Δολοφονία τεσσάρων γοριλλών στο Κονγκό

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Στο Virunga National Park στο Κονγκό ένας αρσενικός και 3 θυληκοί γορίλες δολοφονήθηκάν από αγνώστους, σε προστατευμένο χώρο...
Οι γορίλες βρέθηκαν πυροβολημένοι και οι λόγοι όπως και οι δολοφόνοι τους παραμένουν άγνωστοι...
Εκτιμάται ότι αυτή τη στιγμή μόνο 700 γορίλες υπάρχουν στα δάση και 150 από αυτούς στο συγκεκριμένο πάρκο.
Διεξάγονται έρευνες για τα αίτια της δολοφονίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• altorigcpgoma3_155124.jpg
    altorigcpgoma3_155124.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • altorigcpgoma2_155126.jpg
    altorigcpgoma2_155126.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 30
Ποιο άρρωστο κτήνος το έκανε αυτό?:mad::mad::mad: Και δεν υπάρχει και η "δικαιολογία" ότι τους ενοχλούσαν τα καημένα, αφού ήταν σε προστατευμένο χώρο, προφανώς μακρυά από κατοικημένη περιοχή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ λυπηρό το θέαμα, κρίμα....

Έλα ντε!:mad::down:
Οι γορίλες είναι πανέξυπνα πλάσματα..Πολύ τρυφερά..Δεν ξέρω αν ΄έχετε παρακολουθήσει ντοκυμαντερ για την έρευνα που είχε κάνει η Dian Fossey, πολύ συγκινητική...

Συνημμένα

• fossey_dian.gif
    fossey_dian.gif
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Έχω παρακολουθήσει σχετικό ντοκυμανταίρ στο Animal Planet ή στο National Geographic. Είχα δει πολύ παλιά και την ταινία για την ζωή της Dian Fossey το Gorillas in the mist. Τρομερά ζώα! Τα μωρά τους δεν ειναι σαν να βλέπεις ανθρώπινα μωρά, ασχημούλικα μεν, αλλά πολύ όμορφα ταυτόχρονα....:happy:

ναι το έχω δει στο skay ,απίστευτο δεν είναι αυτό που κάνει?

Απίστευτο, μα γιατί να τα σκοτώσουν??, δεν καταλαβαίνω τι είδους μυαλά (αν έχουν καθόλου)
οι άνθρωποι (αν λέγονται άνθρωποι) που κάνουν τέτοια πράγματα!!!!!!!

Ειναι η ιστορία της , που πάνω σε αυτήν γυρίστηκε το "γορίλλες στην ομίχλή"...????

Έχω παρακολουθήσει σχετικό ντοκυμανταίρ στο Animal Planet ή στο National Geographic. Είχα δει πολύ παλιά και την ταινία για την ζωή της Dian Fossey το Gorillas in the mist. Τρομερά ζώα! Τα μωρά τους δεν ειναι σαν να βλέπεις ανθρώπινα μωρά, ασχημούλικα μεν, αλλά πολύ όμορφα ταυτόχρονα....:happy:

Όσες φορές έχω δεί το ντοκυμαντέρ έχω πλαντάξει στο κλάμα:cry::cry::cry:Ειδικά εκεί που βρίσκει τον αγαπημένο της γορίλα δολοφονημένο με κομμένα άκρα:(:(

Ναι, που απάντησε η Ασπασία......
¨οχι δεν έχω δεί ντοκιμαντέρ, δεν εχω Nova......
πάντως ειναι απίθανα πλασματάκια, πανέξυπνα και πανέμορφα......

Όσες φορές έχω δεί το ντοκυμαντέρ έχω πλαντάξει στο κλάμα:cry::cry::cry:Ειδικά εκεί που βρίσκει τον αγαπημένο της γορίλα δολοφονημένο με κομμένα άκρα:(:(
Έχετε δει το "Γκρέιστοουκ, ο μύθος του Ταρζάν" ή κάπως έτσι προ αμνημονεύτων ετών? Γυμνάσιο πρέπει να πήγαινα. Οταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς του Τουρζάν δεν κατάλαβα τίποτα, όταν όμως σκότωσαν τη γοριλίτσα που τον μεγάλωσε σαν παιδί της (ή μήπως ήταν αρσενικό? Δε θυμάμαι κι όλας μετά από τόσα χρόνια!) είχα πλαντάξει στο κλάμα τόσο που αναγκάστικα να βγω από την αίθουσα γιατί με έβριζαν οι υπόλοιποι... :( Όταν είδα τη σκηνή αυτή στο ντοκυμανταίρ ξανάπαθα το ίδιο...:cry::cry::cry::cry::cry:

Αυτή ήταν πραγματική φιλόζωος!!! Αφιέρωσε την ζωή της στους γορίλες και πέθανε πολεμόντας γιαυτούς...
Αυτο με τον ταρζάν Ασπασία και εγώ το θυμάμαι...το ίδιο παθαίνω...
επείσης έχω κλάψει τρελλά στο "lion king" (που είναι και κινουμενα σχέδια:blink:), στο σημείο που πεθαίνει ο μπαμπάς του σίμπα...:(

Καλά αυτό δεν το ήξερα...700 μόνο γορίλες έχουν μείνει?:down:
Ναι το θυμάμαι κι εγώ το έργο "Γορίλες στην Ομίχλη"....πολύ κλάμα...
Οσο πανε κι εξαφανίζονται τα είδη...Μονο ο άνθρωπος θα μείνει και οι κατσαρίδες!

αντε να μην πω παλι τιποτα!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::(:(:(
ευχομαι να τους πιασουν τους μ...ς και να τους κρεμασουν!

δεν καταλαβαινω τι γινεται σ'αυτη τη ζωη. δεν υπαρχει τιποτα που να αξιζει πια για να ζει κανεις? σε λιγο δεν θα εχουμε ουτε νερο να πιουμε! δεν αντεχω αλλο αυτη τη ζωη. θε μου ας υπαρχει κατι μετα απο αυτο το αισχος που να μην σκοτωνει γοριλακια και να ειναι ολα εστω και λιγο καλυτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back