Δολοφόνησαν σκυλάκι νεαρής ηλικίας

^Dark Angel^

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα.
Σημερα,καθως πηγαινα στο βιβλιοπωλειο ειδα στο γηπεδο 5χ5 της γειτονιας μου,ενα σκυλακι μαυρο-καφε νεαρης ηλικιας πεταμενο μεσα στις φυλωσιες των δεντρων που περιβαλλουν το γηπεδο.Στο κεφαλι του ειχε μια σακουλα σκουπιδιων μπλε.Καποιος δεν το ηθελε και του εβαλλε το κεφαλι μεσα στη σακουλα,ετσι ωστε να παθει ασφυξια και να πεθανει.:mad::mad::mad:και μετα αφου πεθανε το εριξε εκει.....:mad::mad::mad: Αναρωτιεμαι πως μπορουν και κανουν κατι τετοιο, τοσο απανθρωπο....:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βοηθειαααα....σε τετοιες περιπτωσεις,τι μπορω να κανω????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν δεν εχεις στοιχεια για συγκεκριμενο ατομο, δεν ξερω αν μπορει να γινει τπτ ..δυστυχως:(

σημερα τραβηξα φωτογραφιες,ετσι ωστε να εχω αποδεικτικα στοιχεια.Δεν μετακινηθηκε καθολου το σκυλακι απο το μερος στο οποιο το πεταξαν.

μ ακουγεται πολυ περιεργο να πεθανε απο ασφηξεια
δλδ δεν μπορουσε να σχησει με τα νυχια την σακουλα το σκυλι???:hmm:

μ ακουγεται πολυ περιεργο να πεθανε απο ασφηξεια
δλδ δεν μπορουσε να σχησει με τα νυχια την σακουλα το σκυλι???:hmm:
Εγω παντως το βρηκα με σακουλα στο κεφαλι και με πρησμενη κοιλιτσα.Εχω και φωτογραφιες ως αποδεικτικη στοιχεια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back