Διοργάνωση Garage sale. Ελάτε να βοηθήσουμε τις γατούλες του Φλοίσβου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ξεχασα να πω οτι τα χρηματα τα κανει ο καθενας οτι θελει απλα εμεις θα κανουμε ενα κομποδεμα για τα αδεσποτα.
δεν τα παιρνει αλλος τα λεφτα, τα παιρνει το ατομο που πουλαει.
διευκρινηση για να μην μπερδευτουμε
Bίκυ θα το ψάξω το σιτε που προτείνεις . Ομως γιατί να πάει η καθεμία μας και να πληρώσει μία είσοδο που αυτά τα 100 € θα τα δώναμε κατευθείαν στον φλοίσβο. Δεν χρειαζόμαστε μαγαζί εναν εθελοντή με ένα κλασικό γκαράζ χρειαζόμαστε. Μετά ότι δεν πουληθεί το πάμε εκεί που λες και προσπαθούμε και δεύτερη φορά.Ας δοκιμάσουμε πρώτα μόνες και βλέπουμε .:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Felice η ημερομηνία μια χαρά μου ακούγεται,επίσης θα ήθελα να προτείνω για διαφήμιση μπορείτε να βάλετε και στην Αthens Voice που διανέμεται δωρεάν και την διαβάζει πολύς κόσμος!!:up:
Καλή και αυτή η ιδέα . Ότι άλλο βρεις πες το.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται!!Θα το πώ και σε φίλες μου να προσφέρουν ότι μπορούν!

Bίκυ θα το ψάξω το σιτε που προτείνεις . Ομως γιατί να πάει η καθεμία μας και να πληρώσει μία είσοδο που αυτά τα 100 € θα τα δώναμε κατευθείαν στον φλοίσβο. Δεν χρειαζόμαστε μαγαζί εναν εθελοντή με ένα κλασικό γκαράζ χρειαζόμαστε. Μετά ότι δεν πουληθεί το πάμε εκεί που λες και προσπαθούμε και δεύτερη φορά.Ας δοκιμάσουμε πρώτα μόνες και βλέπουμε .:/:
δεν πληρωνει το καθε ατομο 10 ευρω αλλα το καθε αυτοκινητο. που σημαινει βαζεις μεσα στο αυτοκινητο ενα σκασμο πραγματα και ερχονται 6 ή 7 ατομα και πουλανε. εχεις πληρωσει μονο 10 ευρω αλλα επειδη αυτο ειναι γνωστο ερχονται πολλα ατομα. ισως αυτα τα ατομα δεν τα μαζεψουμε μονοι μας. επισης μην ξεχνας οτι μπορει να ειναι παρανομο να πουλας κατι και να εισπρατεις. θα μου πεις ποιος θα σε καρφωσει??? ο κοσμος ειναι πολυ μαλ%&*κας και δεν θες να το ρισκαρεις.
μην ξεχνας το οτι αφου δεν εχουμε υποσταση σωματειου οι συναλλαγες αυτες λογικα ειναι παρανομες.
το μερος αυτο δινει μια νομιμοτητα και δεν εχεις να νοιαστεις για λεπτομεριες τετοιου τυπου.

δεν πληρωνει το καθε ατομο 10 ευρω αλλα το καθε αυτοκινητο. που σημαινει βαζεις μεσα στο αυτοκινητο ενα σκασμο πραγματα και ερχονται 6 ή 7 ατομα και πουλανε. εχεις πληρωσει μονο 10 ευρω αλλα επειδη αυτο ειναι γνωστο ερχονται πολλα ατομα. ισως αυτα τα ατομα δεν τα μαζεψουμε μονοι μας. επισης μην ξεχνας οτι μπορει να ειναι παρανομο να πουλας κατι και να εισπρατεις. θα μου πεις ποιος θα σε καρφωσει??? ο κοσμος ειναι πολυ μαλ%&*κας και δεν θες να το ρισκαρεις.
μην ξεχνας το οτι αφου δεν εχουμε υποσταση σωματειου οι συναλλαγες αυτες λογικα ειναι παρανομες.
το μερος αυτο δινει μια νομιμοτητα και δεν εχεις να νοιαστεις για λεπτομεριες τετοιου τυπου.
Καλά εγώ δεν διαφωνώ ότι πούν τα κορίτσια εγώ είμαι μέσα . Αλλά σχετικά με την εφορία δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Εγώ πάω συνέχεια σε τέτοια σε σπίτια. Πως γίνονται άμα απαγορεύεται:blink:??????????

Καλά εγώ δεν διαφωνώ ότι πούν τα κορίτσια εγώ είμαι μέσα . Αλλά σχετικά με την εφορία δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Εγώ πάω συνέχεια σε τέτοια σε σπίτια. Πως γίνονται άμα απαγορεύεται:blink:??????????
δεν την ξερω αυτη τη λεπτομερεια. νομιζω οτι καπως πρεπει να ενημερωθουμε γι αυτο.
μπορει κι να μην απαγορευεται αλλα το ξερουμε σιγουρα???
εγω εχω 2 χωρους να προσφερω. ενας ειναι αυτο το γραφειο στο νεο κοσμο και ο αλλος ειναι ο χωρος εξω απο το γραφειο μου στον αλιμο.

Δεν το κατάλαβα καλά το μήνυμα σου Σορρυ. Νόμισα ότι ήταν μαγαζί. Τώρα διάβασα το σιτε και λεει οτι είναι παζάρι που γίνεται περιοδικά στο αεροδρόμιο. Δεν είναι άσχημη ιδέα.
Το μαγαζί που αναφέρεις ότι δανείζεις όμως και αυτό δεν είναι και κακή ιδέα.:happy:

δεν την ξερω αυτη τη λεπτομερεια. νομιζω οτι καπως πρεπει να ενημερωθουμε γι αυτο.
μπορει κι να μην απαγορευεται αλλα το ξερουμε σιγουρα???
εγω εχω 2 χωρους να προσφερω. ενας ειναι αυτο το γραφειο στο νεο κοσμο και ο αλλος ειναι ο χωρος εξω απο το γραφειο μου στον αλιμο.
Όπου θες/νομίζεις εσύ καλύτερα:) ότι τα αντικείμενα δεν θα κινδυνεύσουν απο τον καιρό εκείνης της ημέρας.:happy:

Δεν το κατάλαβα καλά το μήνυμα σου Σορρυ. Νόμισα ότι ήταν μαγαζί. Τώρα διάβασα το σιτε και λεει οτι είναι παζάρι που γίνεται περιοδικά στο αεροδρόμιο. Δεν είναι άσχημη ιδέα.
Το μαγαζί που αναφέρεις ότι δανείζεις όμως και αυτό δεν είναι και κακή ιδέα.:happy:
εγω επιμενω οτι αυτο το παζαρι ειναι η καλυτερη λυση.
σκεφτειτε το. ερχονται ανθρωποι απο παντου, γινεται αρκετο καιρο και ειναι σχετικα γνωστο.
τα 10 ευρω της εισοδου ειναι γελοιο ποσο και πανε κι στα αδεσποτα που στειρωνει το σπαζ. δεν πανε στον ολυμπιακο πχ:lol::lol::lol::lol:
δλδ εχεις ετοιμη την υποδομη του χωρου, το "πελατολογιο" και τον χρονο διεξαγωγης γιατι να τραβηχτουμε γι αλλο μερος.
κι αυτο μπορει να γινεται σε συνεχειες οχι μια φορα κι εξω.
anyway σκεφτειτε το

'Ολες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες :up:.
Για αρχή όμως για να μην κάνουμε σχέδια χωρίς βάση πρώτα πρέπει να μαζέψουμε τα πράγματα.
Λοιπόν το συγκεκριμένο σιτε αναφέρει οτι το bazaar του γίνεται την τελευταία Κυριακή του κάθε μήνα(δηλαδή θα γίνει στις 25).Γιαυτό ψάξτε τις ντουλάπες σας και αφού στείλτε ότι νομίζετε τότε ανάλογα με το τι θα μαζευτεί και πότε θα είμαστε έτοιμες αποφασίζουμε που και πως θα το κάνουμε.
Περιμένω τα μηνύματα σας.:)
P.S.Επειδή σίγουρα μέσα στον μήνα θα βρεθούμε μεταξύ μας για παρεούλα και καφεδάκι οποια κοπέλα θέλει μπορεί να φέρει και πράγματα. Εγώ έχω αμάξι και έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταφοράς.

εγω επιμενω οτι αυτο το παζαρι ειναι η καλυτερη λυση.
σκεφτειτε το. ερχονται ανθρωποι απο παντου, γινεται αρκετο καιρο και ειναι σχετικα γνωστο.
τα 10 ευρω της εισοδου ειναι γελοιο ποσο και πανε κι στα αδεσποτα που στειρωνει το σπαζ. δεν πανε στον ολυμπιακο πχ:lol::lol::lol::lol:
δλδ εχεις ετοιμη την υποδομη του χωρου, το "πελατολογιο" και τον χρονο διεξαγωγης γιατι να τραβηχτουμε γι αλλο μερος.
κι αυτο μπορει να γινεται σε συνεχειες οχι μια φορα κι εξω.
anyway σκεφτειτε το

Συμφωνω απολύτως με αυτό το παζάρι και με την Βίκυ. Μας καλύπτει νομικά και θα εχει σίγουρα κόσμος. Εγώ έχω ήδη κάποια πράγματα που θα τα πήγαινα σε χαριστικό παζάρι αλλά θα ψάξω και σίγουρα θα βρω και άλλα.

Παιδια τι να στειλουμε,επειδη ειμαι ασχετη δεν ξερω για τι πραγμα να ψαξω.:redface:
Κι αμα μαζεψω πραγματα που να τα στειλω;;;μπορω να τα στειλω και με το κτελ;;;Με το ταχυδρομειο θα με πετσοκοψουν.:rolleyes:

Παιδια τι να στειλουμε,επειδη ειμαι ασχετη δεν ξερω για τι πραγμα να ψαξω.:redface:
Κι αμα μαζεψω πραγματα που να τα στειλω;;;μπορω να τα στειλω και με το κτελ;;;Με το ταχυδρομειο θα με πετσοκοψουν.:rolleyes:

Μπορείς να στείλεις ό,τι θέλεις, ρούχα, κοσμήματα, cd, βιβλία, μπιμπελό, σεμεδάκια και ότιδήποτε άλλο βάλει ο νους σου. Τώρα που θα τα στείλεις πρέπει να αποφασιστεί. Καλύτερα με ΚΤΕΛ αν ειναι μεγάλο και θα παει καποιος να το παραλάβει.

Αυτό το Σ/Κ θα κοιτάξω τι έχω στο σπίτι μου και το τριήμερο 26-28/10 θα δώ τι έχω πάει στο χωριό.Οπότε αρχές Νοεμβρίου θα σας τα στείλω με ΚΤΕΛ.:)Θα μου πείτε σε ποιό όνομα.:hmm:
Μακάρι να κάναμε κάτι αντίστοιχο και στην Θεσ/νίκη πριν τα Χριστούγεννα.:hmm::)

Μπορείς να στείλεις ό,τι θέλεις, ρούχα, κοσμήματα, cd, βιβλία, μπιμπελό, σεμεδάκια και ότιδήποτε άλλο βάλει ο νους σου. Τώρα που θα τα στείλεις πρέπει να αποφασιστεί. Καλύτερα με ΚΤΕΛ αν ειναι μεγάλο και θα παει καποιος να το παραλάβει.

Ωραια,θα πεσει ανασκαφη!!!:up:
Μαλλον για κοσμηματακια το βλεπω γιατι εχω πολλα που δεν φοραω!:D

Ωραια,θα πεσει ανασκαφη!!!:up:
Μαλλον για κοσμηματακια το βλεπω γιατι εχω πολλα που δεν φοραω!:D

Κοσμήματα έχω και εγώ πολλά που δεν τα φοράω πιά,απλά είναι faux, πειράζει?;)

Μπορείτε να στείλετε ότιδήποτε νομίζετε ότι θα ενδιαφεροταν ένας να το χρησιμοποιήσει. Ότιδήποτε, δεν υπάρχει περιορισμός.
Για αρχή επειδή έχω αμάξι θα τα μαζεύω εγώ και αναλόγως θα δούμε μετά. Λίγο με την φύλαξη θα χρειαστώ βοήθεια:/:.
Για να μην πληρώσετε μια περιουσία. Έχουμε μπροστά μας 1 μηνα. Αγγαρέψτε όποιον συγγενή-γνωστό κατεβαίνει Αθήνα και έχει την ευγενή καλοσύνη να τα πάρει μαζί. Θα κανονίσουμε να μας βολεύει και τους 2 και θα πάω να τα παραλάβω.:happy:
ΑΑ! Βάλτε τα σε κούτες και οχι σακούλες γιατί η σακουλα σχίζεται ενώ η κουτα αποθηκεύεται πιο εύκολα.
Ευχαριστώ

Κοσμήματα έχω και εγώ πολλά που δεν τα φοράω πιά,απλά είναι faux, πειράζει?;)
AAAΑΑΑΑΑΑAA! :rolleyes::confused:άμα δεν είναι χρυσός 7Κ τι να τα κάνουμε:blink:?
Τι λες παιδί μου?!!!! Ότι ναναι λέμε τώρα. Ότι νομίζεις ότι δεν σου είναι χρήσιμο πια αλλα δεν είναι κατεστραμένο.

μες τη βδομαδα θα κανω ξεκαθαρισμα παταριων!!
κι εχω και πολλα γατοπραγματακια καινουργια και μεταχειρισμενα αλλα σε αριστη κατασταση!
Αν θελετε ενημερωστε με pm ποτε και που θελετε να τα στειλω/φερω:)

τελικά δεν καταλαβα τι θα γίνει...

θα το κάνουμε σε κάποιο γκαράζ δικό μας;

θα πληρώνουμε είσοδο 10?;

ότι περισσέψει τι θα απογίνει;;;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back