kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα μου,Θα σου στειλω κι εγω με ΚΤΕΛ Λεττα.Μονο που ειναι τη δευτερη μερα της Εκθεσης,και θα μοιραστειτε νομιζω...
απο τα κορίτσια του Φλοίσβου καμία δεν παίρνει μέρος στην έκθεση. Αλλά και αν ακόμα κάποια θελήσει να περάσει άνετα πηγαίνει το Σάββατο ή την Κυριακή από τις 15.00 μέχρι το βράδυ. Εμπόδιο δεν υπάρχει κανένα. Αν και για το παζάρι του ΣΠΑΖ δεν θα χρειαστούν πολλά άτομα. Στο δικό μας χρειαζόμαστε παρουσίες ατόμων για να οργανωσουμε τα πράγματα και τον χώρο.
Τα γατάκια του Φλοίσβου σου στέλλνουν τα ευχαριστώ τους.
φιλάκια
Τα λέμε

P.S. Το όνομα μου ειναι Νικολέττα Κοτσώνα (για το ΚΤΕΛ) και το τηλέφωνο μου νομίζω ότι το έχεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα σου στειλω κι εγω με ΚΤΕΛ Λεττα.Μονο που ειναι τη δευτερη μερα της Εκθεσης,και θα μοιραστειτε νομιζω...
Η έκθεση δεν είναι 28-29/11 ? Άλλαξε κάτι?

Υ.Γ Νικολέττα αύριο θα στα στείλω τελικά γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω... όλη την μέρα βρέχει για τα καλά και έχει τρομερή κίνηση.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εδώ το ίδιο Νίκη μου δεν λέει να σταματήσει.Η έκθεση δεν είναι 28-29/11 ? Άλλαξε κάτι?
Υ.Γ Νικολέττα αύριο θα στα στείλω τελικά γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω... όλη την μέρα βρέχει για τα καλά και έχει τρομερή κίνηση.![]()
Σχετικά με την έκθεση όχι δεν έχει αλλάξει κάτι.
Garage sale στις 22/11/09
ΣΠΑΖ στις 29/11/09
γιαυτό λέγαμε .
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
να ευχαριστήσουμε την Νίκη για την κούτα που μας έστειλε χτες και ήταν γεμάτη με πολύ όμορφα βιβλία, CD και μπιζού.
Τα γατούνια του Φλοίσβου σου στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και φιλάκια για τον κόπο που έκανες Νίκη μου.

moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα μου ,Συγνωμη κοριτσια,εγω μπερδευτηκα με το ΣΠΑΖ.
επειδή και τα δύο παζάρια και του ΣΠΑΖ και το άλλο που λέγαμε θέλουν 20 € συμμετοχή είπαμε να δοκιμάσουμε πρώτα μόνες μας και άμα δεν πετύχει το γλυκό τότε σαν δεύτερη εναλλακτική την επόμενη Κυριακή θα πάμε στο παζάρι του ΣΠΑΖ.
Την έλυσα την απορία?
Παιδιά εντωμεταξύ έχω αρχίσει και στοιβάζω μέσα στο σαλόνι τα πράγματα που μου δίνουν διάφοροι και έτσι και δεν πετύχει η ιδέα να δώ τι θα τα κάνω μετά.
ΑΑΑΑ! Ξέχασα να γράψω ότι προχτές η αδερφή μου μου έδωσε μία ολόκληρη σακούλα με καταπληκτικά πράγματα.Παπούτσια αφόρετα, Μπλούζες, Κορμάκι εσώρουχο lezambi παρακαλώ, κοσμήματα και πάρα πολλές τσάντες εκ των οποίων μερικές έχουν ταμπέλες ακόμα επάνω.

΄Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
. Αν είσαι η πρώτη που στέλνεις πράγματα για το 'garage sales' εύχομαι να είσαι και γουρλίδικη

Λέττα, αν τα πράγματα δεν πουληθούν στις 22/11, η άλλη λύση είναι να πάμε μ'ενα αυτοκίνητο στο παζάρι του ΣΠΑΖ. Θα το δούμε.
Melini
Διάσημο μέλος

Σκεφτόμουν να τους ανεβάσω κι εδω πέρα, και αν αγοράζονταν να έδινα τα χρήματα στη Βούλα

Είναι χειροποίητοι, 5χ20 εκ. και πλαστικοποιημένοι... θα πρέπει να ανεβάσω φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοώ.
Πάντως, είναι πολύ ωραία ιδέα για χριστουγεννιάτικο δωράκι... εγώ φτιάχνω κάθε χρόνο καμιά 50ριά και δωρίζω σε όλους μου τους φίλους και τους γνωστούς

Λέτε να δοκίμαζα αρχικά μέσω του φόρουμ και μετά σε παζάρι;
Επαναλαμβάνω ότι όλα τα έσοδα θα τα δώσω στη Βούλα, εμένα δε μου κοστίζουν και τίποτα, αφού ως επί το πλείστον ανακυκλώνω υλικά που βρίσκω στο σπίτι

stellak
Διάσημο μέλος
)Λέττα, δεν ξεφυτρώνω, απλώς σε βλέπω που "παιδεύεσαι" με τους αναποφάσιστους και θα προσπαθήσω να σε διευκολύνω - με την άδειά σου

Μόλις συνεννοήθηκα να πάω να δω από βδομάδα ένα χώρο σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας που θα μας διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ εφόσον θελήσουμε να διοργανώσουμε ένα φιλοζωικό Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και έχει ελεύθερες ακόμη 2 Κυριακές μέσα στο Δεκέμβρη. Μας ενδιαφέρει; Να πω περισσότερα; Να πάω να δω;
Κατεβάζω συγκεκριμένη πρόταση, με ωραίο χώρο, ΔΩΡΕΑΝ για τα ωραία μας μάτια και τον ωραίο μας σκοπό και με μεγάλη επισκεψιμότητα... tempting?
Ό,τι έστειλαν τα κορίτσια μπορεί να διατεθεί εκεί. Και σας έχω και μεγάλο χρονικό περιθώριο να το σκεφτείτε και να με αφήσετε να αλωνίσω.
Τι λέτε;
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Ετοιμάσου να σε "χώσω" άσχημα

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

α)
Μελινάκι γλυκό, αρχικά χίλια ευχαριστώ για την σκέψη/πρόταση/επιθυμία.Επαναλαμβάνω ότι όλα τα έσοδα θα τα δώσω στη Βούλα
Να διευκρινίσουμε ΟΜΩΣ (γιατί υπάρχουν και οι άνθρωποι με κακές σκέψεις...)ότι τα χρήματα που θα δώσεις στην Βούλα από τους σελιδοδείκτες, θα πάνε αποκλειστικά και μόνο για τις στειρώσεις των γατουλακίων Φλοίσβου

β)Τώρα για αυτό που γράφει η Στελλίτσα, τι να πω. Είναι σούπερ ουάου πρόταση, χωρίς να ξέρω που και τι ακριβώς είναι. Αντί να ψαχνόμαστε μεταξύ μας ποιος έχει διαθέσιμο κλειστό χώρο είναι πολύ καλύτερα να πάμε συγκεκριμένα κάπου και ότι βγει στην τελική.
Λέτα εγώ συμφωνώ απόλυτα. Επειδή όμως εσύ έχεις φάει όλο το τρέξιμο και το χώσιμο του ψαξίματος πες την γνώμη σου για να κινηθεί η Στέλλα ανάλογα.
Melini
Διάσημο μέλος
Μελινάκι γλυκό, αρχικά χίλια ευχαριστώ για την σκέψη/πρόταση/επιθυμία.
Να διευκρινίσουμε ΟΜΩΣ (γιατί υπάρχουν και οι άνθρωποι με κακές σκέψεις...)ότι τα χρήματα που θα δώσεις στην Βούλα από τους σελιδοδείκτες, θα πάνε αποκλειστικά και μόνο για τις στειρώσεις των γατουλακίων Φλοίσβου![]()
Όταν λέω Βούλα, εννοώ γάτες Φλοίσβου, στειρώσεις, τροφές, φάρμακα και ό,τι κρίνει η ΒΟΥΛΑ απαραίτητο (τι μαρή; για Μπότοξ θα στα δώσω; Δε το χρειάζεσαι
)Στέλλα, respect και χίλιες φορές respect

όπως και στη Λέττα, που ξεκίνησε με την ιδέα 
Αν προχωρήσουμε σε οργάνωση μπαζάρ, προσφέρω όλες μου τις τέχνες, τουτ'έστιν σελιδοδείκτες, κέικ, βασιλόπιτες (και πιστέψτε με μου πετυχαίνουν
) και την παρουσία μου, ντυμένη γερμανίδα δεσποινίς με κοτσίδες και κόκκινα μαγουλάκια να μοιράζει χαμόγελα πίσω απ'τον πάγκο 

Μπορεί επίσης να οργανωθεί λαχειοφόρος αγορά, καφές και γλυκό προς μικρό αντίτιμο κλπ
Επίσης μπορώ να φέρω το Gandalf και όποιος θέλει να πληρώνει για να τον χαϊδεύει (αυτό θα είναι λίγο πιο ακριβό

)Είμαι μέσα

stellak
Διάσημο μέλος

Θέλω πολύ να το κάνουμε αυτό. Τη Λέττα την πρήξαμε. Το πρότζεκτ που προτείνω δεν ακυρώνει το garage, απλώς χρονικά και από άποψη χώρου μου φαίνεται πιο εφικτό.
Δε βλέπω να απαντάει κανένας όμως ακόμη και θα αναγκαστώ (!!!) να πάρω μόνη μου τις αποφάσεις που χρειάζομαι και να σας προσκαλέσω τη μέρα που θα έχω κανονίσει

konstans
Περιβόητο μέλος
Έλα που δεν θεςΔε βλέπω να απαντάει κανένας όμως ακόμη και θα αναγκαστώ (!!!) να πάρω μόνη μου τις αποφάσεις που χρειάζομαι και να σας προσκαλέσω τη μέρα που θα έχω κανονίσει![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα μου,Μακαρι να παει καλα Λεττα,εγω τα εχω πακεταρει και πρεπει μια μερα να βρω κενο να τα παω ΚΤΕΛ.Μηπως θα πας και στα παιδικα χωρια τιποτα;Γιατι οταν θα ερθω για την εκθεση θα εχω ενα ακομα κουτι για εκει,και θα εχουμε πολλα πραγματα και τις γατες,δεν ξερω πως θα χωρεσει,να στο εστελνα μαζι με αυτα;
ότι περισσέψει μετά την όλη προσπάθεια επειδή δεν υπάρχει χώρος φύλαξης φυσικά και θα τα πάμε σε κάποιο από αυτά τα ιδρύματα (Χαμόγελο του παιδιού ή στην Μέριμνα ή στα SOS). Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool