KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Παραθεση:
Ένα βίντεο ΣΟΚ κυκλοφορεί με την δολοφονία μιας γάτας που σύμφωνα με την περιγραφή, είναι παιδιά απο την Ερεστο της Λέσβου.
Το βιντεο...
Πηγη:Τροκτικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν το πιστευω,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Χαλαρα το σαπιζα στο ξυλο τον ηλιθιο και αυτον που τραβαει το βιντεο!Το καημενο το γατακι τους πλησιασε,τους εμπιστευτηκε και αυτοι το βασανισαν ετσι!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!
ΚΤΗΝΟΙ! ΠΑΛΙ Η ΛΕΣΒΟΣ,ΠΑΛΙ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΟΞΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
ΚΩΛΟΝΗΣΟ χωριατες,αξεστοι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Ενα θα πω απλα...βγαζω καπνο απο τα αυτια μου...

To βιντεο μολις αφαιρεθηκε απο το youtube διοτι δεν τηρουσε τους κανονισμους..
Ελπιζω να τα βρουνε οι υπευθυνοι αυτα τα ΡΕΜΑΛΙΑ.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπωρεις σε παρακαλω να μου περιγραψεις τι εδειχνε το βιντεο με λιγα λογια? και μετα θα κανω το σχολιο μου. γιατι εγω δεν το βρεικα να το δω.Και γελαει το μαλακισμενο!Δεν το πιστευω,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Χαλαρα το σαπιζα στο ξυλο τον ηλιθιο και αυτον που τραβαει το βιντεο!
Το καημενο το γατακι τους πλησιασε,τους εμπιστευτηκε και αυτοι το βασανισαν ετσι!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!ΚΤΗΝΟΙ!
ΠΑΛΙ Η ΛΕΣΒΟΣ,ΠΑΛΙ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΟΞΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
ΚΩΛΟΝΗΣΟ χωριατες,αξεστοι!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ηταν ενα κοπελι περιπου 15-16-17 χρονων,ειχε στα χερια του ενα μικρο σχετικα γατουλινι πορτοκαλι-ασπρο,πολυ φιλικο...Το χαιδευει επιδηκτικαμπωρεις σε παρακαλω να μου περιγραψεις τι εδειχνε το βιντεο με λιγα λογια? και μετα θα κανω το σχολιο μου. γιατι εγω δεν το βρεικα να το δω.
,το πιανει απο την ουρα γελοντας,το στριφογυριζει και το πεταει στον αερα και το καημενο καταληγει στα κεραμιδια ενος σπιτιου αρκετα πιο μακρια........Το μαλακισμενο γελαει μεχρι το τελος...
Το σκηνικο διαδραματιζεται σε χωριο σιγουρα,φαινεται εξαλλου απο το σοκακι και τα σπιτια του βιντεο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το βιντεο δεν ειναι αιματηρο αλλα πιαστηκε η ψυχη μου που το ειδα και εαβαλα τα κλαματα...:cry::cry::cry:ελενα ειναι πολυ σκληρο? αν ειναι δε θελω να το δω....![]()
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Χωριάτες.Σε αυτό το νησί είναι όλοι κτήνη,πρώτον έκαψαν το καημένο το σκυλάκι,μετά σκότωσαν τη γάτα.Και τα έβαλαν σε βίντεο στο Youtube.Γελάν μέχρι το τέλος.Αλλά όταν θα έρθει και η δική του σειρά γ'ατες θα μαζευτούν και θα γελάνε!Και να είστε σίγουροι ότι οι γονείς τους θα τους είπαν και μπράβο.Όλα ξεκινάν απο το σπίτι.Η ανατροφή.Αλλά το γατάκι τι τους έφταιξε......Και δεν είναι μόνο το γατάκι.Πες ότι τον βάζουν σε αναμορφοτήριο.Μετά άμα βγει νομίζετε δεν θα συνεχίσει να σκοτώνει ζώα; Και μπορεί να γίνει και επικίνδυνος για τους ανθρώπους!!!

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ ευτυχώς που δεν υπάρχει το βίντεο να φρικάρω

λέει όμως ότι τους έχουν επικυρήξει
να προτείνω κάτι?? στείλτε όλοι στο τροκτικό στο μαιλ του troktikos@gmail.com τα εξαγριωμένα σας σχόλια, όπως εσύ κουνελάκι, αγνή κλπ, στείλτε τα το τροκτικό μαζεύει τα σχόλια κ τα δημοσιεύει όλα μαζί.
Ας κάνουμε κάτι όλη μαζί παιδιά, ας διαμαρτυρηθούμε ομαδικά, το τροκτικό έχει μεγάλη επισκεψιμότητα 150χιλ.ανθρωποι το διαβάζουν καθε μέρα, ας φωνάξουμε, ας δείξουμε την αγανάκτησή μας, εγώ κάνω τώρα κιόλας την αρχή, και στέλνω μαιλ. χωρίς όνομα όποιος επιθυμεί . Πρέπει να δείξουμε ότι είμαι πολλοί που τα καταδικάζουμε. Οχι απλώς θεατές
κρίμα στη ψυχούλα, θάνατος σε αυτά τα κολόπαιδα

evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν πρόκειται να κάνει τίποτα -εγώ που έχω προσπαθήσει στο παρελθόν με πυροβολισμό γάτας μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!! και το είδαν τοβίντεο που ήταν ότι πιο σοκαριστικό μπορεί να φανταστεί κανεις (αυτό το άτομο θα κάνει το ίδιο και σε ανθρώπους αλλά ποιος νοιάζεται... )
(ήθελα να ήξερα δεν οφείλουν αυτεπάγγελτα να ζητήσουν από τη χώρα που έχει έδρα το youtube να τους στείλουν τα στοιχεία? δεν είμαι νομικός αλλά το φτωχό μου μυαλό λέει πως γίνεται απλά... )
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σήμερα το είδακ ευτυχώς που δεν υπάρχει το βίντεο να φρικάρω
λέει όμως ότι τους έχουν επικυρήξει
να προτείνω κάτι?? στείλτε όλοι στο τροκτικό στο μαιλ του troktikos@gmail.com τα εξαγριωμένα σας σχόλια, όπως εσύ κουνελάκι, αγνή κλπ, στείλτε τα το τροκτικό μαζεύει τα σχόλια κ τα δημοσιεύει όλα μαζί.
![]()
Ας κάνουμε κάτι όλη μαζί παιδιά, ας διαμαρτυρηθούμε ομαδικά, το τροκτικό έχει μεγάλη επισκεψιμότητα 150χιλ.ανθρωποι το διαβάζουν καθε μέρα, ας φωνάξουμε, ας δείξουμε την αγανάκτησή μας, εγώ κάνω τώρα κιόλας την αρχή, και στέλνω μαιλ. χωρίς όνομα όποιος επιθυμεί . Πρέπει να δείξουμε ότι είμαι πολλοί που τα καταδικάζουμε. Οχι απλώς θεατές
κρίμα στη ψυχούλα, θάνατος σε αυτά τα κολόπαιδα![]()
Τα στείλατε;Δηλαδή εγώ να γράψω είμαστε από το MYCAT ΚΑΙ μετά τα εξαγριωμένα μυνήματα;Καλή ιδέα!
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΕΣΤΕΙΛΑ στο τρωκτικο κ στελνω κ στο δημο
dimos@mytilene.gr
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα τους γράψω ότι θέλουνε κ τουρισμό? ούτε ένας να μην πάει στο νησί τους, να δεις πόσο θα ανάψουν τα αίματα κ θα βγουνε οι δηθεν θιγμένοι να λένε ότι δεν φταίνε.
Εχω πάρει μια σύγχηση

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσοι είστε στο facebook διαδώστε το και εκεί, ιδού το link...
https://www.facebook.com/profile.php...749219814&aid=-1&id=717219574&oid=38749219814
Φιλοζωική στη Λέσβο υπάρχει μόνο από εθελοντές, η Κιβωτός, και εκτός του ότι είναι χιλιάδες ευρώ μέσα οι άνθρωποι διότι μόνοι τους κάνουν τα πάντα χωρίς καμία βοήθεια (τα είπαμε, τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης , ποσά διόλου ευκαταφρόνητα, που δίνονται για εμβολιασμούς, στειρώσεις, δημιουργία κυνοκομείων κλπ, τα χλαπακιάζουν οι τοπικοί άρχοντες και τα γλεντάνε με όλη την αναισθησία και τον κυνισμό που τους χαρακτηρίζει...Ακαλλιέργητοι και ποταποί όλοι τους) δεν έχουν χώρο ούτε για μύγα... Το ξέρω από κοπέλα που είναι η αδελφή της στην Κιβωτό και πασχίζει και αυτή από εδώ να κάνει ό,τι μπορεί..
Επίσης, εκεί στη Λέσβο έχουν τη συνήθεια (μου ήρθε εμετός όταν το άκουσα) κάτι βρωμοπαιδάκια (σκεφτείτε μόνο τους γονείς τους πώς θα είναι) να βάζουν γατάκια για δόλωμα σε ψάρια. Όχι ότι είναι το μοναδικό νησί που έχει τόσο μισοζωική συμπεριφορά, αλλά τα περιστατικά πλέον εκεί, όπως και στην Κρήτη, είναι το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool