Διοργάνωση Garage sale. Ελάτε να βοηθήσουμε τις γατούλες του Φλοίσβου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν τελικά γίνει την Κυριακή που γίνεται η Εκθεση Γάτας αυτό νομίζω ότι λειτουργεί σαν δίκοπο μαχαίρι.:hmm:
Αν γίνει κάπου μακρυά από τον χώρο της έκθεσης θα χάσουμε νομίζω πολύ γατόφιλο κόσμο μιά που πιθανός να μην μπορεί να πάει και στα δύο ιβεντ.:(
Αλλά αν γίνει κοντά η δίπλα στον χώρο της Έκθεσης θα έχει πανυγηρική επιτυχία.;)Θα έρθει πάρα πολύς κόσμος...αν γίνει και λίγο καλή προβολή και διακόσμηση, όλοι βγαίνοντας θα περνούν και μιά βόλτα από το παζάρι.:up::up::up:
Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει έτσι...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπ'όψιν, άλλο πράγμα είναι το garage sale και άλλο το bazaar.
Τι εννοείται? γιατί μπερδεύτηκα τώρα.:blink:
Και εχετε δίκιο ότι πέφτει και το παζάρι και η έκθεση την ίδια ημερομηνία 29 Νοεμβρίου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λέττα εγώ εννοώ μήπως υπάρχει η δυνατότητα κοντά στον χώρο της έκθεσης.Γιατί διαφορετικά λόγω Της Εκθεσης που θα γίνετε την ίδια μέρα, δεν θα έχει μεγάλη προσέλευση.:hmm:Αν μιλάμε πάντα για 29/11. Υπήρξε και πρόταση να γίνει μαζί με το Bazaar του ΣΠΑΖ.:hmm:

Όχι κατάλαβα τι εννοείς αλλά θέλω να εξηγήσω ότι άλλο πράγμα τα bazaar που πάμε (εκεί πουλάνε καινούργια πράγματα) και άλλο το garage sale(μόνο παλιά).Έμείς θα έχουμε παλιά αντικείμενα. Έξω από μία έκθεση δεν γίνεται να στήσεις ένα "γυφταριο" σε εισαγωγικά πάντα.:happy: Σίγουρα δεν θα σε αφήσουν και από τον όμιλο.
Δεύτερον όπως σωστά είπατε τελικά συμπέφτει η ημερομηνία έκθεση +ΣΠΑΖ.Το πιο λογικό είναι αφού δούμε ότι μαζεύονται πράγματα να συζητήσουμε και αποφασίζουμε όλες μαζί. :happy:

Ε τότε μήπως ξανασυζητούμε την ημερομηνία, να μην πέφτει ταυτόχρονα με την Εκθεση και το bazzar του ΣΠΑΖ.:hmm:

Ε τότε μήπως ξανασυζητούμε την ημερομηνία, να μην πέφτει ταυτόχρονα με την Εκθεση και το bazzar του ΣΠΑΖ.:hmm:
Μάλλον έτσι θα γίνει.:happy::happy:
Γιατί στην έκθεση παίρνουν μέρος πολλά κορίτσια και από ότι άκουσα τελικά θα είναι διήμερη επομένως θα έχουν πολλά στο κεφάλι τους:confused:.

Παιδια εχω και πολλα ρουχα αντρικα απο τον πατερα,αδερφο και θειο μου,να τα βαλω κι αυτα η μονο γυναικεια;;;
Εχω πει κι αλλο κοσμο να μου φερει πραγματα και εχουν και παπουτσια σε καλη κατασταση,τσαντες κτλ,να τα παρω κι αυτα;

Εγώ δεν έχω καταλάβει την τύφλα μου. Που θα γίνει το γκαράζ σέιλ και πως θα γίνει θα έχει είσοδο δηλαδή 10 ευρώ? Θέλετε να ρωτήσω εδώ την κοπέλα που είναι υπεύθυνη στην φιλοζωϊκή να δω τι χρειάζεται για να οργανωθεί ένα μπαζάρ? Εμείς κάνουμε κάθε χρόνο. Αλλά να μου πεις είναι σωματείο:hmm:. Αλλά πείτε το λίγο πιο ξεκάθαρα. Στο αεροδρόμιο θα γίνει? Στην έκθεση? στο μαγαζί της Βίκυς? Σόρυ δεν είμαι ξανθιά ίσως φταίει η ώρα:redface:

Εγώ δεν έχω καταλάβει την τύφλα μου.
:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

Το διαβασα μολις ουτε κι εγω καταλαβα ελπιζω να οργανωθειτε και να το κανετε παντως. Και κυριως πειτε σε ποιανου το ονομα θα στελνονται τα πραγματα και σε ποιο κτελ ( εχει πανω απο ενα)

