Δολοφονία γάτας ΣΟΚ στη Λέσβο

Μολις διαβασα αυτα που γραψατε...
Ευγε για την πρωτοβουλια σας να διαδωσετε το συμβαν οπου και οπως μπορειτε(τροκτικο,facebook κλπ) ετσι ωστε ενωμενοι να επιτυχουμε την τιμωρια αυτου του τσογλανου με τις καταγγελιες μας,τα σχολια μας κλπ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μολις το αναρτησα στο FACEBOOK μου MANDESON σε ευχαριστω που με αυτο τον τροπο με βοηθεισες να βαλω την σκατοφατσα του κολοπαιδου στο facebook.θα προσπαθεισω οσω μπορω να την προωθησω παντου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρώτησα εάν υπάρχει φιλοζωική εκεί ώστε αν μπορούν να ψάξουν οι ίδιοι στα διάφορα χωριά να αναγνωρίσουν το αγόρι.
Σίγουρα το νησί δεν είναι μικρό, και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά ρωτώντας γνωστούς και αγνώστους με τη φωτογραφία και χωρίς να αναφέρουν τον λόγο που το ψάχνουν γιατι τότε δεν θα μιλήσει κανείς (θα τον προστατεύσουν) μηπως καταφέρουν να μάθουν τα στοιχεία του.
Διαφορετικά είναι δύσκολο να βρεθεί κανένας δεν είναι πρόθυμος να καταγγείλει ένα ανήλικο συγχωριανό του σε μια κλειστή κοινωνία...

Εστειλα και εγώ email διαμαρτηρίας στο δήμο αν μπορεί αυτό να βοηθήσει...

Καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο, και ιδίως στη χώρα μας, τα περιστατικά κακοποίησης ζώων είναι άπειρα....Τουλάχιστον αυτά που γνωρίζουμε, αυτά που βγαίνουν στο φως, αυτά που όλοι μας βλέπουμε δίπλα μας, πρέπει και οφείλουμε να τα καταγγείλουμε...Κάποια στιγμή, ΚΑΠΟΤΕ, πρέπει να χαλιναγωγηθεί η διαστροφή και το σκοτάδι που κουβαλούν πολλοί συμπατριώτες μας μέσα τους ... Και πέρα από την παιδεία, την καλλιέργεια, την ΑΓΑΠΗ και την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ που ξεκινούν από το σπίτι μας, πρέπει να υπάρχει και να εφαρμόζεται και η τιμωρία...Διότι κάθε δράση φέρνει αντίδραση, και κάθε πράξη έχει τις συνέπειές της...Είναι τόσο απλό...

Roulis, Ντόρα μπορείς να με λες... :)

Απο τη στιγμή που υπάρχει αυτό το βίντεο με το πρόσωπο του ατόμου αυτού θα είναι τεράστια αδικία να μην αναγνωριστεί και να τιμωρηθεί για παραδειγματισμό κιόλας όλων των άλλων επίδοξων βασανιστών.
Αφού είχε το θράσος να το ανεβάσει στο youtube είναι σαν να χλευάζει τους πάντες αν μείνει ατιμώρητος:mad:

Mandeson, roulis ή όποιος ξέρει μπορεί να φτιάξει ένα group στο facebook με τιτλο που να έχει μέσα τη λέξη Lesvos (who is this cat murdered ή κάτι ανάλογο στα ελληνικά) τη φώτο του κτηνους αυτού, το βιντεάκι και σχετικές πληροφορίες ώστε άτομα απο μυτηλίνη που θα κάνουν αναζήτηση για το groups σχετικά με το νησί τους να δουν τη photo του μήπως και βρεθούν πληροφορίες?

(Προσπάθησα να το κάνω εγώ αλλά είμαι εντελώς άσχετη με το πως λειτουργεί δεν κατάφερα ούτε πως φτιάχνουν γκρουπ να καταλάβω ...)

Και σαν να μην εφτανε αυτο το γεγονος,μπαινω να ριξω μια ματια στο τροκτικο και βλεπω μια νεα κτηνωδια η οποια ελαβε μερος εκτος ελλαδας,στην Κινα συγκεκριμενα..
Ανθρωπος πυροβολησε μικρα γατακια νεογεννητα και τα αφησε διπλα στην μανα για να τα δει σκοτωμενα...
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι παραδειγματα προς μιμηση..ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ...!!!ΚΤΗΝΟΙ!

https://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_7331.html

Δυστηχως για αυτο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,μπορουμε ομως να κανουμε κατι με το δικο μας καμαρι,τον ελληναρα τον πολλα βαρυ που βασανιζε την γατα...

Εγώ μπαίνω στο τροκτικο.Χθες διάβασα μόνο τον τίτλο και το έκλεισα.Δεν αντέχω να τα βλέπω αυτά τα πράγματα.Απαίσια,κολώπαιδα τι ανατροφή θα τους έδωσαν οι γονείς τους.Βλαμένα που δεν ξέρετε πως να φερθείτε!
Χωριάτες.Σε αυτό το νησί είναι όλοι κτήνη,πρώτον έκαψαν το καημένο το σκυλάκι,μετά σκότωσαν τη γάτα.Και τα έβαλαν σε βίντεο στο Youtube.Γελάν μέχρι το τέλος.Αλλά όταν θα έρθει και η δική του σειρά γ'ατες θα μαζευτούν και θα γελάνε!Και να είστε σίγουροι ότι οι γονείς τους θα τους είπαν και μπράβο.Όλα ξεκινάν απο το σπίτι.Η ανατροφή.Αλλά το γατάκι τι τους έφταιξε......Και δεν είναι μόνο το γατάκι.Πες ότι τον βάζουν σε αναμορφοτήριο.Μετά άμα βγει νομίζετε δεν θα συνεχίσει να σκοτώνει ζώα; Και μπορεί να γίνει και επικίνδυνος για τους ανθρώπους!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

πρωτα απο ολα να συμφωνησω με τον θυμο σας...και γω το ιδιο ενιωσα και ευχαριστα θα το ΤΣΑΚΙΖΑ το ..... αν το εβρισκα μπροστα μου,ενιωσα ντροπη που κατι τετοια περιστατικα ντροπιαζουν την Ελλαδα ΟΜΩΣ ρε παιδια.....μην ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ.....Ειμαι απο αυτο το "ΚΩΛΟΝΗΣΙ" που ειπε το κουνελακι (και ολοι ξερουμε οτι το νησι δεν εχει κατι....ειχε αυτος που σκοτωσε το ζωο) και εχω ζησει ΠΑΜΠΟΛΑ χρονια εκει.......Εχω δει ανθρωπους να δινουν την ψυχη τους για τα ζωα....να τα εχουν μαζι τους οπουδηποτε σαν παιδια τους, να δινουν τον μισθο τους για να μην πεθανει το καθε σκυλακι και γατακι, να μαζευουν οτι αδεσποτο βρουν ΚΑΙ εχω δει δυστυχως ΚΑΙ τις εξαιρεσεις ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ.......Ομως σας παρακαλω ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ.....ειναι οτι χειροτερο μπορειτε να κανετε σε αυτες τις περιπτωσεις και ειδικα εσεις η νεα γενια...τα παιδια που αν μη τι αλλο δεν πρεπει να κανουν το ιδιο λαθος που κανουν και οι μεγαλοι σημερα και γενικευουν και για ολα φταινε οι αλλοι και αυτοι ποτε....Επειδη εγιναν αυτα τα περιστατικα στην Λεσβο και κυριως ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ δεν σημαινει οτι γινονται μονο εκει........ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ειδικα τωρα το καλοκαιρι που γεννανε τα ζωα) σε ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ (κυριως ,χωρις ομως να εξαιρουνται οι μεγαλες πολεις) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ(σαν και αυτο κακη ωρα)...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ......Γί' αυτο να ξερετε οτι το προβλημα ειναι γενικο κΥΡΙΩΣ εδω στην Ελλαδα και σας παρακαλω πολυ να μην κατηγορειται το καθε νησι και χωριο και πολη....Αυτα ειχα να πω......ελπιζω να σας καλυψα...

Αυτά είναι τα δύο κείμενα που έγραψα και δημοσιεύτηκαν στο τροκτικο.Ελπίζω να βοήθησα!

Δολοφονία γατιού στη Λέσβο!

Είμαστε από μια γατοκοινότητα mycat.gr και θέλουμε να σας εκφράσουμε το θυμό μας για το περιστατικό με το γατάκι που σκότωσαν στη Λέσβο:

Δεν αντέχω να τα βλέπω αυτά τα πράγματα.Απαίσια...
παλιόπαιδα τι ανατροφή θα τους έδωσαν οι γονείς τους.Ανόητα που δεν ξέρετε πως να φερθείτε!
Χωριάτες.Πρώτον έκαψαν το καημένο το σκυλάκι,μετά σκότωσαν τη γάτα.Και τα έβαλαν σε βίντεο στο Youtube.Γελάνε μέχρι το τέλος.Αλλά όταν θα έρθει και η δική του σειρά, γάτες θα μαζευτούν και θα γελάνε!Και να είστε σίγουροι ότι οι γονείς τους θα τους είπαν και μπράβο.Όλα ξεκινάν απο το σπίτι.Η ανατροφή.Αλλά το γατάκι τι τους έφταιξε......Και δεν είναι μόνο το γατάκι.Πες ότι τον βάζουν σε αναμορφωτήριο.Μετά άμα βγει νομίζετε δεν θα συνεχίσει να σκοτώνει ζώα; Και μπορεί να γίνει και επικίνδυνος για τους ανθρώπους!!"

Και το δεύτερο κείμενο:

"Αυτοί οι έφηβοι είναι το μέλλον,η εικόνα της χώρας μας;"

"Η Ελλάδα.Τα όμορφα τουριστικά νησιά της. Αν έβλεπαν οι τουρίστες τη βαρβαρότητα που επικρατεί δεν θα πατούσαν το πόδι τους. Έφηβοι οι οπόιοι σκοτώνουν ένα γατάκι πετώντας το στα κεραμίδια και μετά γελάνε κι όλας. Αυτοί οι έφηβοι είναι το μέλλον,η εικόνα της χώρας μας.Δολοφόνοι που τώρα...
ξεσπούν σε αδύναμα ζωάκια,αύριο θα σκοτώνουν ανθρώπους.
Έφηβοι με ψυχολογικά προβλήματα γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω...Έφηβοι με ψυχολογικά προβλήματα που προέρχονται από το σπίτι τους. Έτσι τους έχουν μεγαλώσει. Γιατί μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι γονείς. Νομίζουν οτι είναι εξυπνάδα να σκοτώνουν μικρές ψυχές που τους δίχνουν εμπιστοσύνη,δεν ξέρουν όμως ότι είναι ότι πιο απαίσιο. Που πάμε, που πορευόμαστε;Κάντε κάτι για αυτό το γατάκι που χάθηκε,για το σκυλάκι που έκαψαν με ζεστό λάδι, για τις φόλες και την απάνθρωπη συμπεριφορά που δείχνουν σε αυτά τα πλάσματα. ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΝΑΝΕ!ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ!ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Ολα τα παραπανω τα εχω ηδη πληροφορηθει-και τα εχω σχολιασει καταλληλως στο facebook,εχω βαρεθει πλεον να βριζω και να καταριεμαι...:(

πρωτα απο ολα να συμφωνησω με τον θυμο σας...και γω το ιδιο ενιωσα και ευχαριστα θα το ΤΣΑΚΙΖΑ το ..... αν το εβρισκα μπροστα μου,ενιωσα ντροπη που κατι τετοια περιστατικα ντροπιαζουν την Ελλαδα ΟΜΩΣ ρε παιδια.....μην ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ.....Ειμαι απο αυτο το "ΚΩΛΟΝΗΣΙ" που ειπε το κουνελακι (και ολοι ξερουμε οτι το νησι δεν εχει κατι....ειχε αυτος που σκοτωσε το ζωο) και εχω ζησει ΠΑΜΠΟΛΑ χρονια εκει.......Εχω δει ανθρωπους να δινουν την ψυχη τους για τα ζωα....να τα εχουν μαζι τους οπουδηποτε σαν παιδια τους, να δινουν τον μισθο τους για να μην πεθανει το καθε σκυλακι και γατακι, να μαζευουν οτι αδεσποτο βρουν ΚΑΙ εχω δει δυστυχως ΚΑΙ τις εξαιρεσεις ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ.......Ομως σας παρακαλω ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ.....ειναι οτι χειροτερο μπορειτε να κανετε σε αυτες τις περιπτωσεις και ειδικα εσεις η νεα γενια...τα παιδια που αν μη τι αλλο δεν πρεπει να κανουν το ιδιο λαθος που κανουν και οι μεγαλοι σημερα και γενικευουν και για ολα φταινε οι αλλοι και αυτοι ποτε....Επειδη εγιναν αυτα τα περιστατικα στην Λεσβο και κυριως ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ δεν σημαινει οτι γινονται μονο εκει........ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ειδικα τωρα το καλοκαιρι που γεννανε τα ζωα) σε ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ (κυριως ,χωρις ομως να εξαιρουνται οι μεγαλες πολεις) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ(σαν και αυτο κακη ωρα)...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ......Γί' αυτο να ξερετε οτι το προβλημα ειναι γενικο κΥΡΙΩΣ εδω στην Ελλαδα και σας παρακαλω πολυ να μην κατηγορειται το καθε νησι και χωριο και πολη....Αυτα ειχα να πω......ελπιζω να σας καλυψα...

παιδια συμφωνω σε αυτα που λετε για αυτο το κωλοπεδο, και συμφωνω απολυτα με αυτα που λεει ο/η shadowdancer γιατι ειμαι και εγω απο αυτο το νησι και με πειραζει λιγο που το γενηκευετε το θεμα γιατι δεν φταιει το νησι αλλα οι γονεις του παιδιου οπως λετε και εσεις.

οντος δεν φταιει ενα ολοκληρο νησι για 5 με 10 ανθρωποειδη αγριογουρουνα που κανουν τετοιες βαρβαροτητες.βεβαια πρεπει να δειξουμε και κατανοιση στην σκεψη αυτη που εξεφρασε η ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ γιατι οι περισσοτεροι γνωριζουμε ποσο ευαισθυτη ειναι σε αυτα τα θεματα.ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ που λενε.

οντος δεν φταιει ενα ολοκληρο νησι για 5 με 10 ανθρωποειδη αγριογουρουνα που κανουν τετοιες βαρβαροτητες.βεβαια πρεπει να δειξουμε και κατανοιση στην σκεψη αυτη που εξεφρασε η ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ γιατι οι περισσοτεροι γνωριζουμε ποσο ευαισθυτη ειναι σε αυτα τα θεματα.ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ που λενε.

βρε ρουλη..........τι σου φταινε τα αγριογουρουνα????????? μια χαρα ζωακια ειναι.........καλυτερα να λεμε μονο το ''ανθρωποειδη'':)

δεν χρισημοποησα τυχαια αυτον τον ορο. αμα δεις την φωτογραφια του ΛΕΒΕΝΤΙ η φατσα του μιαζει σαν μουρι απο αγριογουρουνο.

δεν χρισημοποησα τυχαια αυτον τον ορο. αμα δεις την φωτογραφια του ΛΕΒΕΝΤΙ η φατσα του μιαζει σαν μουρι απο αγριογουρουνο.

η αληθεια ειναι..οτι δεν εχω τολμησει να ανοιξω το βιντεο...δεν νομιζω οτι θα το αντεξω...αρκετα εχω δει..........

Αυτά είναι τα δύο κείμενα που έγραψα και δημοσιεύτηκαν στο τροκτικο.Ελπίζω να βοήθησα!

Δολοφονία γατιού στη Λέσβο!

Είμαστε από μια γατοκοινότητα mycat.gr και θέλουμε να σας εκφράσουμε το θυμό μας για το περιστατικό με το γατάκι που σκότωσαν στη Λέσβο:

Δεν αντέχω να τα βλέπω αυτά τα πράγματα.Απαίσια...
παλιόπαιδα τι ανατροφή θα τους έδωσαν οι γονείς τους.Ανόητα που δεν ξέρετε πως να φερθείτε!
Χωριάτες.Πρώτον έκαψαν το καημένο το σκυλάκι,μετά σκότωσαν τη γάτα.Και τα έβαλαν σε βίντεο στο Youtube.Γελάνε μέχρι το τέλος.Αλλά όταν θα έρθει και η δική του σειρά, γάτες θα μαζευτούν και θα γελάνε!Και να είστε σίγουροι ότι οι γονείς τους θα τους είπαν και μπράβο.Όλα ξεκινάν απο το σπίτι.Η ανατροφή.Αλλά το γατάκι τι τους έφταιξε......Και δεν είναι μόνο το γατάκι.Πες ότι τον βάζουν σε αναμορφωτήριο.Μετά άμα βγει νομίζετε δεν θα συνεχίσει να σκοτώνει ζώα; Και μπορεί να γίνει και επικίνδυνος για τους ανθρώπους!!"

Και το δεύτερο κείμενο:

"Αυτοί οι έφηβοι είναι το μέλλον,η εικόνα της χώρας μας;"

"Η Ελλάδα.Τα όμορφα τουριστικά νησιά της. Αν έβλεπαν οι τουρίστες τη βαρβαρότητα που επικρατεί δεν θα πατούσαν το πόδι τους. Έφηβοι οι οπόιοι σκοτώνουν ένα γατάκι πετώντας το στα κεραμίδια και μετά γελάνε κι όλας. Αυτοί οι έφηβοι είναι το μέλλον,η εικόνα της χώρας μας.Δολοφόνοι που τώρα...
ξεσπούν σε αδύναμα ζωάκια,αύριο θα σκοτώνουν ανθρώπους.
Έφηβοι με ψυχολογικά προβλήματα γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω...Έφηβοι με ψυχολογικά προβλήματα που προέρχονται από το σπίτι τους. Έτσι τους έχουν μεγαλώσει. Γιατί μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν οι γονείς. Νομίζουν οτι είναι εξυπνάδα να σκοτώνουν μικρές ψυχές που τους δίχνουν εμπιστοσύνη,δεν ξέρουν όμως ότι είναι ότι πιο απαίσιο. Που πάμε, που πορευόμαστε;Κάντε κάτι για αυτό το γατάκι που χάθηκε,για το σκυλάκι που έκαψαν με ζεστό λάδι, για τις φόλες και την απάνθρωπη συμπεριφορά που δείχνουν σε αυτά τα πλάσματα. ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΝΑΝΕ!ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ!ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Εσείς στείλατε;Αν όχι στείλτε!

Εσείς που είστε στο νησί κάντε καμια προσπάθεια να δείτε αν αναγνωρίζετε το πρόσωπο του τύπου αυτού ή αν υπάρχει κάτι χαρακτηριστικό που να δείχνει σε ποιά περιοχή βρίσκεται. Ρωτήστε τους γνωστούς σας..

Στο faebook βρηκα το εξης στη σελίδα του EreSOS for animals:

https://www.facebook.com/pages/Eresos-Greece/Eresos-for-Animals/54563592891?ref=search

Eresos for Animals UPDATE ON CATMURDER - had a very good meeting with the schooldirector, who was shocked - he is going to take action. He will go to the boy and the parents. In fact he will report it to the police. Then, we got in touch with a lawyer in Athens, who is going to press charges. Will keep you updated.

Ρε παιδια, το γατακι σκοτωθηκε σιγουρα? :cry: Δεν ειδα το βιντεο, δεν τα μπορω εγω αυτα, εχω και μωρο γατι. :/:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;385343:
Ρε παιδια, το γατακι σκοτωθηκε σιγουρα? :cry:

Δεν είμαι σίγουρι.Μπορεί να μην πέθανε κατευθείαν,αλλά να έσπασε σπονδυλκές στείλες κλπ...:mad::(:mad::(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back