Δολοφονίες γατιών

nikolass

Νεοφερμένο μέλος

Ο nikolass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Νίκος και πρώτη φορά στέλνω μήνυμα εδώ, γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένος και ακόμα περισσότερο οργισμένος. Στον Αγιο Δημήτριο, κάποιος δολοφόνησε πέντε αδέσποτες γατούλες που τάιζα, οι οποίες δεν ενοχλούσαν, φυσικά, κανέναν αφού πολύ σπάνια έφευγαν από τον κήπο μου. Είχαν μάλιστα το θράσος να πετάξουν τις φόλες μέσα στον κήπο μου. Το πρωί βρήκα νεκρές και τις πέντε.:(
Δεν ξέρω τί θα μπορούσα να κάνω. Όλη την υπόλοιπη μέρα είχα βάλει να παίζει στη διαπασών το τραγούδι της Λένας Πλάτωνος που λέει "τα χέρια που τον δηλητηρίασαν να πάθουν καρκίνο" το οποίο αναφέρεται βέβαια σε σκύλο αλλά δεν έχει και καμία σημασία. Ήθελα απλά να ακούγεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υποψιάζεσαι πιο καθίκι μπορεί να το έκανε>?:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δυο τρεις "κυρίες" που ενοχλούνται γενικά από τις γάτες, αλλά δε θα φανταζόμουν ότι μπορούν να κάνουν τέτοιο πράγμα, μάλλον εγώ είμαι πολύ αφελής...

Πατα στην υπογραφη μου στο φορουμ κακοποιησης ζωων και δες τις συμβουλες δικηγόρων

Αυτό ετοιμαζόμουν να σου γράψω κι εγώ. Μήν το αφήσεις έτσι:mad:

Eυχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την ενημέρωση. Να είστε όλοι καλά.

Η τηλεόραση είχε δείξει στις ειδήσεις, ότι μια κάμερα είχε καταγράψει μια τέτοια "κυρία", την ώρα που έριχνε τη φόλα στον κήπο με ένα σκυλάκι, το οποίο γλύτωσε παρά τρίχα!!Με τα πειστήρια της κάμερας καταδικάσθηκε η ανισσόροπη, αλλά, φαντάζομαι όχι ιδιαίτερα αυστηρά, αφού γλύτωσε ο σκύλος.Πλέον όμως, αυτοί είναι αδίσταχτοι, άμα ρίχνουν φόλες και μέσα σε ιδιωτικούς χώρους, όπου θεωρείς, δικαίως, ότι τα ζωάκια σου είναι ασφαλή. Κάμερα και μόνον κάμερα τους αντιμετωπίζει και μη σώσουν τα προσωπικά δεδομένα τους:mad:Άμα ένας τρελλός σε καραδοκεί στην επόμενη γωνία, δεν θα τον αντιμετωπίζεις με γαρύφαλλα!

Αν έχεις ακόμα φόλα κράτα τη, και εξέτασε τα σε εργαστήριο να δεις τί ήταν. Είναι στοιχείο, στην μετέπειτα διαδικασία.

Και νεκροψία σε κάποια απο τις γάτες.

Παιδια ακομα κ να τις πιασουν δεν τους κανουν τιποτα.Σε γειτονια φιλης μου εριχνε τακτικα μια μανταμ φολες,και μαλιστα επιδεικτικα.Οταν πεθαναν κ οικοσιτες γατες εγινε χαμος,την πιασανε με αυτοφωρο,την κατηγορησαν ακομα κ οτι εβαζε σε κινδυνο παιδακια-που βαζουν τα παντα στο στομα-της καναν δικαστηριο κ τελικα πληρωσε ενα ασημαντο ποσο κ τελος η υποθεση.Και μετα απορουσε γιατι δεν της μιλουσε η μαμα της φιλης μου-δικο της γατι δηλητηριαστηκε.Αναισθητη,ουτε που συνειδητοποιουσε ποσο ασχημο ειναι αυτο που εκανε.Αν ο νομος ομως ηταν πιο αυστηρος ισως κ να το καταλαβαινε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back