Κορίτσια,
η βασική ιδέα είναι η διοργάνωση ενός Garage sale.
Τι είναι ένα garage sale: όταν κάποιος καθαρίζει την αποθήκη του ότι παλιό ή άχρηστο δεν το θέλει πια το βγάζει προς πώληση στον κήπο του για λίγα χρήματα.Συνήθως μπορούμε να βρούμε ρούχα, κοσμήματα, εργαλεία,λάμπες, μικροέπιπλα, παιχνίδια, σερβίτσια, καρέκλες διακοσμητικά και ότι άλλο χρησιμοποιούμε σε ένα σπίτι που για τον ιδιοκτητη είναι πλέον περιττό.Στην ελλάδα αυτόν τον θεσμό δεν τον συναντάμε γιατί ο έλληνας ή τα πετάει κατευθείαν ή τα δίνει στον παλιατζή.Στο εξωτερικό όμως το συνηθίζουν.
Τι μπορείτε να στείλετε:Ότι είναι ακόμη λειτουργικό και νομίζετε ότι θα μεταπωλούταν για ένα μικρό χρηματικό ποσό. Τα πάντα.
Ποσότητα:Αναλόγος πόσα μπορούν να μεταφερθούν. Υπ'όψιν όμως υπάρχει πρόβλημα αποθήκευσης γιαυτό θα παρακαλέσω σύνεση.
Ποιος θα τα παραλάβει:Εγώ η Felice =Nικολέττα Κοτσώνα.
Ποιοι μπορούν να στείλουν:Μόνο κορίτσια που μένουν εκτός αττικής. ΟΙ υπολοιπες θα τα φέρουν σε συναντήσεις ή την προηγούμενη ή εκείνη την ημέρα.
Που και πότε θα πωληθούν αυτά τα πράγματα: Στο παζάρι του ΣΠΑΖ και σε ένα κλασικό garage sale σε έναν ιδιωτικό χώρο.
Ημερομηνία:Το ανώτερο μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.(Πράγματα θα παραλαμβάνω απο σήμερα 15 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου).
Ελπίζω να έλυσα απορίες . Για ότι άλλο ρωτήστε με.:)
Felice

Λέττα έχεις επικοινωνήσει με το ΣΠΑΖ να σου πουν λεπτομέρειες;:hmm:

Τις βασικες πληροφορίες τις έχουμε πάρει απο το σιτε τους.
Κινήσεις θα γίνουν αφού δούμε ότι έχουμε μαζέψει ποσότητα αντικειμένων.

Μα, στο μυαλό μου είσαι!;)

Λέττα, δε νομίζω τα κορίτσια να μην κατάλαβαν ΤΙ είναι το garage sale. Η απορία όλων είναι καθαρά επί της οργάνωσης. Εφόσον δεν έχει βρεθεί κανένα διαθέσιμο garage, η καλύτερη λύση είναι να "χρησιμοποιηθεί" ο χώρος και η πελατεία του παζαριού του ΣΠΑΖ. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επικοινωνήσεις πιθανότατα με το ΣΠΑΖ και να κάνεις την παλικαριά να γράψεις εδώ τι θα σου πουν. Δηλαδή πως περίπου είναι η ιδέα: π.χ. έχει 2 σειρές πάγκους, ο κάθε ιδιώτης ή σωματείο ξέρει από πριν ποιός είναι ο πάγκος του και στήνει τα εμπορεύματα την προηγούμενη μέρα ή 2 ώρες πριν ανοίξουν οι πύλες, κλπ. Υπάρχει δυνατότητα πάρκινγκ αυτοκινήτων (ίσως κοπέλες από την Αθήνα να φέρουν κατ'ευθείαν εκεί πράγματα που θέλουν να διαθέσουν, οπότε θα χρειαστούν αυτοκίνητο). 10 ευρώ είναι η συμμετοχή του κάθε αυτοκινήτου που μπαίνει στο χώρο; Υπάρχει κάποιο άλλο κόστος, πχ ενοικίασης πάγκου κλπ.

Τέτοια πράγματα από όσο καταλαβαίνω θέλουν να μάθουν οι ενδιαφερόμενες, αν δεν κατάλαβα λάθος:)

Λέττα, δε νομίζω τα κορίτσια να μην κατάλαβαν ΤΙ είναι το garage sale. Η απορία όλων είναι καθαρά επί της οργάνωσης. Εφόσον δεν έχει βρεθεί κανένα διαθέσιμο garage, η καλύτερη λύση είναι να "χρησιμοποιηθεί" ο χώρος και η πελατεία του παζαριού του ΣΠΑΖ. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επικοινωνήσεις πιθανότατα με το ΣΠΑΖ και να κάνεις την παλικαριά να γράψεις εδώ τι θα σου πουν. Δηλαδή πως περίπου είναι η ιδέα: π.χ. έχει 2 σειρές πάγκους, ο κάθε ιδιώτης ή σωματείο ξέρει από πριν ποιός είναι ο πάγκος του και στήνει τα εμπορεύματα την προηγούμενη μέρα ή 2 ώρες πριν ανοίξουν οι πύλες, κλπ. Υπάρχει δυνατότητα πάρκινγκ αυτοκινήτων (ίσως κοπέλες από την Αθήνα να φέρουν κατ'ευθείαν εκεί πράγματα που θέλουν να διαθέσουν, οπότε θα χρειαστούν αυτοκίνητο). 10 ευρώ είναι η συμμετοχή του κάθε αυτοκινήτου που μπαίνει στο χώρο; Υπάρχει κάποιο άλλο κόστος, πχ ενοικίασης πάγκου κλπ.

Τέτοια πράγματα από όσο καταλαβαίνω θέλουν να μάθουν οι ενδιαφερόμενες, αν δεν κατάλαβα λάθος:)
΄

1. Πρώτα παίρνεις τηλέφωνο για να μάθεις εάν θα πραγματοποιηθεί τον συγκεκριμένο μήνα το παζάρι.
  2. Αφού ενημερώθεις για την ακριβή ημερομηνία δηλώνεις ότι θα πάρεις μέρος.
  3. Ο χώρος είναι το ανατολικό αεροδρόμιο όχι απο την Ποσειδώνος αλλά από πίσω.
  4. Γινεται στον χώρο του πάρκινγκ. Όχι σε κλειστό.
  5. Είσοδος 10 το κάθε αμάξι. Δεν υπάρχουν πάγκοι. Ο κάθένας πάει με το αμάξι του, παρκάρει και ανοίγει το πορτ παγκαζ που έχει τα πράγματα του προς πώληση.
  6. Χώρος για το δικό μας παζάρι έχει προσφερθεί . Η Βίκη έχει προσφέρει τα δύο μαγαζία της (που θα είναι και καλύτερα από του ΣΠΑΖ γιατί θα είναι σε καλυμένο χώρο) και σε εναλακτική εγώ έχω ένα κλειστό οικόπεδο δικό μου.Κάθε προσφορα όμως για ένα κλασικό γκαράζ θα ήταν ακόμη καλύτερη.
Αυτά είναι προς το παρόν . Εάν υπάρχει άλλη απορία πείτε μου και τότε θα πάρω να ρωτήσω.:)

Γατιά στον αέρα πιάνεις χρυσό μου:lol::P

Αααα,θελετε και παιχνιδια,κι απ'αυτα εχω!!!:P:lol:

Επίσκεψη στο παζάρι του ΣΠΑΖ

Κορίτσια,
χτες στο καφε στον Φλοίσβο αποφασίστηκε την Κυριακή που μας έρχεται να πάμε στο παζάρι του ΣΠΑΖ για να δούμε πως έχει η κατάσταση εκεί και να αποφανθούμε αν θα μπορέσουμε να πάρουμε μέρος.
Τηλεφώνησα και έχω πάρει πληροφορίες σχετικά και θα σας τις πω εκεί όταν βρεθούμε(και θα αποφασίσουμε αν γινεται να συμμετάσχουμε).
Το παζάρι το μετακίνησαν και θα βρίσκεται αυτήν την Κυριακή απο την πλευρά της λεωφόρου Ποσειδώνος προς τον Αγιο Κοσμά , όπως βλέπουμε το αεροδρόμιο από την αριστερή πλευρά του στο πάρκινγκ πίσω από το περίπτερο (τώρα έτσι μου είπαν εγώ δεν έχω πάει ποτέ για να το περιγράψω καλύτερα). 8.00-14.00
Όποια κοπελούδα θέλει ας έρθει παρέα να πάμε να το δούμε:
Ανοίγω λίστα:
Felice
Voula

Κορίτσια με θέλετε στην παρέα σας??:redface:

τι ώρα λέτε περίπου;;;:)

ψήνομαι αλλά εξαρτάται την ώρα

Καλώστες:up::up::up: και βέβαια.
Εγώ προσωπικά θα πάω το πρωί (για να προλάβω να ψωνίσω κιόλας)θα συνδυάσω το τερπνών μετά του οφελήμου :D:D. Για όσα κορίτσια δεν ενδιαφέρονται για ψώνια και με βάση ότι στις 12.00 έχουμε κάποια κορίτσια να πάμε σε ένα γατόσπιτο λογικά κατά τις 11.00.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back