Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην ανησυχείς φέτος δεν έχω βάλει απογευματινή υποχρέωση στείλτα όποτε σε βολεύει μόνο αν γίνεται να κανονίσεις να ειναι η παραλαβή μετά τις πέντε λόγο δουλειάς καταλαβαίνειςΟχι ολα τα λεωφορεια απο Βολο καταληγουν στα ΚΤΕΛ Λιοσσιων.Θα τους παρω και θα σε παρω να μυο πεις ποια μερα σε βολευει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Please, κλειδώστε γιατί είμαι στα καρφιά να μάθω τι έχει κανονιστεί από την frau Στέλλα μας

konstans
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναινα κλειδώσω αυτό τελικά παιδιά;
εσείς το κλειδώνεται?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατόπιν παράκλησης προς τις ευγενείς moderators το θέμα του garage sale ξαναανοίγει.
Ανακοινώνω ότι μετά από όλες τις δυσκολίες και αναποδιές που παρουσιάστηκαν η γενική ιδέα του garage sale επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο.
Όλες οι κοπελιές γνωρίζουν και επαναλαμβάνω για τα κορίτσια που διαβάζουν για πρώτη φορά, ότι έχω μαζέψει για το garage sale αντικείμενα/αποστολές από την επαρχία.Όποιες κοπελιές επιθυμούν/έχουν μαζέψει , όπως ειχαν αναφέρει σε παλιά ποστ, προσφορές παλιών αντικειμένων παρακαλούνται να τα ξεθάψουν

και να τα φέρουν στο σπίτι μου που θα είναι ανοικτό προς όλους για καφέ το άλλο σαββατοκύριακο 31 Ιανουαρίου 2010 ημέρα Κυριακή. Οποιος επιθυμει να έρθει στον καφέ παρακαλείται να μου στείλει πμ για να τον ενημερώσω για την διεύθυνση μου.
Ευχαριστώ
και cross your finger this time for good luck.

Felice
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ να'σαι καλά για τον καλό σου λόγο.Η επιτυχία είναι σίγουρη, Λέττα μου!!!![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Δεύτερον Λέττα στείλε μου και μένα pm με δ/νση και ώρα για τις 31/1.
Hlianna
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
σήμερα ανακάλυψα με χαρά μου ότι το θέμα του garage sale ξαναφτιάχτηκε και τώρα μπορώ να μπώ μεσα
και να γράψω.

Όπως όλοι και όλες γνωρίζετε αυτές τις ημέρες λόγο της αναδιοργάνωσης του my cat όλοι και όλες είχαμε χαθεί και γενικά ολο ψαχνόμασταν
. Γιαυτόν τον λόγο έκρινα ότι δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί ο κάφές που είχα αναρτήσει ότι θα γίνει στο σπίτι μου.Λόγο των εορταστικών ημερων νομίζω ότι είναι δύσκολο να σας ζητήσω να μαζευτούμε για καφέ με το σκεπτικό να μαζεψω τα πράγματα που έχετε. Αλήθεια όμως ποια κορίτσια έχουν πράγματα που έχουν μαζέψει από δικούς τους? Ποιες έχετε πράγματα για να μου δώσετε? Και πότε νομίζατε ότι θα μπορούσατε να μαζευτούμε για να τα μαζέψω? πριν την αποκριά ή μετά?
Επίσης να ενημερώσω ότι αυτές τις ημέρες παρέλαβα από το ΚΤΕΛ Κηφισού δύο κούτες με πράγματα για το garage sale από την Starter(Κλαίρη ) της Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε πολύ Κλαίρη για την βοήθεια να είσαι καλά.

ria23
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Να σου στειλω κι αλλα πραγματακια?
Εχω κατι παλια φω-μπιζου λιγες μπλουζες ακομα και ηθελα να σε ρωτησω αν θελετε και κουκλακια λουτρινα,καποια αγορασμενα και μερικα αρgoodακια,τα θελετε?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρια μου και εγώ πιστέυω ότι γενικά έχει περάσει πολλύς καιρός αλλά ενώ από την επαρχία μου έστειλαν 7 κούτες από την Αττική δεν έχω μαζέψει τίποτα . Πως να φωνάξω κόσμο για να κάνω το παζάρι χωρίς αντικείμενα?λεττα εγω εχω μερικα πραγματα που μαζεψα..τωρα για την ημερομηνια συναντησης δεν ξερω ας προτεινουν τπτ και τα κοριτσια εγω παντως ολα τα σ/κ που ερχονται μπορω οχι καθημερινη σιγουρα λογω εξεταστικης..πιστευω οσο πιο συντομα παντως τοσο το καλυτερο γιατι το θεμα ολο εχει τρεναριστει αρκετα..![]()
Γιαυτό ρωτάω όλους.
Πότε θα μπορέσετε να κλείσουμε για καφέ και να μου φερετε τα πράγματα?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool