Δολοφονία και των δύο μου γάτων

Παιδιά καλημέρα! Λοιπόν, αφού διάβασα όλα τα ποστ, ακούστε προσεκτικά και τα εξής που τα γνωρίζω πολύ καλά:
1)Η κατοχή αεροβόλου όπλου ή πιστολιού δεν απαιτεί κανενός είδους άδεια,παρά μόνο ο κάτοχος του να είναι άνω των 18 ετών βάσει νόμου
2)Η χρήση αεροβόλου όπλου απαγορεύεται αυστηρά δια νόμου εκτός σκοπευτηρίων ή εκτός ειδικά διαμορφωμένων χώρων που να πληρούν προϋποθέσεις για σκοποβολή
3)Βαλλιστική εξέταση δεν γίνεται σε όπλο παρά μόνο με εισαγγελική διαταγή
4)Το βεληνεκές ενός αεροβόλου όπλου ικανού να επιφέρει διάτρηση σε ζώο μεγέθους γάτας είναι το πολύ γύρω στα 10-15 μέτρα,γεγονός που σημαίνει ότι η γατούλα πρέπει να πυροβολήθηκε από κάπου εκεί κοντά ή από διερχόμενα άτομα,αν και λίγο δύσκολο πιστεύω να περιφέρεται κάποιος με αεροβόλο και να πυροβολεί. Επίσης, μεγαλύτερη διατρητικότητα έχουν οι καραμπίνες αεροβόλα,γεγονός που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να το μεταφέρει κάποιος μαζί του.
Εγώ τί θα έκανα:
Εννοείται καταγγελία στην αστυνομία και μήνυση εναντίων αγνώστων-όπως πολύ καλά έκανες-και εφόσον βάσει νομοθεσίας η γάτα θεωρείται εμπράγματο περιουσιακό στοιχείο του ιδιοκτήτη της, θα ερχόμουν σε επαφή με γείτονες που ξέρω ότι θα ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν με πληροφορίες και το σημαντικότερο:εφόσον δεν είχες προηγούμενα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα το ξανακάνει, γιατί αποτελεί μέρος της αρρωστημένης του διασκέδασης.
Επομένως:παρακολούθηση στην γειτονιά μου για τυχόν ύποπτες ενέργειες με τη βοήθεια ίσως και κάποιων γειτόνων που είναι φιλόζωοι.
Βέβαια, αν τον έπιανα, δεν θέλω να σας περιγράψω τη συνέχεια..Ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες 12 χρόνια, σε επίπεδο πρωταθλητισμού παλαιότερα, δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου,αλλά σε αυτή την περίπτωση ευχαρίστως θα του έκανα του υπαίτιου ότι έχω μάθει έως τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βέβαια, αν τον έπιανα, δεν θέλω να σας περιγράψω τη συνέχεια..Ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες 12 χρόνια, σε επίπεδο πρωταθλητισμού παλαιότερα, δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου,αλλά σε αυτή την περίπτωση ευχαρίστως θα του έκανα του υπαίτιου ότι έχω μάθει έως τώρα...

Αν σου συμβεί τέτοιο πράγμα, και πριν το κάνεις, φώναξέ μας να απολαύσουμε το θέαμα. Θα ήθελα επιτέλους κάποτε να δω τέτοιους τύπους να τουλουμιάζονται στο ξύλο. Το κακό είναι πως αυτός θα γίνει καλά αλλά εσύ επειδή ξέρεις τέτοιες τέχνες θα βρεις μεγαλύτερο μπελά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δίκιο Γιάννη,ήταν πάνω στην αγανάκτησή μου..Δεν θα τις χρησιμοποιούσα ποτέ γιατί και γω τον μπελά μου θα έβρισκα και αυτός πίστεψέ με θα αργούσε πολύ να γίνει καλά....;)

Απάντηση: Δολοφονία και των δυο μου γάτων

συγγνώμη:redface: αλλά εγώ θα έπερνα το αεροβόλο, θα του το έβαζα.... και μετά μπαμ!:devil: ουτε που μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν να έχανα τα γατουλίνια μου με τέτοιο τρόπο.... ορισμένες φορές πιστεύω οτι η ¨ανωτερότητα¨ του ανθρώπου αλλά και η ατιμωρισία της ¨δικαιοσύνης¨ είναι ότι χειρότερο.... και η ιστορία επαναλαμβάνεται....

