τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
δν εχω λογια..πραγματικα δν παει καλα ο κοσμος! καλα, οι αλλοι που τον εβλεπαν τι εκαναν? ειναι οντως ενα θεμα.. ξερουμε αν οντως τελικα βγηκε καποια ακρη? που εγινε το περιστατικο?Το περιστατικό αναφέρθηκε χτες στην εκπομπή της Χριστίνας Βίδου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη έχει στην εκπομπή της την Κλέα Μοριανού από το Παρά Τρίχα και συζητούν θέματα σχετικά με τα ζώα. Η Κλέα ανέφερε χτες διάφορα περιστατικά κακοποίησης που συνέβησαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο με αποκορύφωμα τη σύνθλιψη στην ψύχρα ενός μωρού γατιού από εργαζόμενο μέσα σε χώρο εταρείας, λες και ήταν κατσαρίδα... Ο κόσμος έχει λαλήσει.Είναι αναπόφευκτη η λήψη δραστικότατων μέτρων (και η επιβολή αυστηρότατων ποινών πια, χωρίς άλλη καθυστέρηση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
δν εχω λογια..πραγματικα δν παει καλα ο κοσμος! καλα, οι αλλοι που τον εβλεπαν τι εκαναν? ειναι οντως ενα θεμα.. ξερουμε αν οντως τελικα βγηκε καποια ακρη? που εγινε το περιστατικο?
Σχετικα με το περιστατικο στο σχολειο στην ηλιουπολη, κινιτοποιηθηκε η κυρια felix και η ζωοφιλικη ενωση ηλιουπολης και απευθυνθηκαν και στο ιδιο το σχολειο. Ξερω ολλες τις λςεπτομεριες για το φρικιαστικο εγγλημα, και καλω την felix να περιγραψει την απανθρωπια και κτηνοδα που χαρακτηριζει τους ανθρωπους οπου το εκαναν, αλλα και αυτους που πεταξαν απλως την γατα στα σκουπιδια…
Πραγματικα χρειαζεται αμεση κηνιτοποιηση των αρχων και της πολιτειας. Δεχτηκαμε τηλεφωνα από κατοικους τη ηλιουπολης οι οποιοι ειχαν μεινει αφονοι με το συμβαν, κι μαλιστα ρωτουσαν ποτε και πως εγινε. Πραγματικα ο κοσμος δεν ειχε μαθει τιποτα!!!!!!!

[FONT="]Και μπραβο στην [/FONT][FONT="]felix[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]που μας καλεσε και βγηκε στον αερα, μπας κι ευαισθητοποιηθει ο κοσμος.[/FONT]

για το αλλο περιστατικο δυστηχως δεν γνωριζω κατι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
https://discovery-planet.net/clip/watch_video.php?v=331b468adbf7c45
https://discovery-planet.net/clip/watch_video.php?v=54e0d16d2fbe9d4
δεν βαζω ολα τα λινκ αλλα αν δειτε κι τα αλλα 2 εχει και την ομιλια της προεδρου της ζωοφιλικης ηλιουπολης, και αξιζει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
και "παιζει" και η γνωστη ατακα....ελα μωρε...παιδια ειναι!!!!!!!εεεεεεεεεεεεε....τοτε ειναι που μουρχεται να σκοτωσω ανθρωπο!!!!!
![]()
Παιδιά αυτό που ήθελα να πω παρατηρώντας το βίντεο είναι ότι το σχολείο αυτό είναι ΙΕΚ και όχι σχολείο όπου πάνε παιδιά ανήλικα.
Επειδή είμαι καθηγήτρια στα ΙΕΚ αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για ενήλικες. Είναι άτομα που έχουν τελειώσει το λύκειο. Οπότε καμμία δικαιολογία
.Μπράβο που αναδείξατε το θέμα παιδιά πάντως και δεν υπήρξε ένα ακόμα παιχνίδι ψυχανώμαλων ατόμων. Θα βρεθεί όμως ο ένοχος?
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Παιδιά αυτό που ήθελα να πω παρατηρώντας το βίντεο είναι ότι το σχολείο αυτό είναι ΙΕΚ και όχι σχολείο όπου πάνε παιδιά ανήλικα.
Επειδή είμαι καθηγήτρια στα ΙΕΚ αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για ενήλικες. Είναι άτομα που έχουν τελειώσει το λύκειο. Οπότε καμμία δικαιολογία.
Μπράβο που αναδείξατε το θέμα παιδιά πάντως και δεν υπήρξε ένα ακόμα παιχνίδι ψυχανώμαλων ατόμων. Θα βρεθεί όμως ο ένοχος?
[FONT="]Δυστηχως, δεν νομιζω να βρεθουν οι ενοχοι…ελπιζω μονο σε ευαισθητοποιηση του κοινου, ώστε να αντιδρα σε τετοια θεματα μεχρι η πολιτεια να μεριμνησει καταλληλα και να μην γινονται… πιστευω είναι θεμα πολιτειας…[/FONT]
stellak
Διάσημο μέλος
Ειλικρινά, δεν ξέρω να σου απαντήσω.Μόνο ελπίζω, επειδή ήταν ένα περιστατικό που αναφέρθηκε από την ίδια την Κλέα, να έχει κανένα στοιχείο στα χέρια της και να το κυνηγήσουν όπως μπορούν. Αυτός που το κατήγγηλε, αν ήταν υπάλληλος της εταιρείας, οφείλει να κινηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να κινηθεί και η διοίκηση της εταιρείας (ε, ρε, και να γινόταν εδώ που εργάζομαι, θα τον κρεμούσαν από την πύλη ανάποδα)
Λοιπόν, άκουσα χτες πάλι στην εκπομπή της Βίδου - που το'χει πάρει πολύ προσωπικά - ότι στην εταιρεία που συνέβη το περιστατικό με το νεογέννητο γατάκι έχουν βαλθεί να βρουν τον υπάλληλο με κάθε τρόπο (ακόμα και μέσα από τις κάμερες που υπάρχουν στην εταιρεία, εάν καταγράφηκε).
Κι επειδή ενός κακού μύρια έπονται, χτες αναφέρθηκε το εξής: κύριος εντόπισε κούτα με νεογέννητα σκυλάκια δίπλα σε κάδο. Πήρε συμβουλές από τις κοπέλες του Παρα Τρίχα και επέστρεψε να τα μαζέψει. Εκείνη την ώρα υπάλληλος του Δήμου μάζευε την κούτα κι αρνήθηκε να τη δώσει στον κύριο. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε (τελικά κάθε μέρα μπορούμε να βρεθούμε κοντά στο έγκλημα
). Σώθηκε μόνο το ένα σκυλάκι. Έχουν ήδη κινηθεί να εντοπίσουν τον υπάλληλο μέσω του δρομολογίου και της ώρας εργασίας. Το κρίμα είναι πως όταν με το καλό βρεθεί, διότι θα βρεθεί, δε μπορεί να γίνει διαφορετικά, θα τιμωρηθεί βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Για μένα, μόνο κάτι ίδιο με αυτό που έκανε εκείνος θα θεωρούταν δίκαιο. Διότι σίγουρα δεν το έκανε πρώτη φορά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Τι θα πει αρνηθηκε ο υπαλληλος;;;;;;Εγω θα εφερνα την αστυνομια επι τοπου αν μου ελεγε καποιος οτι θα αλεθε επι τοπου τα κουταβια!!!![]()
απο οσο γνωριζω ο δημος ειναι υποχρεομενος να μαζευει τα αδεσποτα κλπ και οταν αυτα ειναι σε μικρη ηλικια - δηλαδη καπιων μηνων 2-3 τα σκοτωνουν γιατι υποτυθεται οτι ακομη δεν καταλαβαινουν ακομη, οποτε στην προκειμενη περιπτωσηη ειναι νομιμη η ευθανασια. μαλον γιαυτο αδιαφορισαν...
ετσι εμαθα πριν λιγο καιρο για μια αντιστοιχη περιπτωση...ασ μασ πει και καποιος αλλος!!!
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο οσο γνωριζω ο δημος ειναι υποχρεομενος να μαζευει τα αδεσποτα κλπ και οταν αυτα ειναι σε μικρη ηλικια - δηλαδη καπιων μηνων 2-3 τα σκοτωνουν γιατι υποτυθεται οτι ακομη δεν καταλαβαινουν ακομη, οποτε στην προκειμενη περιπτωσηη ειναι νομιμη η ευθανασια. μαλον γιαυτο αδιαφορισαν...
τα σκοτωνουν;
αδιανοητο!καλυτερα να τα αφηνουν μακρυα σε κανα βουνο λχ αφου τα στειρωσουν πρωτα και οσα επιβιωσουν!
skai-animals
Δραστήριο μέλος
τα σκοτωνουν;
αδιανοητο!καλυτερα να τα αφηνουν μακρυα σε κανα βουνο λχ αφου τα στειρωσουν πρωτα και οσα επιβιωσουν!
ατυπα θεωρειτε πως η ευθανασια για νεογεννητα κουταβια ενδυκνυται προκειμενου να μην πεθανουν βασανιστηκα απο αμαξια, σε καδους σκουπιδιων κλπ. αυτο ειναι μια ατυπη αποφαση μερικων ζωοφιλων οπου θεωρουν πω ςειναι καλυτερο να μην ζησουν τα ζωα μια βασανιστικη ζωη γεματη κυνδυνους.εγω προσωπια δεν συμφωνω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Μόνο ελπίζω, επειδή ήταν ένα περιστατικό που αναφέρθηκε από την ίδια την Κλέα, να έχει κανένα στοιχείο στα χέρια της και να το κυνηγήσουν όπως μπορούν. Αυτός που το κατήγγηλε, αν ήταν υπάλληλος της εταιρείας, οφείλει να κινηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να κινηθεί και η διοίκηση της εταιρείας (ε, ρε, και να γινόταν εδώ που εργάζομαι, θα τον κρεμούσαν από την πύλη ανάποδα)