Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Γιούλη μου,μες τη βδομαδα θα κανω ξεκαθαρισμα παταριων!!
κι εχω και πολλα γατοπραγματακια καινουργια και μεταχειρισμενα αλλα σε αριστη κατασταση!
Αν θελετε ενημερωστε με pm ποτε και που θελετε να τα στειλω/φερω![]()
μιλάμε για οτιδήποτε παλιό αντικείμενοκαι ανθρώπων όχι γατίσια αντικείμενα. Ότι παλιό αντικείμενο που νομίζεις ότι εσένα σου είναι πλέον περιττό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα για αρχή πρέπει να δούμε αν θα μαζευτούν αντικείμενα για να ξεκινήσει γίνει η προσπάθεια που λέμε.τελικά δεν καταλαβα τι θα γίνει...
θα το κάνουμε σε κάποιο γκαράζ δικό μας;
θα πληρώνουμε είσοδο 10;
ότι περισσέψει τι θα απογίνει;;;
Αν δούμε ότι μαζεύονται πράγματα θα το συζητήσουμε και από κοντά (σε κάποιο καφέ μας) για το πως θα γίνει. Μπορεί να πάμε και στο μπαζάρ του ΣΠΑΖ που είπε η Βίκυ.Είναι καλή ιδέα. Όμως αυτό που προέχει είναι να δούμε αν μαζεύεται τίποτα.
Επαναλαμβάνω
- Τα κορίτσια που μένουν εκτός αττικής ότι στείλουν θα πάω εγώ να το παραλάβω.
- τα κορίτσια εντός της αττικής μπορούν να φέρουν τα πράγματα σε συναντήσεις μας ή καλύτερα κατευθείαν την ημέρα που θα μαζευτούμε και να πάμε όλες μαζί στο παζάρι. (πλάκα θα έχει θα ψωνίσουμε και εμείς εκεί και μετά μπορούμε να πάμε για καφέ στην παραλιακή!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοειται! οταν μιλησα για παταρια...μιλησα για δικα μας πραγματα!Γεια σου Γιούλη μου,
μιλάμε για οτιδήποτε παλιό αντικείμενοκαι ανθρώπων όχι γατίσια αντικείμενα. Ότι παλιό αντικείμενο που νομίζεις ότι εσένα σου είναι πλέον περιττό.![]()

Δωστε μου το που και το ποτε για το παζαρι και θα το κανονισω

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
….) και επειδή είμαι σε φάση αλλαγών, θα έχω ακόμη περισσότερα (ένα παζάρι μόνη μου
). Ακόμη και κάποια μικροέπιπλα, τα οποία σκέφτομαι να ρετουσάρω μπορώ να διαθέσω. Επίσης αν κάποια από εσάς έχει μικροέπιπλα ή άλλα μικροαντικείμενα που θέλουν ένα ρετουσαρισματακι για να πάνε προς πώληση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα δεν ξέρουμε τελική ημερομηνία. Να δούμε μέχρι την αρχή του Νοεμβρίου τι θα έχει γίνει και κανονίζουμε. Όπως είπε και η Βίκη άμα τελικά πάμε στο παζάρι του ΣΠΑΖ να υπολογίζεις την τελευταία κυριακή του Νοεμβρίου 29.εννοειται! οταν μιλησα για παταρια...μιλησα για δικα μας πραγματα!
Δωστε μου το που και το ποτε για το παζαρι και θα το κανονισω![]()
Μακάρι να έχουμε συμμετοχή να καταφέρουμε να πάμε και να μαζέψουμε και απο εκεί κάτι για τις γατούλες του Φλοίσβου.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καμιά μέρα catyara άμα τα καταφέρεις έλα σε κανά καφέ για να μας πεις τις ιδέες σου και από κοντά.Καλησπέρα, έχω και εγώ άπειρα πράγματα (κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια αφόρετα….) και επειδή είμαι σε φάση αλλαγών, θα έχω ακόμη περισσότερα (ένα παζάρι μόνη μου
). Ακόμη και κάποια μικροέπιπλα, τα οποία σκέφτομαι να ρετουσάρω μπορώ να διαθέσω. Επίσης αν κάποια από εσάς έχει μικροέπιπλα ή άλλα μικροαντικείμενα που θέλουν ένα ρετουσαρισματακι για να πάνε προς πώληση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου.

catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα γνωρίσετε και τον Λούθηρο (αυτό είναι απειλή)
.Στο σπίτι μου μπορείτε να δείτε και τι εννοώ σαν ρετουσάρισμα.
myrtos
Δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
. Εγώ έχω μια απορία. Λέμε να κάνουμε αυτό το garage sales για να μαζευτούν χρήματα για τις γατούλες Φλοίσβου.Αν πάρουμε μέρος στο bazaar του ΣΠΑΖ, πως θα γίνει να πάρουμε τα χρήματα που μας αναλογούν ?
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, επαναλαμβάνω ότι εκφράζω απορία.
vickymoon
Διάσημο μέλος
φαντασου οτι μπορει να παει ο οποιοσδηποτε και να πουλησει οτι θελει, ειτε εχει σχεση με τα αδεσποτα ειτε οχι.
Voula
Διάσημο μέλος
αφου εμεις πουλαμε, εμεις πληρωνομαστε. δεν παιρνει τα χρηματα αλλος απο αυτον που πουλαει
Κατατοπιστική, όπως πάντα
Με κάλυψες πλήρως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Τί κάνεις παιδί μου εσύ εδώ; Γυρίσατε νωρίτερα;αφου εμεις πουλαμε, εμεις πληρωνομαστε. δεν παιρνει τα χρηματα αλλος απο αυτον που πουλαει.
φαντασου οτι μπορει να παει ο οποιοσδηποτε και να πουλησει οτι θελει, ειτε εχει σχεση με τα αδεσποτα ειτε οχι.

vickymoon
Διάσημο μέλος
ευτυχως που γυρισαμε χθες γιατι σημερα εχει απαγορευτικο.Τί κάνεις παιδί μου εσύ εδώ; Γυρίσατε νωρίτερα;![]()
ειμαι ομως σπιτι κρυωμενη αστα να πανε.
καλε μη φωναζετε που ειμαι off topic αμαν πια μη πουμε καμια κουβεντα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βίκυ, έχεις πάει ποτέ σαυτό το παζάρι? Πως τους βάζουν δηλαδή? Και σε τι χώρο γίνεται?(ανοικτό -κλειστό)?
moukelis
Επιφανές μέλος
Τελικα να τα στειλουμε τα πραγματα ή οχι οσες ειμαστε μακρια;Αν ειναι το Σαββατοκυριακο να αρχισω να πακεταρω.Στελνουμε και ρουχα;
vickymoon
Διάσημο μέλος
δεν εχω παει. νομιζω ομως οτι ειναι σε ανοικτο χωρο καπου στο αεροδρομιο και προφανως στην εισοδο θα ειναι καποιος που παιρνει τα 10 ευρω ανα αυτοκινητο και thats it.Καλημέρα,
Βίκυ, έχεις πάει ποτέ σαυτό το παζάρι? Πως τους βάζουν δηλαδή? Και σε τι χώρο γίνεται?(ανοικτό -κλειστό)?
δεν ξερω πολλες λεπτομεριες.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ευχαριστω πολυ.Βικακι περαστικα!
Τελικα να τα στειλουμε τα πραγματα ή οχι οσες ειμαστε μακρια;Αν ειναι το Σαββατοκυριακο να αρχισω να πακεταρω.Στελνουμε και ρουχα;
εγω λεω να τα στειλεις και οποτε παμε για παζαρι.
να ρωτησω κατι που σκεφτηκα αν γινεται??
τωρα που θα γινει η εκθεση δεν θα μπορουσαμε στο χωρο της εκθεσης να εχουμε ενα παγκο για παζαρι και να λεμε οτι τα χρηματα θα πανε για τα αδεσποτα?? αν γινεται αυτο θα ειναι μια καλη ευκαιρεια μια και θα ερθουν ενα σωρο γατουδες.
μηπως να ρωτησουμε την νεκταρια αν γινεται αυτο???
εχει κανεις καμια ιδεα
moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τις προάλλες που μπήκα στο σιτε και διάβασα έλεγε ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να κλείσεις θέση.δεν εχω παει. νομιζω ομως οτι ειναι σε ανοικτο χωρο καπου στο αεροδρομιο και προφανως στην εισοδο θα ειναι καποιος που παιρνει τα 10 ευρω ανα αυτοκινητο και thats it.
δεν ξερω πολλες λεπτομεριες.
Αντιγραφή απο το σιτε:
Car Boot Sales - are held on the last Sunday of each month at the old Hellenicon Airport on the coastal road in Athens, in the parking lot. If you are interested in selling, show up with your car early, at least by 8am; you pay a fee at the entrance and you are then allocated a spot in the parking area. Then it is up to you to sell. If you are interested in buying, there is free parking available.
Απορία: Καλά άμα βρέχει τι κάνουν?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω πολυ.
εγω λεω να τα στειλεις και οποτε παμε για παζαρι.
να ρωτησω κατι που σκεφτηκα αν γινεται??
τωρα που θα γινει η εκθεση δεν θα μπορουσαμε στο χωρο της εκθεσης να εχουμε ενα παγκο για παζαρι και να λεμε οτι τα χρηματα θα πανε για τα αδεσποτα?? αν γινεται αυτο θα ειναι μια καλη ευκαιρεια μια και θα ερθουν ενα σωρο γατουδες.
μηπως να ρωτησουμε την νεκταρια αν γινεται αυτο???
εχει κανεις καμια ιδεα
- Έπειδή έχω τεράστια πείρα σχετικά με τις εκθέσεις, άμα πηγαίνεις με σκοπό να πάρει μέρος ζώο δικό σου, μην κάνεις όνειρα για τίποτα. Θα σου τα πω με λεπτομέρειες από κοντά. Εγώ στο παρελθον τα έχω όλα αυτά κάνει και έχω από πρώτο χέρι εμπειρία.
- Τώρα αν όμως δεν παίρνεις μέρος και θέλεις να το αναλάβεις προσωπικά ρώτα την Νεκταρία αν γίνεται. Αν και ο όμιλος θεωρείται μη κερδοσκοπικό σωματείο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool