Δολοφονία

ghost1

Νεοφερμένο μέλος

Ο ghost1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
:mad:Θα χρειαστώ την βοήθεια σας
5 πανεμορφα γατακια, στειρωμένα, πλήρως οικόσιτα, έχουν εξαφανιστεί εδώ και 10 ημέρες από την Ταμπα 31 στην Ηλιούπολη. Προφανώς έχουν φωλιαστεί και θανατωθεί με κάποιο τρόπο
ο Τραγουδιάρης, ο Ασπρουλης, η Μαυρούλα και άλλα 2 γατάκια δεν υπάρχουν πια (το ενα απ αυτά βρέθηκε σε κάδο)
Οποιος έχει δει κάτι παρακαλώ να μου στειλει pm
Έχουμε την υποψία για μια γειτόνισσα εκεί αλλά χρειαζόμαστε και αποδειξεις για να κινηθούμε και νομικά ή με άλλο τρόπο

Ευχαριστώ που με ανεχτηκατε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντροπή ρε!!! Δεν πειραζαν κανεναν...Ντροπή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ο υπαίτιος, εάν όντως τα γατάκια φολιάστηκαν:mad: αλλά, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μου φτάνει ο νόμος, γμτ...

Ακόμα κι αν ενημέρωνες ότι τα γατάκια είναι στειρωμένα, οι υπάνθρωποι που προτίθενται να κάνουν τέτοιο κακό, δε συγκινούνται με τίποτε. Έχω προσωπική ανάλογη εμπειρία από τέτοιους.

Εαν βγάλεις άκρη, κράτησέ μας ενήμερους. Καλή τύχη.

Τι να πω.:(..μακάρι αυτοί που το έκαναν να βρούνε αυτό που τους αξίζει:mad::mad:

Τα ζωάκια δεν πειράζουν κανέναν, αντίθετα με τα όρθια δίποδα που τα σκοτώνουν και συνήθως ενοχλούν όλους τους υπόλοιπους της γειτονιάς με την κακία τους. Κι εγώ έχασα τα 2 αγοράκια που τάιζα πέρισυ από μια βρωμόγρια που μένει δίπλα και την ενοχλούν τα πάντα! Να τα βρουν από τον Θεό εύχομαι οι σιχαμένοι.

ηταν το χριστουγεννιάτικο δώρο ανθρώπου προς τα ζωακια

θα σας κρατησω ενήμερους για την εξέλιξη

αν βρουμε και ονομα θα το "τοιχοκολλήσω" κιόλας εδώ να ξερουμε να φυλαγομαστε

:mad::mad::mad::cry::cry::cry:

Που να τη βρουν ξερή μέρες που είναι, την ηλίθια.
Μου θυμίζει την παπαδιά που φωλιάζει τα γατιά εδώ και δεν μπορώ να το αποδείξω! :down:

θα σας κρατησω ενήμερους για την εξέλιξη

αν βρουμε και ονομα θα το "τοιχοκολλήσω" κιόλας εδώ να ξερουμε να φυλαγομαστε

Είναι σίγουρο ότι δεν ζουν όλα?:hmm:Μήπως τα μάζεψε κάποιος φιλόζωος?

Ελπίζω να βρεθούν τα γατάκια και να μην έχουν θανατωθεί:cry:

ελπίζω να βρεθούν τα γατάκια:greycat: και να είναι όλα καλά.....:|:)

Αν οντος εχουν φωλιαστει, λυπαμαι πολυ για αυτο το αισχος που συνεχιζει να διαιωνιζεται παντου στην Ελλαδα.:mad::mad::mad:
Ευχομαι την καινουργια χρονια που ερχεται, επιτελους καποιος απο τα ανθρωπομορφα αυτα τερατα, να πληρωσει οπως αξιζει.:mad::hmm:
Μακαρι τα μικρουλια να βρισκονται ακομη εν ζωη.:hmm:

καλησπέρα σε ολους και καλή χρονιά
Δυστυχώς τα νέα δεν ειναι καλά
Επειδή λείπαμε τις ημέρες αυτές διαπιστώσαμε ότι έχουν μείνει 2 μόνο γατιά
Δυστυχώς όλα τα άλλα θανατώθηκαν και έχουμε καταλήξει ότι μάλλον αυτός που το έκανε ξέρει ότι λείπουμε (και πιθανόν να υποψιαζόμαστε ποιος)

8 γατάκια νεκρά, Ταμπα 31 Ηλιούπολη, όποιος ξέρει ή έχει δει κατι ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ας μου στείλει pm
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ αυτό που κάνουν

Εννοείται ότι μέσω της φιλοζωικής από αύριο γίνεται και επίσημα καταγγελία μέσω δικηγόρου κάτι που μάλλον αργήσαμε

Δυστυχώς ένας λαός κρίνεται σε μεγάλο βαθμό στο πως συμπεριφέρεται στα ΠΙΟ ΑΝΙΣΧΥΡΑ ΜΕΛΗ του... Και τέτοια εγκληματα για μένα κρύβουν σοβαρή παθογένεια, ειδικά όταν δεν έχουν κανένα κίνητρο

Θα το κυνηγήσω το θέμα παιδιά και όπου πάει

Χαρης

Επίσης με το που υπάρξει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ το όνομα του θα επικοινωνήσω πρώτα με τους Moderators του site αν μπορούμε να το επικολλήσουμε εδώ

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ και τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο

Αυτός ο άνθρωπος μπορεί αύριο νά στραφεί ενάντια συνανθρώπου του, επειδή...δεν του αρέσει η φάτσα του

Πηγαινε στο Φορουμ Κακοποιησης Ζωων απο την υπογραφη μου να μαθεις πως να κινηθεις νομικα και να καταγγειλεις το περιστατικο, μπορεις να ρωτησεις και τους Δικηγόρους Υπερ της προστασίας ζώων

γιασμιν σε ευχαριστώ έχουμε ήδη έλθει σε επαφή με δικηγόρο και από αύριο θα έχουμε εξελίξεις με την τοπική ζωοφιλικη κοινότητα

απλά ήθελα να ενημερώσω και από εδώ γιατί αρκετός κόσμος έχει γατοσυντροφιές στην περιοχή και κήπους και επειδη όλα σουλατσαρουν να έχουν το νου τους

σε ευχαριστώ πάντως

Μακάρι να το πληρώσει ο Υπάνθρωπος, και Μπραβο και σε σένα που το κυνηγάς!!

Που να φάει και αυτός, και να πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο...

Καλή χρονιά.

Λύση δεν είναι να το φάει ο συγκεκριμένος, ούτε η εκδίκηση μέσω χειροδικίας
Λύση είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να απομονώσει άτομα σαν αυτό από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο...

Είναι της μόδας φαίνεται, χτες ήμουν Δραπετσώνα και σ' έναν συγκεκριμένο δρόμο έβλεπα ψόφιες γάτες από δω κι από κει.:down: Δεν είχαν πέσει θύματα αυτοκινήτου, απλά κείτονταν χωρίς εμφανές ίχνος χτυπήματος στις 2 πλευρές του δρόμου. Φόλα λοιπόν. Και οι άνθρωποι περνούσαν αδιάφοροι. Εγώ να έχω γίνει πύραυλος, το θέαμα ήταν αποκρουστικό και αυτοί πέρα βρέχει!:mad: Μα σε τι κοινωνία ζούμε επιτέλους? Τι τους έφταιξαν? Πότε θα υπάρξει τιμωρία γι' αυτά τα τέρατα?

Λυπαμαι πολυ για τις αθωες ψυχουλες που εφυγαν τοσο αδικα και με τοσο βαρβαρο τροπο.:(

Δυστυχώς ένας λαός κρίνεται σε μεγάλο βαθμό στο πως συμπεριφέρεται στα ΠΙΟ ΑΝΙΣΧΥΡΑ ΜΕΛΗ του... Και τέτοια εγκληματα για μένα κρύβουν σοβαρή παθογένεια, ειδικά όταν δεν έχουν κανένα κίνητρο

Θα το κυνηγήσω το θέμα παιδιά και όπου πάει

Χαρης

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.:hmm:Χιλια μπραβο απο μενα που το κυνηγας το θεμα.:)

Λύση είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να απομονώσει άτομα σαν αυτό από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο...

Μακαρι την καινουργια χρονια να γινει εστω και ενα βημα προς αυτη την κατευθυνση.:hmm::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back