Διοργάνωση Garage sale. Ελάτε να βοηθήσουμε τις γατούλες του Φλοίσβου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κοίτα από τις 10 και μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Άλλωστε έχω το...προσωπικό μου ξυπνητήρι,από τις 6 το πρωί με ξυπνάει η σκ@#$%λα μου για παιχνίδι!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισκεψη στο παζάρι του ΣΠΑΖ

Felice
Voula
Kika
Zanin

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μας πείτε πότε θα είστε έτοιμες για να στείλουμε πράγματα. Έχουμε κούτες και κούτες πράγματα να περιμένουν ένα καλό σκοπό.......:)

εγώ δεν είμαι σίγουρη ακόμα γιατί μπορέι να λείπω από το σπίτι:redface:

θα σας ενημερώσω:D

Εγω αν μπορώ, μπορώ κατά τις 9-10 να είμαι εκεί γιατί μετά έχω κάτι βαφτίσια.

Εγω αν μπορώ, μπορώ κατά τις 9-10 να είμαι εκεί γιατί μετά έχω κάτι βαφτίσια.
Εγώ θα πάω σίγουρα κατα της 9.30 για να προλάβω να ψωνίσω γιατί μετά θα πλακώσει ο κόσμος και δεν θα βρω τίποτα. Και μετά θα περιμένω τα κορίτσια.

Επισκεψη στο παζάρι του ΣΠΑΖ
Felice
Voula
Kika
Sofia V

Να μας πείτε πότε θα είστε έτοιμες για να στείλουμε πράγματα. Έχουμε κούτες και κούτες πράγματα να περιμένουν ένα καλό σκοπό.......:)
Τα πράγματα τα στέλνετε όποτε θέλετε εσείς.Όπως έχω γράψει αποστολές μπορείτε να κάνετε μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Ενημερώστεμε και θα πάω να παραλάβω.:)

Τα πράγματα τα στέλνετε όποτε θέλετε εσείς.Όπως έχω γράψει αποστολές μπορείτε να κάνετε μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Ενημερώστεμε και θα πάω να παραλάβω.:)

Οκ κανονίζω και θα στείλω πμ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται προβλέπεται να βρέχει. :/:
Και όχι μόνο να βρέχει αλλά να ρίχνει καρέκλες , καρεκλοπόδαρα, κουβάδες, τουλούμια, τόνους νερό, πλημμύρες :bleh::bleh::bleh:και γενικά ότι αναφερεται στο ελληνικό λεξιλόγιο σχετικά με την λέξη ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.:P
Σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει το παζάρι γιατί ήδη θα βρέχει από το Σάββατο το μεσημέρι. Ελπίζω να διαψευστουν οι μετεωρολόγοι και να μην βρέξει τόσο πολύ.
Για τον λόγο αυτό δεν ισχύει κανένα ραντεβού σχετικά με το παζάρι.
Θα δούμε, θα ξαναπάρω τηλέφωνο μήπως και μεταφέρουν την ημερομηνία.
ΑΑΑ! Μην ξεχάσετε απόψε να μαζέψετε την μπουγάδα μέσα.:D:D:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Είσαι καλύτερη και από το δελτίου καιρού!!Τύφλα να'χει η Ε.Μ.Υ!!:P

Σχετικά με την διοργάνωση του garage sale.

Γεια σας Καλημέρα,
Ελπίζω να περάσατε ένα ωραίο χουχουλιαστό σαββατοκύριακο και να μην παπαριάσατε πάρα πολύ έξω.;)
Σχετικά με την διοργάνωση του garage sale.
Ενημερωθήκαμε ότι το κόστος για να πάρουμε μέρος στο παζάρι του ΣΠΑΖ και να πουλήσουμε πράγματα πάει 20€ ανά αμάξι. Κόστος θεωρητικά πάρα πολύ μεγάλο . Αμα δηλαδή πηγαίναμε 2 αμάξια θα ήθελε 40 € το εισητήριο των αμαξιών.
Χτες η Ουρανία ανέφερε ότι άκουσε κάπου για κάποιον φιλοζωικό σύλλογο που διοργανώνει παζάρια και μπορεί να πάει κάποιος και να πάρει μερος δωρεάν.Έτσι τώρα αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πληροφορία.
Φιλικά
Felice:)

