτυχία!!!:D:D:D
Να τα ξεπουλήσετε όλα και να μαζέψετε πολλά,πολλά ευρωπουλάκια για τα αδεσποτάκια του Φλοίσβου.:D

Μακάρι να μπορούσα να είμαι και εγώ μαζί σας.:(

Kαλη επιτυχια!Στειλτε μου σοκολατοπιτα στο Ρεθυμνοοοοο!:slourp::slourp::slourp::slourp::slourp:

Πριν λιγο γυρισα απο το παζαρι..:) Δυστηχως η προσελευση του κοσμου..πολυ μικρη..:(:( Ειμασταν οι ιδιοι και οι ιδιοι οπως καθε φορα..:/::( Περισσοτερο στεναχωρηθηκα για τον κοπο που εχει κανει τοσο καιρο η Λεττα..:/:

Εγω βεβαια δεν πτωηθηκα!:P:redface:
Αγορασα παππουτσια μπλουζακια μπιτζαμα και σκουλαρικια!!!:clapup::clapup:

Και παλι ενα μεγαλο μπραβο στην Λεττα για την οργανωση της αλλα και σε οσα ατομα προσφερθηκαν να βοηθησουνε με τον εναν η τον αλλο τροπο!!:clapup::clapup:

Πριν λιγο γυρισα απο το παζαρι..:) Δυστηχως η προσελευση του κοσμου..πολυ μικρη..:(:( Ειμασταν οι ιδιοι και οι ιδιοι οπως καθε φορα..:/::( Περισσοτερο στεναχωρηθηκα για τον κοπο που εχει κανει τοσο καιρο η Λεττα..:/:

Εγω βεβαια δεν πτωηθηκα!:P:redface:
Αγορασα παππουτσια μπλουζακια μπιτζαμα και σκουλαρικια!!!:clapup::clapup:

Και παλι ενα μεγαλο μπραβο στην Λεττα για την οργανωση της αλλα και σε οσα ατομα προσφερθηκαν να βοηθησουνε με τον εναν η τον αλλο τροπο!!:clapup::clapup:

Aχ μωρέ δυστυχώς αυτό γίνεται πάντα. Λίγος ο κόσμος που έρχεται. Δεν πειράζει Λεττάκι θα οργανώσουμε και δεύτερο και τρίτο και θα τα αγοράζουμε μεταξύ μας. Λυπάμαι που δεν ήμουν Αθήνα να έρθω να δω τις γατοφιλενάδες μου:(

Kαλημέρα και από εμένα.
Δυστυχώς έτσι ακριβώς όπως τα έγραψε η Σιμώνη ήταν εχτές, εγώ απογοητεύτηκα πααααάρα πολύ, μιας και ούτε καν από το mycat δεν υπήρξε συμμετοχή. Τελοσπάντων, ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.
Λέττα η κίνηση μετράει και ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο που έκανες!!!!

Kριμα παιδια...Ελπιζω το επομενο να παει καλυτερα,να διαφημιστει και περισσοτερο και να βοηθηθουν περισσοτερο τα γατακια που το εχουν αναγκη!
Μπραβο για την προσπαθεια και τον κοπο σας!

Δεν πειράζει είμαι σίγουρη ότι το επόμενο θα σκίσει...Αισιοδοξία!!!!Τουλάχιστον "κάτι" έγινε ...έστω και λίγο...κάτι είναι από το ολότελα...Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρευρεθώ λόγω υποχρεώσεων που τελείωσαν αργά το βράδυ....:/:

Εγώ τι να προσθέσω τώρα στα παραπάνω ? Ως συνήθως εμείς κι εμείς...Το my cat έλαμψε δια της απουσίας του.
Στην Λέττα όσα μπράβο κι αν πούμε παιδιά είναι λίγα. Η κοπέλλα έτρεχε σε ΚΤΕΛ να μαζέψει κούτες, έτρεχε σε σπίτια να πάρει πράγματα, διέθεσε το σπίτι της, τα έστησε, κοινώς έχει φάει χοντρό πακέτο, για να μη πω κάτι χειρότερο.
Δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει τον ταξιτζή, γι'αυτό θα παρακαλέσω ΑΝ γίνει garage sales άλλη φορά, όσοι θέλετε να βοηθήσετε και έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο, να φροντίσετε να πάτε οι ίδοι τα πράγματα στο σημείο που θα γίνει.
Και όχι να λέτε, α έχω κάτι πράγματα να σου δώσω έλα να τα πάρεις.
Αυτό το έρημο garage sales οργανώνεται μήνες και τουλάχιστον θεωρούσα ηθική υποχρέωση των περισσοτέρων απο εδώ να το επισκεφθούν.

Anyway, τουλάχιστον εμείς 'τσιμπήσαμε΄πολύ ωραία πραγματάκια. Ανάμεσα σε αυτά που πήρα εγώ, ήταν και μια πολύ ωραία κουβερτούλα πλεκτή άσπρη, την οποία την πήρα για το κρεβάτι της κόρης μου:) Όποια κοπέλλα την έστειλε, να ξέρει ποιος είναι ο κάτοχος πλέον.

Μπράβο στην Δήμητρα για την κοτόπιτα. Θεική:D
Μπράβο στην Ναταλία για τα κέικ, εμένα μου άρεσαν (κι ας τα κορόιδευε κάποια ψυχή:P)

Για να 'βοηθήσω' το βρώμικο μυαλό κάποιων από εδώ μέσα, και με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων που πήγαμε χθες και θεωρούμαστε 'ενεργοί εθελοντές' είτε του Φλοίσβου είτε οτιδήποτε άλλο, σας λέω ότι αποφασίσαμε, τα χρήματα τα οποία βγήκαν, να μείνουν στην Λέτα, η οποία έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα φορτώθηκε χωρίς να το επιδιώξει με το κόστος του αδέσποτου γατιού από την Ν.Ιωνία.

Λέττα αυτό που γράφω είναι χωρίς διαπραγμάτευση. Έμείς, η γνωστή παρέα, σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι για ότι έκανες.

Εγώ τι να προσθέσω τώρα στα παραπάνω ? Ως συνήθως εμείς κι εμείς...Το my cat έλαμψε δια της απουσίας του.
Στην Λέττα όσα μπράβο κι αν πούμε παιδιά είναι λίγα. Η κοπέλλα έτρεχε σε ΚΤΕΛ να μαζέψει κούτες, έτρεχε σε σπίτια να πάρει πράγματα, διέθεσε το σπίτι της, τα έστησε, κοινώς έχει φάει χοντρό πακέτο, για να μη πω κάτι χειρότερο.
Δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει τον ταξιτζή, γι'αυτό θα παρακαλέσω ΑΝ γίνει garage sales άλλη φορά, όσοι θέλετε να βοηθήσετε και έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο, να φροντίσετε να πάτε οι ίδοι τα πράγματα στο σημείο που θα γίνει.
Και όχι να λέτε, α έχω κάτι πράγματα να σου δώσω έλα να τα πάρεις.
Αυτό το έρημο garage sales οργανώνεται μήνες και τουλάχιστον θεωρούσα ηθική υποχρέωση των περισσοτέρων απο εδώ να το επισκεφθούν.

Anyway, τουλάχιστον εμείς 'τσιμπήσαμε΄πολύ ωραία πραγματάκια. Ανάμεσα σε αυτά που πήρα εγώ, ήταν και μια πολύ ωραία κουβερτούλα πλεκτή άσπρη, την οποία την πήρα για το κρεβάτι της κόρης μου:) Όποια κοπέλλα την έστειλε, να ξέρει ποιος είναι ο κάτοχος πλέον.

Μπράβο στην Δήμητρα για την κοτόπιτα. Θεική:D
Μπράβο στην Ναταλία για τα κέικ, εμένα μου άρεσαν (κι ας τα κορόιδευε κάποια ψυχή:P)

Για να 'βοηθήσω' το βρώμικο μυαλό κάποιων από εδώ μέσα, και με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων που πήγαμε χθες και θεωρούμαστε 'ενεργοί εθελοντές' είτε του Φλοίσβου είτε οτιδήποτε άλλο, σας λέω ότι αποφασίσαμε, τα χρήματα τα οποία βγήκαν, να μείνουν στην Λέτα, η οποία έτσι κι αλλιώς το τελευταίο διάστημα φορτώθηκε χωρίς να το επιδιώξει με το κόστος του αδέσποτου γατιού από την Ν.Ιωνία.

Λέττα αυτό που γράφω είναι χωρίς διαπραγμάτευση. Έμείς, η γνωστή παρέα, σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι για ότι έκανες.

Νομίζω ότι αυτό και άλλα πολλά αξίζουν στην Λέττα....πολύ ωραία ιδέα και μπράβο...:clapup::clapup:
Ο καθένας ας βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί .....είναι αξιέπαινες πράξεις...

Εγω παλι πηρα κατι αθλητικα παππουτσια καρο καφε με ροζ!!:redface: δεν ξερω ποια ηταν η προκατοχος αλλα εμενα θα με βολεψουν πολυ!!:P:P Επισης πηρα μια μπιτζαμα με γατουλες που σκασανε ολες απο την ζηλεια τους!!:clapup::clapup::redface::P 2 μπλουζακια που προκατοχος ηταν η Βουλα και κατι πανεμορφα σκουλαρικια απο αυτα που φτιαχνει η Χρυσα!:clapup::clapup:

Κι εγω συμφωνω!τα λεφτα στην Λεττα!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Καλημέρα κορίτσια,
δυστυχώς τέτοια προσέλευση δεν την περίμενα καθόλου.Στο παζάρι ήρθαν μονο 5 άγγλοι απο την αγγελία, οι οικογένεια μου και η κλασική παρέα του Φλοίσβου. Να ήμασταν με το ζόρι 17 άτομα?Σκέτη απογοήτευση δεν υπάρχουν λόγια.:(
Να ΧΙΛΙΟευχαριστήσω:
Ολα τα κορίτσια από επαρχία και αθήνα που μου έστειλαν πράγματα.
Ολα τα κορίτσια που ετρεξαν και μαγείρεψαν καταπληκτικά φαγητά και γλυκά.
Ολα τα κορίτσια που ήρθαν εδωσαν παρων βοήθησαν και ψώνισαν.
Ολα τα άτομα που εμειναν το βράδυ και με βοήθησαν στο μάζεμα των αντικειμένων.
Και πάνω από όλα την οικογένεια μου(αδερφή μου) για την υπομονή, βοήθεια και συμπαράσταση γιατι χωρις αυτους δεν προκειται να τα είχα καταφέρει.

Επίσης ευχαριστώ και εκτιμώ όλα τα κορίτσια για τον καλό τους λόγο προς εμέ.
Το μικρό ποσό που μαζεύτηκε μέσα στην εβδομάδα θα κατατεθεί στον λογαριασμό του Φλοίσβου και θα πάει για στειρώσεις και εμβόλια αδέσποτων.

Ευχαριστώ
Παρακαλώ εδώ να κλειδώθει το θέμα

Καλημέρα κορίτσια,
δυστυχώς τέτοια προσέλευση δεν την περίμενα καθόλου.Στο παζάρι ήρθαν μονο 5 άγγλοι απο την αγγελία, οι οικογένεια μου και η κλασική παρέα του Φλοίσβου. Να ήμασταν με το ζόρι 17 άτομα?Σκέτη απογοήτευση δεν υπάρχουν λόγια.:(
Να ΧΙΛΙΟευχαριστήσω:
Ολα τα κορίτσια από επαρχία και αθήνα που μου έστειλαν πράγματα.
Ολα τα κορίτσια που ετρεξαν και μαγείρεψαν καταπληκτικά φαγητά και γλυκά.
Ολα τα κορίτσια που ήρθαν εδωσαν παρων βοήθησαν και ψώνισαν.
Ολα τα άτομα που εμειναν το βράδυ και με βοήθησαν στο μάζεμα των αντικειμένων.
Και πάνω από όλα την οικογένεια μου(αδερφή μου) για την υπομονή, βοήθεια και συμπαράσταση γιατι χωρις αυτους δεν προκειται να τα είχα καταφέρει.

Επίσης ευχαριστώ και εκτιμώ όλα τα κορίτσια για τον καλό τους λόγο προς εμέ.
Το μικρό ποσό που μαζεύτηκε μέσα στην εβδομάδα θα κατατεθεί στον λογαριασμό του Φλοίσβου και θα πάει για στειρώσεις και εμβόλια αδέσποτων.

Ευχαριστώ
Παρακαλώ εδώ να κλειδώθει το θέμα

Δεν χρειαζεται να μας ευχαριστεις εσυ Λεττα αλλα εμεις!!:):) εκανες πολυ κοπο και αν και αρρωστη ειχες την διαθεση να βοηθησεις τα γατακια του Φλοισβου με πραξεις και οχι με λογια!:)
Οντως ο κοσμος ηταν ελαχιστος..απο ''ξενους'' ηρθαν μονο οι Αγγλοι ενω απο γατουδες και γαταδες ελαχιστοι..:(
Για μενα τα λεφτα εστω και αυτα τα λιγα πρεπει να παραμεινουν σε σενα..τωρα τον τελευταιο λογο εχουν τα κοριτσια του Φλοισβου...:worry::)

Λέττα μου μιας και τα λεφτά που μαζεύτηκαν είναι σίγουρα πολύ λιγότερα από τα έξοδα που έκανες όλο αυτό τον καιρό, εγώ επιμένω να μείνουν σε εσένα.

Λέττα μου μιας και τα λεφτά που μαζεύτηκαν είναι σίγουρα πολύ λιγότερα από τα έξοδα που έκανες όλο αυτό τον καιρό, εγώ επιμένω να μείνουν σε εσένα.

Λέττα αυτό ακριβώς.

Αν και δυστυχώς δεν μαζεύτηκε πολύς κόσμος, τουλάχιστον εμείς που είμασταν περάσαμε πάρα πολύ ωραία...και ψωνίσαμε κιόλας!!:P:P:D:D
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια που βοηθήσαν και εδικά στην Λέττα για την όλη οργάνωση και το πολύ τρέξιμο!!!:D:D:D

Tι να πω γμτ απογοητεύτηκα. Τόσο κλεισμένοι είμαστε όλοι στα μικροπροβλήματά μας. Και στο δικό μας παζάρι στην Καισαριανή δεν ήρθε κανένας τα Χριστούγεννα. Κι εγώ λοιπόν απογοητεύτηκα και σταμάτησα πια να το βάζω για προώθηση στο my cat. Δεν ξέρω τι γίνεται λεφτά δεν υπάρχουν? ο κόσμος βαριέται? Τι να πεις. Μπράβο κορίτσια για την προσπάθεια. Και δεν πειράζει Λεττάκι θα οργανώνουμε καφέδες μεταξύ μας και θα τα προωθούμε μεταξύ μας άλλη φορά:)

Tι να πω γμτ απογοητεύτηκα. Τόσο κλεισμένοι είμαστε όλοι στα μικροπροβλήματά μας. Και στο δικό μας παζάρι στην Καισαριανή δεν ήρθε κανένας τα Χριστούγεννα. Κι εγώ λοιπόν απογοητεύτηκα και σταμάτησα πια να το βάζω για προώθηση στο my cat. Δεν ξέρω τι γίνεται λεφτά δεν υπάρχουν? ο κόσμος βαριέται? Τι να πεις. Μπράβο κορίτσια για την προσπάθεια. Και δεν πειράζει Λεττάκι θα οργανώνουμε καφέδες μεταξύ μας και θα τα προωθούμε μεταξύ μας άλλη φορά:)

Σιγουρα τα οικονομικα του περισσοτερου κοσμου ειναι περιορισμενα..αλλα δεν νομιζω οτι ηταν αυτος ο λογος..ειχε πραγματα με 50 cents..:/::/: με 1 euro..:/::/: και πολλα πραγματα μαλιστα.. αλλα ακομα κ αυτο να μην μπορουσε να προσφερει καποιος..θα μπορουσε να προσφερει την παρουσια του..την ηθικη του υποστηριξη..:/::/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back