Δολοφονία σκύλου και καταδίκη των ενόχων

aspasiapef

Διάσημο μέλος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
Μόλις μου είπε ο άνδρας μου μια ιστορία που διάβασε στον γερμανικό site AOL(κάτι αντίστοιχο με το δικό μας OTEnet). Εδώ δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό. Το πιθανότερο είναι να μην αναφέρθηκε καν, ή να πέρασε στα ψιλά γράμματα.
Δύο 19χρονοι αμερικάνοι έπιασαν ένα σκυλάκι και αφού το έβαψαν με spray και του έκαψαν τα μουστάκια, του έκλεισαν το στόμα με ταινία και το έψησαν ζωντανό. :sick: :sick: :sick:
Πόσο άρρωστος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο?:mad: :mad: :mad:
Το καλό στην υπόθεση, είναι ότι δεν έμειναν ατιμώριτοι, αντίθετα απ'όλους αυτούς που βασανίζουν και κακομεταχειρίζονται ζώα στην Ελλάδα και μένουν ατιμώριτοι. Δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια φυλακή ο καθένας, ενώ το ανώτερο για τέτοιες περιπτώσεις είναι 5 χρόνια. Ποιος ξέρει? Ίσως να έπεσαν σε φιλόζωο δικαστή. Απ'ότι διάβασε ο Κώστας, ο δικαστής τους είπε ότι αν ήταν ζώα θα τους έβαζε 5 χρόνια φυλακή, αλλά επειδή είναι "άνθρωποι" και έπρεπε να ξέρουν καλύτερα τους έβαλε από 10 χρόνια. Και λίγα είναι!!!!:down: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω:mad:
Ειναι λιγα για τα παρασιτα, τα σκουπιδια που διεπραξαν αυτο το εγκλημα 10χρονια... Θα επρεπε να τους στειλουν στο δ*@#&ο!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανώμαλοι . Ή πήγαν να το παίξουν μάγκες ή χρειάζονται ψυχιατρείο . Τους άξιζαν τα 10 χρόνια πάντως ! :mad::mad::mad:

μονο 10 εγω θα τους εριχνα ισοβια κ αναλογα που στην αμερικη εγινε θα τους εβαζα κ την ποινη του θανατου τα αντε μην πω κ μας κοψει η λογοκρισια ουτε να τους φτυσεις δεν αξιζει

Πω πω, αντρίχιασα! Το καημενούλι!:(
Καλά να πάθουν για τα 10 χρόνια (εάν τελικά δεν αποφυλακιστούν νωρίτερα)! Ελπίζω και μέσα στη φυλακή να ζήσουν τα χειρότερα!!!
Δεν έχω λόγια να σχολιάσω την πράξη τους!

Τα κωλόπαιδα και λίγο φάγανε. Μπράβο του του δικαστή! Βέβαια εδώ αν γινόταν...:/:

δεν τους σουβλιζαν καλυτερα???

τι διαστροφη υπαρχει στον κοσμο(ειμαι ηδη φρικαρισμενη γιατι μολις εβλεπα ενα βιντεακι οπου εριχναν ζωντανα χρυσοψαρα σε πιρανχας και κατεγραφαν το"θεαμα")υπαρχουν αραγε τοσοι "αρρωστοι" ανθρωποι??τι να πω....ευτυχως που υπαρχουν και δικαστες που καταδικαζουν τετοιες αθλιοτητες:down:

Για την ηλιθιότητα και την διαστροφή που υπάρχει ήμουν ενήμερη χαίρομαι όμως που υπάρχουν και άνθρωποι που τιμωρούν κάτι τέτοια βλαμμένα. Θα καλοπεράσουν στην φυλακή είμαι σίγουρη!

Αυτο που τους ειπε ο δικαστης ειναι τελειο! Μπραβο του. Πολυ καλα τοποθετημενη η αποφαση.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Αχ, παιδια τις προαλλες ακουσα κατι πραγματικα απαισιο, εβαλα τα κλαμματα οταν μου το ειπαν, συνεβη στην Αμερικη. Μια ....... δεν βρισκω χαρακτηρισμο, πηρε ενα φουρνο μικροκυμματων κ εβαλε μεσα τα γατακια της για να ζητησει μετα αποζημιωση απο την εταιρεια επειδη στο manual δεν ελεγε να μην το κανεις αυτο.. Λοιπον, αυτο το γυναιο τελοςπαντων, πηρε αποζημιωση χρηματικη απο την εταιρεια..εχω αδικο μετα να της ριχνω καταρες να τα φαει τα λεφτα στους γιατρους και με τον χειροτερο τροπο??
Εψαξα για αυτο το περιστατικο, αλλα δεν βρηκα πληροφοριες για να βρω ποια εταιρεια ηταν, ποτε ακριβως συνεβη κλπ..
Η απαισια... τα καημενα τα μωρουλια, απροστατευτα στισ διαστροφες του καθενος .... δεν ξερω κι εγω πως να τον χαρακτηρισω..

Παω και εγω να βαλω την σαρδελα στο φουρνο, γιατι εχω ξεμεινει απο λεφτα!:mad: :mad: :mad:
Τι μ@%σ$#$η γυναικα!!!:mad:

Δεν ξέρω τι να πω. Και για τις δύο περιπτώσεις. Δεν ξέρω με τι μυαλό έκαναν αυτά τα πράγματα. Το σίγουρο είναι, μία γυναίκα για να κάνει μία τέτοια αηδία, ενώ έχει ζήσει με γάτες..κάτι δεν πάει καλά. Μήπως την απάτησε ο σύζυγός της;:blink: :confused:

Οχι, 'μια χαρα' ηταν!! δηλαδη αν της συνεβαινε κατι τι θα εκανε? Η προγιαγια μου μαζεψε το ενα της παιδι κομματια που τον σφαξαν οι Γερμανοι και το αλλο της παιδι σκοτωθηκε κ αυτο..αλλα τετοια δεν εκανε..αυτοι οι ανθρωποι δηλαδη τι επρεπε να κανουν? :/:

Ειρωνικά το είπα το να την απάτησε ο σύζυγός της. Σίγουρα δεν το δικαιολογώ και το βρίσκω απάνθρωπο, όμως καλύτερα να λέμε τα πράγματα όπως είναι, λογικά. Δυστυχώς, σε μία κοινωνία όπου τα πάντα δε λειτουργούν εύκολο είναι κάποιος να "παρεκτραπεί". Αυτή η γυναίκα δεν είχε δίκιο, αλλά τι μπορούμε εμείς να κάνουμε γι'αυτό; Στην Ελλάδα όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα σκότωνε κανείς τον πατέρα του, ή τον γείτονά του, επειδή του έριξε φόλλα στα γατάκια; Όσο για τα βασανιστήρια, το λέω και πάλι είναι απάνθρωπα!

Ναι βρε, το καταλαβα οτι το ειπες ειρωνικα..απλως ξερεις, νιωθω αδυναμη οταν ακουω για τετοια σκηνικα και δεν μπορω να κανω κατι..και ειναι κι αυτο που λες, τι μπορεις να κανεις? Ακομα και στην περιπτωση που προλαβαινεις -ας πουμε- καποια γεγονοτα, δεν μπορεις να τα προλαβεις ολα..:/: αδικια αδικια αδικια! :cry:

Ειρωνικά το είπα το να την απάτησε ο σύζυγός της. Σίγουρα δεν το δικαιολογώ και το βρίσκω απάνθρωπο, όμως καλύτερα να λέμε τα πράγματα όπως είναι, λογικά. Δυστυχώς, σε μία κοινωνία όπου τα πάντα δε λειτουργούν εύκολο είναι κάποιος να "παρεκτραπεί". Αυτή η γυναίκα δεν είχε δίκιο, αλλά τι μπορούμε εμείς να κάνουμε γι'αυτό; Στην Ελλάδα όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα σκότωνε κανείς τον πατέρα του, ή τον γείτονά του, επειδή του έριξε φόλλα στα γατάκια; Όσο για τα βασανιστήρια, το λέω και πάλι είναι απάνθρωπα!

Μαλλον εχεισ καταλαβει κατι λαθος. Δεν θελουμε να σκοτωσουμε κανενα, αγανακτουμε γιατι υπαρχουν στον κοσμο τετοιοι ανθρωποι, που βασανιζουν και ριχνουν φολες. Εγω προσωπικα δεν βαζω την ζωη ζωου πανω απο ανθρωπου, αλλα εχω το δικαιωμα να θεωρω ακατανομαστους αυτους που τα βασανιζουν και τα δηλητηριαζουν. Δεν πρεπει στη ζωη να προστατευουμε τουσ πιο αδυναμους? Τα ζωακια δεν ειναι πιο αδυναμα? Ειναι μαγκια να τα σκοτωνεις? Δεν θελω να σκοτωσω κανεναν, αλλα δεν θελω και καν να ασχολουμε με τετοιο ειδους ανθρωπου που σκοτωνει ζωα, και αν μπορω μεσω νομου να τουσ τιμωρησω θα το κανω χωρις δευτερη σκεψη.

Με βρίσκεις σύμφωνη απόλυτα.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Αχ, παιδια τις προαλλες ακουσα κατι πραγματικα απαισιο, εβαλα τα κλαμματα οταν μου το ειπαν, συνεβη στην Αμερικη. Μια ....... δεν βρισκω χαρακτηρισμο, πηρε ενα φουρνο μικροκυμματων κ εβαλε μεσα τα γατακια της για να ζητησει μετα αποζημιωση απο την εταιρεια επειδη στο manual δεν ελεγε να μην το κανεις αυτο.. Λοιπον, αυτο το γυναιο τελοςπαντων, πηρε αποζημιωση χρηματικη απο την εταιρεια..εχω αδικο μετα να της ριχνω καταρες να τα φαει τα λεφτα στους γιατρους και με τον χειροτερο τροπο??
Εψαξα για αυτο το περιστατικο, αλλα δεν βρηκα πληροφοριες για να βρω ποια εταιρεια ηταν, ποτε ακριβως συνεβη κλπ..
Η απαισια... τα καημενα τα μωρουλια, απροστατευτα στισ διαστροφες του καθενος .... δεν ξερω κι εγω πως να τον χαρακτηρισω..

δυστηχως υπαρχουν και τετοια καθαρματα οπως αυτη η ο ελληνας που ταιζε γατακια και οταν ερχονταν κοντα τους εριχνε καυτο λαδι και το τραβουσε βιντεο!ΑΑυτοι που κανουν τετοια χρειαζονται να πανε στην ηλεκτρικη καρεκλα αλλα τελος παντων................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα ειναι και 10 χρονια φυλακη που εφαγαν τα τσογλανια δηλαδη θα μπουν 19 χρονα αγορια στην φυλακη και θα βγουν 29 χρονες ποτανιτσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back