ξέρω πως αυτό γίνεται και στη αθήνα
από αγόρια συνήθως

Καταρχας λοιπαμαι πολυ για τα γατουλινια σου.Φυσικα και να μην τα παρατησεις.Δεν διαβασα ολα τα μυνηματα:redface:...Αλλα αυτο που μπορω ν α πω σιγουρα και που θα σε βοηθησε ειναι οτι ο μπαμπας μου κανει ψαροτουφεκο εχει την αδεια του το διπλωμα του....και ΦΥΣΙΚΑ υπαρχουν κανονες.Δεν πρεπει να πηγαινεις για ψαρεμα με ψαροτουφεκο πριν την Ανατολη του ηλιου και μετα τη Δυση του(γιατι σκοτωνεις τα ψαρια καθως κοιμουνται),πρεπει να κινεισαι εντος καποιον οριων,και απαγορευεται σε συγκεκριμενες περιοδους(αναπαραγωγης)κλπΕπισης,ειχα μκια σκυλιτσα που εκανε τις βολτες στις και ερχοταν μετα στο σπιτι.Ηταν μια γιαγια μια μερα που την χτυπουσε με ενα μπαστουνι και την ελεγε κοπροσκυλο...Στο τελος ομως την πατησε αυτοκινητο...Στα ειπα ολα αυτα γιατι μπορεις να βρεις παραθυρακια και επεισης κι εγω δεν συμπαθω μια ρατσα σκυλου που μας εχει κουβαλησει ο γειτονας αλλα δεν τον εχω πειραξει...Ψαξ' το αλλα να ξερεις ειναι λεπτο θεμα....Καλη συνεχεια...ευχομαι να δικαιωθουν τα μικρακια σου!!!!

Ωστόσο, μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο να είναι παιδάκια..Νομίζω πως ο fockos έχει δει πολλά θρίλερ..

Στο cinema/τηλεόραση τα παιδάκια παρουσιάζονται αθώα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Επίσης στο cinema/τηλεόραση θα υπήρχαν αρκετές πιθανότητες τους κακούς να τους πιάναν οι μπάτσοι στην πραγματικότητα όχι.

Το καλύτερο που έχεις να κάνει ο φίλος μας είναι να αποτρέψει μελλοντικά τέτοιες ενέργειες με την εγκατάσταση καμερών που καταγράφουν 24 ώρες το 24 ωρο έξω από το σπίτι του.

Το καλύτερο που έχεις να κάνει ο φίλος μας είναι να αποτρέψει μελλοντικά τέτοιες ενέργειες με την εγκατάσταση καμερών που καταγράφουν 24 ώρες το 24 ωρο έξω από το σπίτι του.
fockos, το θέμα δεν είναι μόνο να προστατεύσει ο Δημήτρης το σπίτι του και τα ζώα που θα έχει μελλοντικά στο σπίτι του.
Το θέμα είναι αφενός να πληρώσει ο υπεύθυνος για την απάνθρωπη πράξη που έκανε κι αφετέρου να προστατεύσει με αυτόν τον τρόπο κι άλλα ζώα τα οποία απειλούνται δυνητικά από τον υπεύθυνο, όσο αυτός παραμένει ατιμώρητος...

Επισης,ειχα μκια σκυλιτσα που εκανε τις βολτες στις και ερχοταν μετα στο σπιτι.Ηταν μια γιαγια μια μερα που την χτυπουσε με ενα μπαστουνι και την ελεγε κοπροσκυλο...Στο τελος ομως την πατησε αυτοκινητο...Στα ειπα ολα αυτα γιατι μπορεις να βρεις παραθυρακια και επεισης κι εγω δεν συμπαθω μια ρατσα σκυλου που μας εχει κουβαλησει ο γειτονας αλλα δεν τον εχω πειραξει...Ψαξ' το αλλα να ξερεις ειναι λεπτο θεμα....Καλη συνεχεια...ευχομαι να δικαιωθουν τα μικρακια σου!!!!
τον ένα γατούλη της γιαγιάς μου τον χτύπησε η γειτόνισσα στο κεφάλι και ο καημενούλης ο Άρης δεν άντεξε:(:'(

Επαναλαμβάνω καμία μαρτυρία δε μπορεί να καταδισκάσει κάποιον. Το γατί όταν πέθανε έπρεπε να μεταφερερθεί στον κτηνίατρο για νεκροτομή (εκεί θα καθοριζόταν ώρα θανάτου, η αιτία η απόσταση καθώς και διάφορα άλλα πράγματα. Έπρεπε να καλούσες αστυνομία ή τουλάχιστον να κρατούσες φωτογραφίες στο χώρο του θανάτου.

Ο ιατρός θα σε βοηθήσει αλλά ως μάρτυρας υπεράσπισης και όχι ως ειδικός επιστήμονας (αφού ουσιαστικά δεν έχει στοιχεία για να υπερασίσει την άποψη σου). Το να κάνεις κάτι χωρίς αυτά είναι χαμένος χρονος και λεφτά.

Λοιπόν τις αποδείξεις τις έθαψες μαζί με τον γάτο και το μόνο που παρουσιάζεις είναι προσωπικούς συλλογισμούς (που μπορεί να ισχύουν) όχι μόνο δε θα πάρεις τίποτα από τημ δίκη αλλά ,μπορεί να σου γυρίσει μπούμεραν.

Τελευταία επεξεργασία:

Φοκο,ξεχνας οτιν ακομα και εδω στη ελλαδα,εχουν καταδικαστει ανθρωποι για θανατωση ζωων.
Και τελόσπαντων,δεν εχει σημασια το αποτελεσμα.Σημασια εχει να κινηθει με τα δικαιωματα που του δινει ο νομος..και να μην το αφησει ετσι.Ασχετα απο το ποια θα ειναι η εκβαση.

Μακάρι να βρεθούν οι δολοφόνοι, αλλά πως να βρεθούν αν όλοι στη γειτονιά έχουν αεροβόλο.

Φοκο,ξεχνας οτιν ακομα και εδω στη ελλαδα,εχουν καταδικαστει ανθρωποι για θανατωση ζωων.
Και τελόσπαντων,δεν εχει σημασια το αποτελεσμα.Σημασια εχει να κινηθει με τα δικαιωματα που του δινει ο νομος..και να μην το αφησει ετσι.Ασχετα απο το ποια θα ειναι η εκβαση.

χωρίς αποδείξεις δε μπορεί να καταδικαστεί κανένας όχι μόνο για θανάτωση ζώου αλλά και για ανθρώπου και στην παραπάνω υπόθεση δεν εχουμε αποδείξεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Όπως και να χει, αν το παλέψει και δεν τα βάλει κάτω έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει κάτι από το να τα παρατήσει.

Όπως και να χει, αν το παλέψει και δεν τα βάλει κάτω έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει κάτι από το να τα παρατήσει.

Όταν ο κατηγορος του ζητάει πίσω λεφτά για ψυχική οδύνη όμως δε θα είναι καλά......

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αφήσει τα πράγμα ως έχουν (για κλό δικό του) και ο δράστης αν είναι ένοχος θα τιμωρηθεί στην Θεία Δίκη.

Ναι...να περιμένουμε ν'ανοίξουν οι ουρανοί και να επέλθει η δευτέρα παρουσία γι' απονομή δικαιοσύνης ;)
Υπάρχει και μια πιο σύγχρονη και λιγότερο παρωχημένη λέξη που λέγεται αυτενέργεια.

με ανύπαρκτη ιατροδικαστική έρευνα δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικαστεί άνθρωπος. Η πλειοψηφία εδώ είναι υπέρ της διικαστικής διαμάχης εγώ είμαι κατά γιατί θα χαθούν χρήματα και δεν εννοώ μόνο τα χρηματα για τους δικηγόρους. Ελπίζω να μπει κάποιος νομικός και να με επιβεβαιώσει.

Να πω ένα παράδειγμα.
Πάει κάποιος τυπάς που του σκοτώνεται το σκυλάκι και υποψίαζεται εμένα. Ο τυπάς θάβει το σκυλάκι και μετά από 2 βδομάδες αποφασίζει να κάνει μήνυση σε εμένα. Στο τέλος το δικαστήριο με αθωώνει αλλά εγώ κάνω μήνυση σε αυτο΄που με κατηγορεί και ζητώ ότι χρήματα μου ζητούσε αυτός.
Δικαιώνομαι επειδή έχω στοιχεία οπότε βγαίνω κερδισμένος.
Έτσι θα γίνει... για αυτο΄πριν στραφείς στο δικαστήριο σκέψου του σοβαρα΄και συζήτα το με τον προσωπικό σου δικηγρο καθώς και με έναν κτηνίατρο. Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους σε ένα φορουμ αν χάσεις την δίκη εσύ θα χάσεις όχι οι χρήστες του mycat.

Όταν ο κατηγορος του ζητάει πίσω λεφτά για ψυχική οδύνη όμως δε θα είναι καλά......

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αφήσει τα πράγμα ως έχουν (για κλό δικό του) και ο δράστης αν είναι ένοχος θα τιμωρηθεί στην Θεία Δίκη.

Φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις τίποτα για νομικά θέματα και απλά λες τα δικά σου, και να σου πω την αλήθεια στην τελική συγνώμη κιόλας, γίνεσαι κουραστικός.
Όσο για το αν θα χαθούν χρήματα, οι δικαστικές διαμάχες όντως κοστίζουν και όντως έχουν αβέβαιη έκβαση. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Τίποτα άλλο από όσα λες δεν στέκει όμως.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εκφέρω γνώμη για το τι θα πρέπει να κάνει ο φίλος που άνοιξε το θέμα-λέω να κάνει ο, τι νιώθει σωστό (όπως είπα, εύκολο και βέβαιο δεν είναι τίποτα). Η συνεχής επίκληση όμως νομικών όρων από άτομο που προφανέστατα δεν έχει καμία σχέση με το θέμα κάπου με έχει κουράσει.

Φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις τίποτα για νομικά θέματα και απλά λες τα δικά σου, και να σου πω την αλήθεια στην τελική συγνώμη κιόλας, γίνεσαι κουραστικός.
Όσο για το αν θα χαθούν χρήματα, οι δικαστικές διαμάχες όντως κοστίζουν και όντως έχουν αβέβαιη έκβαση. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Τίποτα άλλο από όσα λες δεν στέκει όμως.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εκφέρω γνώμη για το τι θα πρέπει να κάνει ο φίλος που άνοιξε το θέμα-λέω να κάνει ο, τι νιώθει σωστό (όπως είπα, εύκολο και βέβαιο δεν είναι τίποτα). Η συνεχής επίκληση όμως νομικών όρων από άτομο που προφανέστατα δεν έχει καμία σχέση με το θέμα κάπου με έχει κουράσει.

Ότι λέω στέκει και είναι η μοναδική αλήθεια. Βαλιστική στο όπλο χωρίς να εξεταστεί το πτώμα ιατροδικαστικα δεν έχει κανένα νόημα. Η βαλιστική μπρεί να δώσει στοιχεία για την κατευθυνση το χρόνο αλλά όχι για τον στόχο σε αυτό πρέπει να εξεταστεί το πτώμα.

Θα είχε νόημα ο δικαστικός αγώνας μόνο αν υπήρχε ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα τότε θα μπορούσε να γίνει σχετική έρευνα. Σε αυτή την περίπτωση η εκβαση δεν είναι αβέβαιη αλλά γνωστή.

Δεν ασχολούμαι με νομικούς όρους εγώ αναφέρομαι σε αποδείξεις που σχετίζονται με την ιατροδικαστική (=ειδκότατητα ιατρκής) . Τώρα αν κάποιος με λόγια και μόνο λόγια μπορεί να επικαλέσει φόνο σε κάποιον τότε πάω πάσω.

Ότι λέω στέκει και είναι η μοναδική αλήθεια.

:wall::wall::wall:.............
Συγνωμην..ο ανθρωπος θελει να το κυνηγησει.Εσυ τι προβλημα εχεις;
Ξαναλεω οτι,και μον ο να δουν οι γειτονες οτι η αστυνομια το ψαχνει,και οτι κατι κινειται..ειναι πολυ σημαντικο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back