mimikaki
Διάσημο μέλος
Οι γορίλες βρέθηκαν πυροβολημένοι και οι λόγοι όπως και οι δολοφόνοι τους παραμένουν άγνωστοι...
Εκτιμάται ότι αυτή τη στιγμή μόνο 700 γορίλες υπάρχουν στα δάση και 150 από αυτούς στο συγκεκριμένο πάρκο.
Διεξάγονται έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Και δεν υπάρχει και η "δικαιολογία" ότι τους ενοχλούσαν τα καημένα, αφού ήταν σε προστατευμένο χώρο, προφανώς μακρυά από κατοικημένη περιοχή....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Οι γορίλες είναι πανέξυπνα πλάσματα..Πολύ τρυφερά..Δεν ξέρω αν ΄έχετε παρακολουθήσει ντοκυμαντερ για την έρευνα που είχε κάνει η Dian Fossey, πολύ συγκινητική...
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
οι άνθρωποι (αν λέγονται άνθρωποι) που κάνουν τέτοια πράγματα!!!!!!!
Ειναι η ιστορία της , που πάνω σε αυτήν γυρίστηκε το "γορίλλες στην ομίχλή"...????
mimikaki
Διάσημο μέλος
Έχω παρακολουθήσει σχετικό ντοκυμανταίρ στο Animal Planet ή στο National Geographic. Είχα δει πολύ παλιά και την ταινία για την ζωή της Dian Fossey το Gorillas in the mist. Τρομερά ζώα! Τα μωρά τους δεν ειναι σαν να βλέπεις ανθρώπινα μωρά, ασχημούλικα μεν, αλλά πολύ όμορφα ταυτόχρονα....![]()
Όσες φορές έχω δεί το ντοκυμαντέρ έχω πλαντάξει στο κλάμα:cry::cry::cry:Ειδικά εκεί που βρίσκει τον αγαπημένο της γορίλα δολοφονημένο με κομμένα άκρα

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
¨οχι δεν έχω δεί ντοκιμαντέρ, δεν εχω Nova......
πάντως ειναι απίθανα πλασματάκια, πανέξυπνα και πανέμορφα......
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχετε δει το "Γκρέιστοουκ, ο μύθος του Ταρζάν" ή κάπως έτσι προ αμνημονεύτων ετών? Γυμνάσιο πρέπει να πήγαινα. Οταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς του Τουρζάν δεν κατάλαβα τίποτα, όταν όμως σκότωσαν τη γοριλίτσα που τον μεγάλωσε σαν παιδί της (ή μήπως ήταν αρσενικό? Δε θυμάμαι κι όλας μετά από τόσα χρόνια!) είχα πλαντάξει στο κλάμα τόσο που αναγκάστικα να βγω από την αίθουσα γιατί με έβριζαν οι υπόλοιποι...Όσες φορές έχω δεί το ντοκυμαντέρ έχω πλαντάξει στο κλάμα:cry::cry::cry:Ειδικά εκεί που βρίσκει τον αγαπημένο της γορίλα δολοφονημένο με κομμένα άκρα![]()
Όταν είδα τη σκηνή αυτή στο ντοκυμανταίρ ξανάπαθα το ίδιο...:cry::cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτο με τον ταρζάν Ασπασία και εγώ το θυμάμαι...το ίδιο παθαίνω...
επείσης έχω κλάψει τρελλά στο "lion king" (που είναι και κινουμενα σχέδια
), στο σημείο που πεθαίνει ο μπαμπάς του σίμπα...
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι το θυμάμαι κι εγώ το έργο "Γορίλες στην Ομίχλη"....πολύ κλάμα...
Οσο πανε κι εξαφανίζονται τα είδη...Μονο ο άνθρωπος θα μείνει και οι κατσαρίδες!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ευχομαι να τους πιασουν τους μ...ς και να τους κρεμασουν!
marestros
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool