Δολοφονία και των δύο μου γάτων

Απάντηση: Δολοφονία και των δυο μου γάτων

Επειδή το θέμα έχει να κάνει με την καταγγελία του loukoumas/lakhs, θα συνιστούσα να παραμείνουμε όσο πιο πιστά μπορούμε σε αυτό. :)

loukoumas/lakhs, επειδή είχες πει ότι η Αστυνομία θα ερχόταν το Σάββατο για να εξετάσετε την υπόθεση, τελικά ήρθε;
Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο όλο θέμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

George82, έχεις δίκιο,συγγνώμη,αλλά..και γω περιμένω τα νεότερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλε μου, η σύσταση μου ήταν γενικότερη. :)

Νέα υπάρχουν και δυστυχώς δεν είναι καλά. Ήρθαν τη κυριακή τελικά στο σπίτι μου και συζητήσαμε. Μου είπαν οτι δεν μπορούν να πάνε να χτυπήσουν τη πόρτα των γειτώνων χωρίς να τους έχω βάλει για μάρτυρες. Πρέπει λέει να πώ ότι ήταν μάρτυρες του περιστατικού και να πάνε να τους πάρουν κατάθεση. Αλλά μου εξήγησαν και οι ίδιοι οτι δεν θα βγάλω άκρη. όσο για το όπλο όπως αναφέρθηκε και εδώ δεν είναι παράνομο να το έχει αλλά να το χρησιμοποιεί. Με συμβούλευσαν μόλις τον δώ με το όπλο να τους καλέσω να έρθουν και τότε να τον κατηγορήσουν και για το Λάκη. Δεν μου ακούγεται λογικό. Δεν είναι δυνατόν να κάθομαι στη αυλή μέχρι να δώ κάποιον να είναι με αεροβόλο. Φυσικά τους έχω βάλει στη γειτονία ολους μάρτυρες και περιμένω την αστυνομία να τους πάρει κατάθεση. Δεν θα βγάλω τπτ αλλά θέλω να τους ταλαιπωρήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Και φυσικά να το κυκλοφορήσω στην τοπική εφημερίδα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....Να πάρω το νόμο στα χέρια μου? Αν το κάνω αυτό θα βρεθώ εγώ μπλεγμένος και όχι δικαιωμένος. Μίλησα και με ένα δικηγόρο γνωστό μου και μου είπε οτι χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ. Που να τις βρώ όμως...Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται να βρώ κάτι.

Μίλησες με κανέναν από τους γείτονες? Κανείς δεν είδε τίποτα? Εγώ πιστεύω ότι μόνο έτσι θα βγάλεις κάτι.

καλη ιδεα ειναι αυτη του le chat noir.μιλα με γειτωνες κοψε αντιδρασεις.συνηθως καποιος ενιληκας θα το παινευτει και στα μουτρα σου αν εκανε κατι.δεν εχεις να χασεις τιποτα.επισης στησε καραουλι στον παπου με το αεροβολο.μπορει οντως να ειναι αυτος δε ξερεις.τα σπουργιτια γιατι τα σκοτωνει;μπορει να πυροβολησε τα γατια για να δει τι θα γινει απο περιεργεια και να πιστευε οτι δε θα παθουν τιποτα.

παντως νταξει δε ξερεις ποτε.αυτοι που κακοποιουν τα ζωα συνηθως δεν ειναι τιποτα σεσειμασμενοι αλλα ανθρωπακια που νομιζουν οτι ειναι φισιλογικο και δικαιωμα τους.αλλο ομως να κανεις οτι θες σε ενα ζωακι και αλλο να ερθει η αστυνομια να σου παρει καταθεση.το θεμα αλλωστε ειναι σοβαρο.αν ειναι καποιος απο τη γειτονια και του τη βαρεσει μεθαυριο να παρει κανονικο οπλο και να πυροβολει αδιακριτως;ποιος εγγυαται οτι οταν παρει το κολαι δε θα θελει να το εξελιξει λιγο οποιος ειναι;γιαυτο δε πειραζει ταλαιπωρια αλλα απο την αλλη αν δεν ηταν ολοι δεν ειδα δεν ακουσα τιποτα τετοιο δε θα συνεβαινε.

καλη τυχη σου ευχομαι περιμενουμε νεα απο τις καταθεσεις

. Μίλησα και με ένα δικηγόρο γνωστό μου και μου είπε οτι χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ. Που να τις βρώ όμως...Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται να βρώ κάτι.

Ναι, είναι πολύ δύσκολο. Μόνο σε ανθρωποκτονία κτυπάνε πόρτες για να κάνουν ερωτήσεις. Νομίζω πως δεν θα πετύχεις τίποτα αλλά τουλάχιστον θα σου μείνει κάποια δόση ικανοποίησης γιατί θα είδαν τους αστυνομικούς να έρχονται στο σπίτι σου, θα έμαθαν και τον λόγο, οπότε νομίζω πως κάποια μικρή νίκη είχες στον ευγενικό αγώνα που δίνεις. Κι αν δημοσιευτεί η ιστορία στον τοπικό τύπο ακόμη καλύτερα.

Αλλά μου εξήγησαν και οι ίδιοι οτι δεν θα βγάλω άκρη. όσο για το όπλο όπως αναφέρθηκε και εδώ δεν είναι παράνομο να το έχει αλλά να το χρησιμοποιεί. Με συμβούλευσαν μόλις τον δώ με το όπλο να τους καλέσω να έρθουν και τότε να τον κατηγορήσουν και για το Λάκη. Δεν μου ακούγεται λογικό. Δεν είναι δυνατόν να κάθομαι στη αυλή μέχρι να δώ κάποιον να είναι με αεροβόλο. Φυσικά τους έχω βάλει στη γειτονία ολους μάρτυρες και περιμένω την αστυνομία να τους πάρει κατάθεση.

Μάλιστα...
Δηλαδή το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποιεί αεροβόλο μέσα σε κατοικημένη περιοχή προσπεράστηκε με συνοπτικές - κατά την δική μου κρίση πάντα - διαδικασίες και θα πρέπει να ειδοποιήσεις την Αστυνομία να έρθει όταν δεις κάποιον να το χρησιμοποιεί.
Κι ώσπου να έρθουν, ο χρήστης του όπλου θα έχει γίνει μπουχός οπότε τι;
Να τολμήσω να υποθέσω ότι εάν από ένα αεροβόλο είχε χτυπήσει κάποιος άνθρωπος θα γινόταν μια περισσότερο ενδελεχής έρευνα;
Τέλος πάντως, ας σταματήσω εδώ να αναρωτιέμαι γιατί θα γίνω σκληρός απέναντι σε θεσμούς και ολόκληρες νοοτροπίες...

Δυστυχώς έγινε το αναμενόμενο... Loukοumas/Lakhs μπορείς να βάλεις κάμερες που καταγράφουν στην αυλή του σπιτιού σου. Ακόμα και να τον δεις δεν θα καταφέρεις τίποτα καθώς ο άλλος θα το αρνηθεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι ντοκουμέντα.

Εχω την εντυπωση οτι οι συγκεκριμενοι αστυνομικοι δεν κανουν ΑΥΤΑ που ΠΡΕΠΕΙ να κανουν.Και μονο οτι επεσε πυροβολισμος σε κατοικημενη περιοχη,ειναι παραβαση,οποτε θα επρεπε να κανουν τις απαραιτητες ενεργειες.
Δημητρη,παρε τηλεφωνο στο ΣΩ.ΖΩ (Σωματειο ζωωφιλων),για να σου πουν τι ακριβως να κανεις.210 6460782.Ακομα και αυτοι να μην ξερουν ακριβως,θα σου πουν που να απευθηνθεις.Επισης επικοινωνησε και με την Ελληνικη φιλοζωικη Εταιρια(θα βρεις το τηλεφωνο στο λινκ που εβαλα)
Εδω θα βρεις και τα τηλεφωνα αλλων φιλοζωικων σωματειων.
Παντως εγω θα ξαναπω οτι και μονο να αντιληφθει η γειτονια οτι δεν περασε ετσι αυτο,και κατι κινηθηκε..ειναι σημαντικο.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπραβο που το κυνηγας.Οντως αυτοι που κανουν τετοια πρεπει να πληρωνουν.Οσο τους αφηνουμε τοσο θα τα κανουν.
Θα το ψαξω λιγο,και θα σιυ απαντησω αν βρω κατι.
Κουραγιο και μην τα παρατας.:)
Υγ..υπηρχε καπιιος γειτονας που ειχε εκφρασει την δυσαρεσκεια του για τις γατες;Ειχε απειλησει;Κατι τελοσπαντων;

calypso Στα προάστεια της Αθήνας - μένω στην Κηφισιά - η δηλητηρίαση γάτων με φόλα είναι καθημερινό φαινόμενο. Από τα
ζωοφιλικά σωματεία μόνο η gawf με βοήθησε στις καταγγελίες μου. Κολάω αφίσες στον δρόμο και καταγγέλλω τους ενόχους.
Μόνο έτσι περιορίζεται το πράγμα. Θα συνεχίσω έστω και μόνη μου για να σώσω όσα αδέσποτα μπορώ.:(

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη όλων σας. Πραγματικά εκτός απο τους δικους μου ανθρώπους μόνο εδώ βρίσκω κατανόηση. Τι έχουν πάθει πια οι άνθρωποι??? Τι και εγώ δεν είμαι αγγελούδι αλλά πο΄τε μα ποτέ δε σκέφτηκα να κάνω κακό σε ένα αθώο ζωάκι που δεν έχει κακία μέσα του. Όλοι μου λένε σιγά δεν έγινε τπτ πάρε άλλη γάτα και με τους απαντάω "και εσένα αν σου πεθάνει το παιδί πάρε άλλο"!!!

Όλοι μου λένε σιγά δεν έγινε τπτ πάρε άλλη γάτα και με τους απαντάω "και εσένα αν σου πεθάνει το παιδί πάρε άλλο"!!!

Τα ίδια μου έλεγαν όταν έχασα τον Rico μου και τον έψαχνα. Σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Αυτούς δεν μπορώ να καταλάβω που νομίζουν πως τη γάτα στο σπίτι την έχουμε για μπιμπελό κι αν το χάσουμε η σπάσει θα πάρουμε καινούργιο. :mad::mad:

Όλοι μου λένε σιγά δεν έγινε τπτ πάρε άλλη γάτα και με τους απαντάω "και εσένα αν σου πεθάνει το παιδί πάρε άλλο"!!!

Αυτό το θεωρώ ως το πιο ανόητο πράγμα που μπορεί να σου πει κάποιος όταν έχεις χάσει ένα γατάκι ή κάποιο άλλο ζώο... :mad:
Επειδή το έχω ακούσει στο παρελθόν και ποτέ η αντίδραση μου δεν ήταν ευχάριστη, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το ζώο δεν είναι κινητό τηλέφωνο.
Χάνεις το ένα και το αντικαθιστάς με άλλο.
Έλεος δηλαδή!

Kανεις δεν μπορει να καταλαβει πως ειναι να χανεις ενα ζωο και μαλιστα με τετοιο τροπο!!:/:Ολοι λενε ''σιγα μωρε,θα πεθανεις κιολας για ενα γατι;;;τοσα υπαρχουν΄΄!!Μονο που δεν καταλαβαινουν πως για μενα δεν ειναι ενα απλο ''γατι''αλλα τα μωρα μου που τα μαζεψα απο το δρομο και τα μεγαλωσα για να ερθει ενας μ****** και να μου τα φωλιασει!!!Λες και τα ταιζε αυτος!!Αν μπορουσα και εγω να εβρισκα αυτον απο την γειτονια μου που το εκανε θα μπορουσα να τον σκοτωσω ειλικρινα,βασανιζοντας τον ανελεητα...Σταματαω γιατι νευριασα τωρα που τα θυμηθηκα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back