:lol::lol::lol::lol::lol:Είσαι καλύτερη και από το δελτίου καιρού!!Τύφλα να'χει η Ε.Μ.Υ!!:P
Όχι παίζουμε :P:P:P:D:D

Λέττα ετοίμασα την κούτα με τα πράγματα για το garage( βιβλία, DVD, CD και φω μπιζού) και Δευτέρα μεσημέρι θέλω να στην στείλω με το ΚΤΕΛ, μια που θα πάω εκεί για μιά δουλειά.:)
Πες μου Κηφισό ή πεδίο του Άρεως?:hmm:
Σου στέλνω π.μ:)

Μήπως μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση αν θα κάνουμε τελικά αυτό το έρημο
garage sales ??
Η Λέττα είχε όλη την καλή διάθεση να οργανώσει το θέμα προκειμένου να μαζέψουμε χρήματα για τις γατούλες του Φλοίσβου. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη, χρειαζόμαστε χρήματα για στειρώσεις, τροφές, φάρμακα κλπ.
Αντί λοιπόν να βγαίνουμε στο θέμα, να ζητάμε χρήματα και να παίρνουμε απαντήσεις του στυλ θέλω αλλά δεν έχω, δεν πληρώθηκα, όταν πληρωθώ κλπ,
είπαμε να δοκιμάσουμε τι μπορεί να γίνει με ένα garage sales.
Ως συνήθως λοιπόν είπαμε ο καθένας την γνώμη του αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά.
Επειδή ο καιρός περνά, παράκληση, ας καταλήξουμε εντός της εβδομάδας κάπου αλλιώς αν είναι να συνεχίζουμε για πολύ την ανταλλαγή απόψεων, δεν βλέπω για πιο λόγο πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται το θέμα.

Εγώ προσωπικά ΔΕΝ συμφωνώ να πάρουμε μέρος στο μηνιαίο παζάρι του ΣΠΑΖ γιατί νομίζω ότι το κόστος των 20 € για κάθε αυτοκίνητο είναι πολύ υψηλό.

Βασικά και εγώ συμφωνώ με την Βούλα.
Όπως έχω ξαναπεί εγώ έχω ένα οικόπεδο που θα μπορούσα να το διαθέσω για να γίνει εκεί το garage sales μας αλλα δεν θα είμαστε καλυμένοι σε περίπτωση άσχημου καιρού.
Καλά δεν υπάρχει κανένα κορίτσι που να έχει γκαράζ που να κλείνει στην πυλωτή?Η' έστω ένα μέρος στην πυλωτή που να είναι δικό της και να το διαθέσει 1 μέρα απο τις 9.00 μέχρι τις 14.00?
Να ξαναρωτήσουμε αν τελικά η Βίκυ που είχε προθυμοποιηθεί ισχύει ακόμα η προσφορά της και να βάλουμε μπροστά να ορίσουμε ημέρα πραγματοποιήσης γιατί αλλιώς θα μπουν τα Χριστούγεννα και θα πάει τσάμπα ο κόπος (αλήθεια πότε γυρίζει η Βίκυ ξέρουμε?).
Λοιπόν σαν ημερομηνία προτείνω την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.
Μπορείτε κορίτσια ?? Γιατί θα πρέπει να έρθετε και όλες να φέρετε τα πράγματα σας. Άμα δούμε ότι δεν υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου τότε θα κρατήσουμε τα πράγματα και την επόμενη Κυριακή τότε θα πάμε για μία δεύτερη προσπάθεια στο ΣΠΑΖ.
Πως σας φαίνετε αυτό? :hmm:Πρέπει να αποφασίσουμε τώρα γιατί την άλλη εβδομάδα πρέπει να οργανωθούμε για να αρχίσουμε να βάζουμε τις αγγελίες στις εφημερίδες.
Ακούω απαντήσεις και δηλώσεις παρουσιών.

Εγω συμφωνώ και είμαι παρούσα (με αρκετά πραγματάκια) :D

Λεττα κι εγω μαζεψα μια κουτα πραγματα,αν θες πες μου που να τα στειλω-με κτελ,ετσι;

Λεττα κι εγω μαζεψα μια κουτα πραγματα,αν θες πες μου που να τα στειλω-με κτελ,ετσι;
Σου στέλλνω π.μ.

Θα σου στειλω κι εγω με ΚΤΕΛ Λεττα.Μονο που ειναι τη δευτερη μερα της Εκθεσης,και θα μοιραστειτε νομιζω...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back