ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ρούχα σε 3 κατηγορίες, ανδρικά, γυναικεία, παιδικά
(κρεμάστρες θα χρειαστούμε σε περίπτωση που υπάρχουν μπουφάν, παλτά κλπ)
Παπούτσια
Τσάντες
Ζώνες
Μαντήλια, κασκόλ κλπ
Κοσμήματα - και εδώ προτείνω ότι χειροποίητο σταλεί/φτιαχτεί να είναι κάπου ξεχωριστά
Βιβλία, cd, dvd
Διακοσμητικά
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Για πες, δηλαδή σαν τι άλλο; Θα με βοηθούσε κι εμένα να μάθω σε γενικές γραμμές τι θα διατεθεί, για να ξέρω και πόσους πάγκους, κρεμάστρες κλπ θα πρέπει να βρω![]()
Μπορώ να σου πω εγώ τι έχω βγάλει στην άκρη: Μπλούζες και πουκάμισα (καλοκαιρινες και χειμωνιάτικες), μπουφάλ, διακοσμητικά χώρου, τσάντες, μπουκάλια ζωγραφισμένα στο χέρι (αν και δεν ξέρω ακριβώς πόσα έχω από τέτοια), περιοδικά (σκεφτόμουνα να φέρω τα Δίφωνα που έχω, που είναι καμιας δεκαετίας μαζί με κάτι άλλα που έχω και είναι σπασμένα τευχη) και ακόμα δεν έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα σε όσα θέλω.
Voula
Διάσημο μέλος
Στελλίτσα να κάνω μια χαζή ερώτηση
Τις τιμές πως θα τις ορίσουμε ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
περιοδικά (σκεφτόμουνα να φέρω τα Δίφωνα που έχω, που είναι καμιας δεκαετίας μαζί με κάτι άλλα που έχω και είναι σπασμένα τευχη) και ακόμα δεν έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα σε όσα θέλω
Δεν νομίζω ότι τα παλιά περιοδικά έχουν πέραση
. Γνώμη εκφράζω. Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
το ξέρω ότι χάνομαι λίγο αλλά αυτόν τον καιρό έχει πολύ δουλειά στο γραφείο και τρέχω και δεν φτάνω!!!!

- Ότι θέλετε μπορείτε να φέρετε απο πράγματα μέχρι και αντικείμενα με την προϋπόθεση όμως ότι είναι χρηστικά και ότι λειτουργούν. Δεν υπάρχει περιορισμός οτιδήποτε.
- Σχετικά με την αποθήκευση: Έχω ξαναγράψει ότι επειδή δεν υπάρχει κάποιος χώρος για να τα αποθηκεύσουμε θα μαζεύω πράγματα μόνο από τα κορίτσια (που στέλνουν μέ τα ΚΤΕΛ) που είναι στην επαρχία, οι υπόλοιπες άμα είναι θα τα φέρετε κατευθείαν στον χώρο που θα γίνει ή άμα δεν μπορείτε λόγο προσωπικών λόγων τότε μπορείτε να μου τα φέρετε όποτε βρισκόμαστε για καφέ.
- Ημερομηνία
- Αν μπορεί να μας διατεθεί ο χώρος απο την προηγουμένη για να γίνει η διαμόρφωση και η τακτοποιηση του χώρου.
- Πως είναι ο χώρος και τι πρέπει να φέρουμε εμείς ( καρέκλες, τραπέζια,νερό,)
Ρίξτε ιδέες (χωρίς την λέξη όμως Χριστούγεννα!
!!!!) γιατί δεν θα έχουμε χριστουγενιάτικα.Πως φαίνεται το: "Φιλοζωικό παζάρι My cat" ??
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Η περίοδος που θα γίνει είναι κοντά στα Χριστούγεννα.
Αν κλειδωθεί το παρόν, θα ανοιχτεί θεματάκι με όλες τις λεπτομέρειες.
Voula
Διάσημο μέλος
Μπορείς τώρα, εφόσον φυσικά θέλεις, να κλειδώσεις το θέμα αυτό
Νομίζω ότι πλέον το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να κλειδωθεί αλλιώς δεν θα βγάλουμε άκρη.
Ας ανοίξει η Στέλλα ένα καινούργιο, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σχετικά με τις τιμές τι είναι καλύτερο?Επίσης να πω ότι μια από τις συναδέρφους μου, μου έφερε πρωί πρωί 2 ζευγάρια σκουλαρίκια ασημένια, πολύ ωραία καθώς και 1 κρεμαστό για το λαιμό, τα οποία εννοείται ότι είναι για το παζάρι μας.
Στελλίτσα να κάνω μια χαζή ερώτησηΤις τιμές πως θα τις ορίσουμε ?
Να τις ορισει το κάθε κορίτσι?
ή
όταν μαζευτούν τα πράγματα μετά από διάλογο να καταλήξουμε στην καλύτερη και φυσικά ποιο προσιτή τιμή για την κάθε κατηγορία?
Melini
Διάσημο μέλος

Σχετικά με τις τιμές, νομίζω ότι ο σκοπός είναι να πουλήσουμε όσο περισσότερα πράγματα γίνεται, ώστε να μαζευτούν χρήματα, άρα, το κάθε αντικείμενο πρέπει να έχει τιμή αρκετά ελκυστική ώστε να το αγοράσει κάποιος από εμάς, και να μην το ψάξει σε κατάστημα, αλλά ούτε και πολύ πολύ χαμηλή, γιατί έτσι θα πουλήσουμε τα πάντα αλλά δε θα μαζέψουμε όσα χρήματα θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει (καταλαβαίνει κανείς το συλλογισμό μου, ή λέω βλακείες;;

)Νομίζω ότι μια μικρή έρευνα στις τιμές των αντικειμένων που διαθέτει ο καθένας θα είναι κατατοπιστική, και στη συνέχεια η διαμόρφωση ενός πλαφόν ανά κατηγορία...
Έπίσης μπορούν να υπάρξουν κι άλλοι τρόποι να συγκεντρωθούν χρήματα, με ποτά και λαχειοφόρο αγορά. Αυτό το πρότεινα, και είμαι φυσικά διατεθειμένη να το οργανώσω, αν θέλετε

Σκεφτόμουν να υπάρχουν πολλά μικροδώρα (αυτά μπορούμε να τα διαλέξουμε ανάμεσα στα αντικείμενα που θα διατεθούν), 1-2 μεγάλα δώρα και ο κάθε λαχνός να κοστίζει 1 ευρώ. Όχι κλήρωση στο τέλος, τραβάς χαρτάκι επί τόπου, και κερδίζεις δωράκι ή δυνατότητα να ξανα τραβήξεις ή... την αγάπη μας
Σα το ξυστό ένα πράγμα... 
Desdemona
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα μου δεν τα ξέρω αυτά καθόλου. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα δρομολόγιο που παει ΚΤΕΛ Κηφισού? Ακου δεν υπάρχει πρόβλημα . Πάρε και ρώτα και αν σου πουν ότι δεν υπάρχει τότε στείλτα αναγκαστικά εκει και θα παώ να τα πάρω. Να με πάρεις τηλεφωνο να μου πεις.Λεττα απο οτι ξερω τα ΚΤΕΛ Μαγνησιας καταληγουν στα ΚΤΕΛ Λιοσσιων.Εχει γινει καποια αλλαγη;Πως μπορω να σου τα στειλω στον Κηφισσο;
Φιλάκια

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Πως κλειδώνει?Λέττα, μην αγχώνεσαι. Είμαι σίγουρη ότι η Στέλλα έχει στη διάθεσή της τις πληροφορίες που ζητάς, απλώς είμαι κι εγώ της άποψης ότι θα πρέπει να ανοιχθεί καινούργιο θέμα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ώστε να μην υπάρχουν μπερδέματα σ' αυτό. Αν σκοπεύεις να μη διεξαγάγεις το garage sale ξεχωριστά, θα πρότεινα να κλειδωθεί το θέμα και να μεταφερθούμε σε καινούργιο, ώστε να δοθούν εκεί όλες οι λεπτομέρειες.

2. Οι τελευταίες ερωτήσεις θα μεταφερθούν?

3. Να μην χαθούμε ανησυχώ!!
stellak
Διάσημο μέλος
Σε λίγο σας ανεβάζω νέο θέμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ με τα όσα γράφεις. Σχετικά με τα φαγητά και την λαχειοφόρο άμα το επιθυμείς είσαι υπέυθυνη και όταν μαζευτούν τα πράγματα θα ορίσουμε ποια θα είναι τα δώραΚαι να μην ξεχνάμε τον πάγκο με τα φαγητά
Σχετικά με τις τιμές, νομίζω ότι ο σκοπός είναι να πουλήσουμε όσο περισσότερα πράγματα γίνεται, ώστε να μαζευτούν χρήματα, άρα, το κάθε αντικείμενο πρέπει να έχει τιμή αρκετά ελκυστική ώστε να το αγοράσει κάποιος από εμάς, και να μην το ψάξει σε κατάστημα, αλλά ούτε και πολύ πολύ χαμηλή, γιατί έτσι θα πουλήσουμε τα πάντα αλλά δε θα μαζέψουμε όσα χρήματα θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει (καταλαβαίνει κανείς το συλλογισμό μου, ή λέω βλακείες;;)
Νομίζω ότι μια μικρή έρευνα στις τιμές των αντικειμένων που διαθέτει ο καθένας θα είναι κατατοπιστική, και στη συνέχεια η διαμόρφωση ενός πλαφόν ανά κατηγορία...
Έπίσης μπορούν να υπάρξουν κι άλλοι τρόποι να συγκεντρωθούν χρήματα, με ποτά και λαχειοφόρο αγορά. Αυτό το πρότεινα, και είμαι φυσικά διατεθειμένη να το οργανώσω, αν θέλετε
Σκεφτόμουν να υπάρχουν πολλά μικροδώρα (αυτά μπορούμε να τα διαλέξουμε ανάμεσα στα αντικείμενα που θα διατεθούν), 1-2 μεγάλα δώρα και ο κάθε λαχνός να κοστίζει 1 ευρώ. Όχι κλήρωση στο τέλος, τραβάς χαρτάκι επί τόπου, και κερδίζεις δωράκι ή δυνατότητα να ξανα τραβήξεις ή... την αγάπη μαςΣα το ξυστό ένα πράγμα...
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool