george7771
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
αγριανθρωποι...Δεν τους θελουμε τους τουριστες αν κανουν τετοια!!![]()
Δεν τα κανουν οι τουριστες. Εμεις τα κανουμε. Με το που φευγουν οι τουριστες, και δεν εχουν λογο να το παιζουν πια κοσμιοι, βγαζουν τις μασκες τα τερατα και τα βαζουν με τα ζωακια.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/xωρίς-λόγια.225670/
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ε Μην το λες...Ειχα δει στην εκπομπη της Οπρας Γουινφρει (ετσι δε λεγεται?)που κανανε εφοδους σε καταστηματα με ζωα.Ηταν ΧΑΛΙΑ!! Τα ζωακια τα καημενα σε κατι βρωμικα κλουβια και το φαγητο σε κατι καταβρωμικα μπολακια.Επισης βρηκανε εναν που ηθελαν να του τα παρουνε να τα δουν και αυτος για να μην πληρωσει τη μεταφορα τα ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!!!!! ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!!!
συμφωνω οτι εννοειτε οτι θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις....βεβαια εγω εννοουσα κυριως την ανεπτυγμενη ευρωπη....και αν προσεξες εγραψα οτι ειναι πιο φιλοζωοι....οχι οτι ειναι ολοι!!!!!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συνηθως οι τουριστες ειναι αυτοι που φριττουν με τα χαλια μας-οχι οτι δεν κανουν κι αυτοι παρομοια σκηνικα,απλα εμεις κανουμε περισσοτερα.![]()
ναι............ακριβως αυτο πιστευω και εγω!!!!!!!!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
σαν γνωστης της γαλλικης γλωσσας ειμουν στην πλακα και ενας ειχει δωσει φολα σε ενα γατακι και ακουσα ενα γαλλο να λεει πως αν το ηξερε δεν θα ερχοταν ποτε στην ελλαδα και θα βαλει αγγελια στην γαλλια να μην ερθει κανενας στην ελλαδα.οταν ημουν πιτσιρικα δουλευα σε μια ταβερνα και ηταν κατι γερμανοι και πηγε ολη οι οικογενεια και χαηδευαν τα γατακια που ειχαν γενιθει διπλα.μια ελληνιδα ομως τραβιξε το παιδι της πανικοβλιμενη
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ παιδιά τόσα χρόνια μέσα στους τουρίστες ουδέποτε είδα ξένο να κακοποιεί ζώο...πάντα ήταν φιλικοί μαζί τους πάντα τα φωτογράφιζαν και πάντα τα χάϊδευαν.Αντίθετα οι Έλληνες όπου και να σταθώ τα κλοτσάν και τα φοβούνται μην τυχόν και κολλήσουν τίποτα...![]()
συμφωνω....επισης τοσα χρονια εδω,στις ταβερνες που πηγαινω,συνηθως,τους μονους που βλεπω να ταιζουν τα αδεσποτα ειναι τους ξενους...και εμενα...

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ναι...Ναι κι εγώ μαζί σου Πουπου το μισό φαϊ μου εκεί πάει.. άσε που τσακωνόμαστε με τους μαγαζάτορες γιατί λερώνουμε και το δάπεδο καμιά φορά...συμφωνω....επισης τοσα χρονια εδω,στις ταβερνες που πηγαινω,συνηθως,τους μονους που βλεπω να ταιζουν τα αδεσποτα ειναι τους ξενους...και εμενα...![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι...Ναι κι εγώ μαζί σου Πουπου το μισό φαϊ μου εκεί πάει.. άσε που τσακωνόμαστε με τους μαγαζάτορες γιατί λερώνουμε και το δάπεδο καμιά φορά...![]()
ναι τα γομαρια....και δεν κοιτανε τις κουζινες και τις τουαλετες τους!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool