Διοργάνωση Garage sale. Ελάτε να βοηθήσουμε τις γατούλες του Φλοίσβου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λέττα, αν τα πράγματα δεν πουληθούν στις 22/11, η άλλη λύση είναι να πάμε μ'ενα αυτοκίνητο στο παζάρι του ΣΠΑΖ. Θα το δούμε.[/quote]
Ναι ,Ναι Βούλα μου έτσι θα γίνει.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια, κι εγώ τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, φτιάχνω τους σελιδοδείκτες μου.. δε μου κοστίζει τίποτα να φτιάξω περισσότερους και να τους προσφέρω :)
Σκεφτόμουν να τους ανεβάσω κι εδω πέρα, και αν αγοράζονταν να έδινα τα χρήματα στη Βούλα :hmm:
Είναι χειροποίητοι, 5χ20 εκ. και πλαστικοποιημένοι... θα πρέπει να ανεβάσω φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοώ.
Πάντως, είναι πολύ ωραία ιδέα για χριστουγεννιάτικο δωράκι... εγώ φτιάχνω κάθε χρόνο καμιά 50ριά και δωρίζω σε όλους μου τους φίλους και τους γνωστούς :)
Λέτε να δοκίμαζα αρχικά μέσω του φόρουμ και μετά σε παζάρι;
Επαναλαμβάνω ότι όλα τα έσοδα θα τα δώσω στη Βούλα, εμένα δε μου κοστίζουν και τίποτα, αφού ως επί το πλείστον ανακυκλώνω υλικά που βρίσκω στο σπίτι ;):)
Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη Μελίνα μου.
Σχετικά με την πώληση μέσω φορουμ γιαυτό πρέπει να ρωτησεις τις μοδερατορισες αν επιτρέπεται.:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν λέω Βούλα, εννοώ γάτες Φλοίσβου, στειρώσεις, τροφές, φάρμακα και ό,τι κρίνει η ΒΟΥΛΑ απαραίτητο (τι μαρή; για Μπότοξ θα στα δώσω; Δε το χρειάζεσαι :P)

Στέλλα, respect και χίλιες φορές respect :):) όπως και στη Λέττα, που ξεκίνησε με την ιδέα :)
Αν προχωρήσουμε σε οργάνωση μπαζάρ, προσφέρω όλες μου τις τέχνες, τουτ'έστιν σελιδοδείκτες, κέικ, βασιλόπιτες (και πιστέψτε με μου πετυχαίνουν :rolleyes:) και την παρουσία μου, ντυμένη γερμανίδα δεσποινίς με κοτσίδες και κόκκινα μαγουλάκια να μοιράζει χαμόγελα πίσω απ'τον πάγκο :lol::lol::lol:
Μπορεί επίσης να οργανωθεί λαχειοφόρος αγορά, καφές και γλυκό προς μικρό αντίτιμο κλπ
Επίσης μπορώ να φέρω το Gandalf και όποιος θέλει να πληρώνει για να τον χαϊδεύει (αυτό θα είναι λίγο πιο ακριβό :rolleyes::rolleyes:)
Είμαι μέσα :up::up:

αν φέρω εγώ τη Μαγια για χάδια με πληρωμή δεν θα βγάλουμε τίποτα κορίτσια :lol::lol::down: η κοπέλα μου δεν θέλει πολλά πολλά:lol:

Θα ξεκινήσω επισημαίνοντας πως αν μου "κουνηθεί" καμιά λέγοντας πως δε μπορώ να κάτσω στ'αυγά μου, ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ. (είναι ακριβές, ωστόσο. Διαστροφή του επαγγέλματος!:P)
Λέττα, δεν ξεφυτρώνω, απλώς σε βλέπω που "παιδεύεσαι" με τους αναποφάσιστους και θα προσπαθήσω να σε διευκολύνω - με την άδειά σου:redface:

Μόλις συνεννοήθηκα να πάω να δω από βδομάδα ένα χώρο σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας που θα μας διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ εφόσον θελήσουμε να διοργανώσουμε ένα φιλοζωικό Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και έχει ελεύθερες ακόμη 2 Κυριακές μέσα στο Δεκέμβρη. Μας ενδιαφέρει; Να πω περισσότερα; Να πάω να δω;

Κατεβάζω συγκεκριμένη πρόταση, με ωραίο χώρο, ΔΩΡΕΑΝ για τα ωραία μας μάτια και τον ωραίο μας σκοπό και με μεγάλη επισκεψιμότητα... tempting?

Ό,τι έστειλαν τα κορίτσια μπορεί να διατεθεί εκεί. Και σας έχω και μεγάλο χρονικό περιθώριο να το σκεφτείτε και να με αφήσετε να αλωνίσω.

Τι λέτε;
Στέλλα μου ,
εγώ απλά προσφέρθηκα να το οργανώσω. Όποιος έχει την καλή διάθεση για βοήθεια είναι ευπρόσδεκτος και φυσικά !!:D:Dκαι εσύ.
Σχετικά με την διάθεση του χώρου.Το ρωτάς? και φυσικά ενδιαφερόμαστε. Πράγματι χρειαζόμαστε και ψάχνουμε χώρο που να είναι κλειστός. Σίγουρα είναι δωρεάν?
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!! Δεν οργανώνουμε Μπαζάρ οργανώνουμε garage sale, ειναι τελείως διαφορετικό πράγμα γιατί θα έχουμε παλιά χρησιμοποιημένα αντικείμενα. Στα Χριστουγεννιάτικα Μπαζάρ ο κοσμος περιμένει να δεί χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αντικείμενα και γλυκα.
Όταν πας εκει εξήγησε στις κυρίες ακριβώς τι θέλουμε να οργανώσουμε και τόνισε ότι όλο αυτό γίνεται με ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!!! και ότι δεν είμαστε ούτε φιλοζωικός σύλλογος ούτε σωματείο .
Μάζεψε πληροφορίες και πες μας.
Να'σαι καλά που βοηθάς .
Φιλάκια πολλά:)

Λέττα, έχω ήδη διευκρινίσει στους ιδιοκτήτες όσα λες. Ο χώρος είναι κλειστός, αλλά δεν είναι γκαράζ. Άρα δεν πρόκειται για garage sale πια. Είναι αίθουσα. Διατίθεται δωρεάν (δωρεάν θα πει δωρεάν, δεν έχει λίγο δωρεάν;)) για το φιλοζωικό παζάρι που θέλουμε να οργανώσουμε εμείς οι ιδιώτες, οι εθελοντές, όχι κάπoιο σωματείο. Ποτέ μου δεν έχω ξανακούσει ότι το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ έχει μόνο Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Γλυκά θα έχουμε, μπορούμε να κάνουμε ΚΑΙ Χριστουγεννιάτικα. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 "προκομένες" που προσφέρονται:P Μπορούμε να το ονομάσουμε όπως θέλουμε, το είπα Χριστουγεννιάτικο διότι θα γίνει κοντά στην εποχή. Φτάνει να γίνει, για να συγκεντρωθούν χρήματα. Τα οποία, σε πρώτη φάση, θα συγκεντρωθούν για τις κινήσεις του Φλοίσβου. Δε θα πάνε σε σωματεία και σε συλλόγους. Εάν μαζευτούν τόοοοσα πολλά, το ξανασυζητάμε. Η ημερομηνία θα είναι κοντά στα μέσα Δεκεμβρίου. Προσπαθώ για Κυριακή, διαφορετικά Σάββατο.

Νομίζω ότι δε σου άφησα καμια απορία. Μόλις συναντηθώ μαζί τους κι έχω κάτι πιο συγκεκριμένο, θα σας το πω.

ΥΓ. Έμεινα με την απορία, χώρος βρέθηκε για το garage sale?:hmm:

Αν προχωρήσουμε σε οργάνωση μπαζάρ, προσφέρω όλες μου τις τέχνες, τουτ'έστιν σελιδοδείκτες, κέικ, βασιλόπιτες (και πιστέψτε με μου πετυχαίνουν :rolleyes:) και την παρουσία μου, ντυμένη γερμανίδα δεσποινίς με κοτσίδες και κόκκινα μαγουλάκια να μοιράζει χαμόγελα πίσω απ'τον πάγκο :lol::lol::lol:
Μπορεί επίσης να οργανωθεί λαχειοφόρος αγορά, καφές και γλυκό προς μικρό αντίτιμο κλπ

Πολύ ωραίες και οι ιδέες σου Μελίνα μου,:up::up:
θέλεις να είσαι υπέυθυνη για τον συγκεκριμένο τομέα?;)

Πολύ ωραίες και οι ιδέες σου Μελίνα μου,:up::up:
θέλεις να είσαι υπέυθυνη για τον συγκεκριμένο τομέα?;)

Αυτό ήδη διευθετήθηκε. Η Μελίνα θα ζυμώνει για μερόνυχτα, της το υποσχέθηκα.:P

Λέττα, έχω ήδη διευκρινίσει στους ιδιοκτήτες όσα λες. Ο χώρος είναι κλειστός, αλλά δεν είναι γκαράζ. Άρα δεν πρόκειται για garage sale πια. Είναι αίθουσα. Διατίθεται δωρεάν (δωρεάν θα πει δωρεάν, δεν έχει λίγο δωρεάν;)) για το φιλοζωικό παζάρι που θέλουμε να οργανώσουμε εμείς οι ιδιώτες, οι εθελοντές, όχι κάπoιο σωματείο. Ποτέ μου δεν έχω ξανακούσει ότι το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ έχει μόνο Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Γλυκά θα έχουμε, μπορούμε να κάνουμε ΚΑΙ Χριστουγεννιάτικα. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 "προκομένες" που προσφέρονται:P Μπορούμε να το ονομάσουμε όπως θέλουμε, το είπα Χριστουγεννιάτικο διότι θα γίνει κοντά στην εποχή. Φτάνει να γίνει, για να συγκεντρωθούν χρήματα. Τα οποία, σε πρώτη φάση, θα συγκεντρωθούν για τις κινήσεις του Φλοίσβου. Δε θα πάνε σε σωματεία και σε συλλόγους. Εάν μαζευτούν τόοοοσα πολλά, το ξανασυζητάμε. Η ημερομηνία θα είναι κοντά στα μέσα Δεκεμβρίου. Προσπαθώ για Κυριακή, διαφορετικά Σάββατο.

Νομίζω ότι δε σου άφησα καμια απορία. Μόλις συναντηθώ μαζί τους κι έχω κάτι πιο συγκεκριμένο, θα σας το πω.

Μία ευγενική προσφορά που έχουμε είναι απο την Vickymoon η οποία προσφέρθηκε ευγενικά να δώσει το μαγαζί της άλλά ακόμα δεν έχει κανονιστεί τίποτα. Η δεύτερη ενναλακτική μας ( δυστηχώς :() μέχρι τώρα ήταν να το κάνουμε σε ένα οικόπεδο που έχω εγώ. Αλλά άμα λες ότι τα έχεις εξηγήσει όλα αυτά στις κυρίες, τρέχα γρήγορα και κλείσε τον χώρο να προλάβουμε. Επίσης στείλε μου το κινητό σου να σε πάρω να τα πούμε καλύτερα.:)

:lol::lol::lol::lol::lol:

xαιρεται και απο μενα...Ποτε περιπου θα γινει??Φτιαχνω διαφορες μικροκατασκευες και κοσμηματακαι και αν προλαβαινω θα μπορουσα να ετοιμασω κατι.Αλλα εχω και καποια πραγματα για που δεν χρειαζομαι πια για να δωσω!

Και εγώ έχω μεινει με απορία:

Θα κάνουμε το Garaze sale, αμα δεν κάτσει στο ΣΠΑΖ και ένα χριστουγεννιάτικο χώρο που είπε η stellak;

ή ένα γενικό στο χώρο που είπε η stellak;

Λοιπόν, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις;) ανακεφαλαιώνω: δεν ακυρώνεις τίποτε από όσα έχεις κανονίσει (ή σκέφτεσαι να κανονίσεις), ώσπου να έχω τελικά αποτελέσματα. Σύντομα. Τότε θα σου στείλω και πμ.
Όποιος με ξέρει (αρκετοί:P) ξέρει κι ότι όταν αναλάβω κάτι, δε θέλω βοήθεια παρά μόνο όπου ζητήσω. Αυτή τη φορά είναι ήδη μοιρασμένες αρκετές επι μέρους αρμοδιότητες. Θα εξηγήσω σύντομα. Υπάρχει και δεύτερο παράλληλο πρότζεκτ που κινώ "υπόγεια". Θα μιλήσω όταν ξέρω σίγουρα.
Ο ιδιοκτήτης του χώρου είναι ανήρ. Κι ενθουσιάστηκε με την ιδέα της βοήθειας αδεσπότων. Εξ'ου και το ΔΩΡΕΑΝ.

Τέλος, σε περίπτωση που "κλείσουμε", αλλάζουν όλες οι ημερομηνίες και μετακινούμαστε για Δεκέμβρη, χωρίς πίεση χρόνου, ΣΠΑΖ και οικόπεδα. Σύμφωνοι;:D

xαιρεται και απο μενα...Ποτε περιπου θα γινει??Φτιαχνω διαφορες μικροκατασκευες και κοσμηματακαι και αν προλαβαινω θα μπορουσα να ετοιμασω κατι.

Εσένα σ'έχουμε - κι εσένα, δηλαδή- από κοντά. :D Θα ενημερωθείς και θα έχεις και χρόνο. Άρχισε να σκέφτεσαι.:P

Εσένα σ'έχουμε - κι εσένα, δηλαδή- από κοντά. :D Θα ενημερωθείς και θα έχεις και χρόνο. Άρχισε να σκέφτεσαι.:P
οκ...Ειδοποιηστε με και με πμ για σιγουρια:)

Στελλίτσα μήπως να ανοιχτεί ένα νέο θέμα με τίτλο παζάρι για να μην μπερδεύεται ο λαός;;)

xαιρεται και απο μενα...Ποτε περιπου θα γινει??Φτιαχνω διαφορες μικροκατασκευες και κοσμηματακαι και αν προλαβαινω θα μπορουσα να ετοιμασω κατι.Αλλα εχω και καποια πραγματα για που δεν χρειαζομαι πια για να δωσω!
Γεια σου Nicki,:)
μέχρι στιγμής έχουμε πεί για 22 Νοεμβρίου και βλέπουμε.
Η προσφορά σου ευπρόσδεκτη ότι θελήσεις το στέλνεις στο Κτελ Κηφισού στο όνομα Κοτσώνα Νικολέττα και με ειδοποιείς για να πάω να το πάρω. Η' εάν θέλεις μπορείς να τα φέρεις και εσύ η ίδια να είσαι παρών και να γνωριστείς και με τα κορίτσια.
φιλάκια
Λέττα:)

Για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω, Κωνσταντίνα, όχι ακόμη. Δεν είμαι εντελώς έτοιμη. Αφού με ξέρεις:P

Στελλίτσα μήπως να ανοιχτεί ένα νέο θέμα με τίτλο παζάρι για να μην μπερδεύεται ο λαός;;)
Κωσταντίνα μου όχι , ένα είναι το project. Άμα το χωρίσουμε θα χαθούμε όλοι.
Μέχρι στιγμης εώς ότου περιμένουμε την Στέλλα μένουμε εως έχει.

Λέττα, καλησπέρα. Μπορείς τώρα, εφόσον φυσικά θέλεις, να κλειδώσεις το θέμα αυτό - εκτός κι αν σκοπεύεις να το ολοκληρώσεις (εάν βρέθηκε χώρος κλειστός κλπ). Θεωρώ καλύτερο να ανοίξει ένα νέο θέμα, μιας και αυτό που έχω υπ'όψιν μου δεν είναι ούτε garage sale ακριβώς, αλλά σίγουρα δεν θα είναι φθινοπωρινό.

Από τη δική μου πλευρά, είμαι έτοιμη: έχω βρει τον κλειστό χώρο, μας διατίθεται δωρεάν, σε μια - κατά τη γνώμη μου - πολύ εξυπηρετική ημερομηνία και για αρκετές ώρες:)

Όσες θέλετε να βοηθήσετε με κατασκευές κοσμημάτων (ξέρω πως έχουμε αρκετές καλλιτέχνιδες εδώ μέσα) στείλτε μου πμ. Τα γατιά μας χρειάζονται και το ξέρετε όλοι;) Επίσης, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει η Λέττα, όποιος θέλει να βοηθήσει με έξτρα "υλικό" όπως βιβλία, cds κλπ, ας αρχίσει να το συγκεντρώνει.

Στελλίτσα αν κατάλαβα σωστά, το θέμα έκλεισε. Χαίρομαι πολύ:)
Φαντάζομαι ημερομηνίες, δ/νση κλπ θα μας τα ανακοινώσεις σύντομα.

Σχετικά με τα κορίτσια που φτιάχνουν κοσμήματα, περιμένουμε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Και Nickis, έχει δίκιο η Λέττα. Η Πάτρα δεν είναι μακρυά. Έλα να σε γνωρίσουμε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back