Δολοφόνοι γιόρτασαν την 28η γελοιοποιώντας ακόμα μια φορά την τριτοκοσμική Ελλάδα

Το είδα στο σάιτ του παρατρίχα και φρίκαρα. Κάποιο από αυτά τα κ.λ.παιδα το έκανε. "για πλακα". Ρε δεν θα πιάσω κανένα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ομως υπαρχουν 'άνθρωποι" που τα επικροτουν αυτα σε φορα και ποιος ξερει και αν τα πραττουν κιολας!
εχουν δει πολλα τα ματια μου αλλα υπαρχουν και χειροτερα..καποιοι λχ εξυμνουν εγκληματα σε εμφυλιους πολεμους ας πουμε (μην κανουμε το κοροιδο εκει!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ομως υπαρχουν 'άνθρωποι" που τα επικροτουν αυτα σε φορα και ποιος ξερει και αν τα πραττουν κιολας!
εχουν δει πολλα τα ματια μου αλλα υπαρχουν και χειροτερα..καποιοι λχ εξυμνουν εγκληματα σε εμφυλιους πολεμους ας πουμε (μην κανουμε το κοροιδο εκει!!)
και "παιζει" και η γνωστη ατακα....ελα μωρε...παιδια ειναι!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:εεεεεεεεεεεεε....τοτε ειναι που μουρχεται να σκοτωσω ανθρωπο!!!!!:mad:

δεν τα φερνει ρε γαμωτο η συγκηρια να τους πετυχαινουμε εκεινη ακριβως την στιγμη που βασανιζουν τα ζωακια,,,μετα να δεις που σε πονει και που σε σφαζει....ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥς ΚΑΡΠΟΥΣ....
κ αν ειναι πιτσιρικια? ξερεις ποσες φορες εχουμε κυνηγησει πιτσιρικια που τρεχουν να κλωτσησουν αδεσποτακια? τι τα κανεις? κ το υφος των γονιων, λες κ κανουν ανδραγαθημα τα βρωμιαρικα τους:down: αυτοι θελουν οντως ενα χερακι.
"και ομως υπαρχουν 'άνθρωποι" που τα επικροτουν αυτα" κ μονο αδιαφοροι να ειναι, το ιδιο μου κανει προσωπικα. κ υπαρχουν παααααααρα πολλοι που το θεωρουν αν μη τι αλλο επιτρεπτο.:down:

Τα παιδιά είναι μικροί δολοφόνοι. Γι'αυτό το δικό μου παιδί (όταν κάνω) μέχρι κάποια ηλικία θα το κρατήσω μακριά απο τα ζώα μου διότι ποιός μου λέει οτι δεν θα πάρει ένα μολύβι να το χώσει στο αφτί του γατιού να δεί πόσο βαθειά παει, ή να παρει κανενα ψαλίδι να κόψει νύχια και να γίνει της που...ας?????
Τσογλάνια.

Τα παιδιά είναι μικροί δολοφόνοι. Γι'αυτό το δικό μου παιδί (όταν κάνω) μέχρι κάποια ηλικία θα το κρατήσω μακριά απο τα ζώα μου διότι ποιός μου λέει οτι δεν θα πάρει ένα μολύβι να το χώσει στο αφτί του γατιού να δεί πόσο βαθειά παει, ή να παρει κανενα ψαλίδι να κόψει νύχια και να γίνει της που...ας?????
Τσογλάνια.

συμφωνω...ενα παιδι για να φτασει στο σημειο να κατανοει πλεον τον κοσμο γυρω του και την ζωη που το περιβαλει, πρεπει πρωτα να "εκπαιδευτει" απο τουσ γονεισ του. ειδικα σε τετοιεσ εποχεσ...

Η συνέντευξη βγήκε, συγνώμη που δεν πρόλαβα να σας ειδοποιήσω αλλα εγραφα μειλ και τηλεφωνούσα σαν τρελή για να το δεί ο κόσμος.
Για όσους δεν είδαν την εκπομπή το σάβατο στο HIGH, τότε κάθε κυριακή κι έπειτα μπορούν να την δούν στο

www.discovery-planet.net
Άν δεν βρίσκετε το σημείο θα το βρώ και θα σας πώ ακριβώς πού είναι.
Οι τύποι απο το skaisat.com δεν παίζονται παιδιά.Τρελοί ακτιβιστές και αυτή τη στιγμή παίζει στο HIGH ΤΟ EARTHLINKS, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ????????
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ο Λ Α !
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

δεν τα φερνει ρε γαμωτο η συγκηρια να τους πετυχαινουμε εκεινη ακριβως την στιγμη που βασανιζουν τα ζωακια,,,μετα να δεις που σε πονει και που σε σφαζει....ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥς ΚΑΡΠΟΥΣ....
Θα διαφωνήσω μαζί σου...εγω αν μου τυχει κάτι τέτοιο, θα κόψω λαρύγγι με τα δόντια μου, έτσι σκοτώναν οι πρωτόγονοι, γιατί απο τότε που βρήκα την γάτα μέχρι και αυτή τη στιγμή που σου γράφω δεν με φτάνουν 10 καρτέλες ηρεμηστικά για να σταματήσει η ταχυπαλμία.
Στο facebook ανακοίνωσα (αν με βρεί ποτέ) οτι άμα τον πετύχω θα του πιώ το αίμα και οτι παραφυλάω.:mad:

και "παιζει" και η γνωστη ατακα....ελα μωρε...παιδια ειναι!!!!!!!:blink::blink::blink::blink:εεεεεεεεεεεεε....τοτε ειναι που μουρχεται να σκοτωσω ανθρωπο!!!!!:mad:

κοντα σε αυτους βαλε και οσους πατανε γατες στην ασφαλτο επειδη δεν φροντιζουν να φρεναρουν εγκαιρως!εχω αποφυγει γατες ετσι...

κοντα σε αυτους βαλε και οσους πατανε γατες στην ασφαλτο επειδη δεν φροντιζουν να φρεναρουν εγκαιρως!εχω αποφυγει γατες ετσι...

αχ.τωρα τι μου λες..........παθαινω ψυχοπλακωμα καθε μερα,απο τα γατακια που βλεπω στο δρομο πατημενα........και επειδη το εχω συζητησει με πολλους............οχι μονο δεν φρεναρουν εγκαιρως...αλλα δεν σκεφτονατι καν να φρεναρουν....δεν τους ενδιαφερει καθολου....:mad::mad::mad:........μονο σε κανεναν σκυλο μπορει και να φρεναρουν,μονο και μονο για να μην τους χαλασει το αμαξι...τι να πεις........
εγω,με το που βλεπω απο μακρια οποιοδηποτε ζωακι στην ακρη του δρομου,φρεναρω με τον φοβο μηπως και πεταχτει...:(

Καλημερα...
Αν ενα μωρο,ενα παιδακι μεγαλωσει με κατοικιδια συντροφιας οπως και νομιζω οι περισσοτεροι σε αυτο το forum μεγαλωσαμε,και οι αρχες που παρει απ τους γονεις του ειναι σεβασμος και αγαπη προς τα κατοικιδια... τοτε δεν υπαρχει κανενας φοβος η παιδικη αθωοτητα να κανουν το πιτσιρικι να προβει σε αγριοτητες με το αγαπημενο μας κατοικιδιο...
Τουλαχιστον αυτες τις αρχες πηρα εγω απ τους γονεις μου και αυτες θα μεταδωσω στα παιδια μου..
Τωρα οσο αφορα τα ατυχηματα στον δρομο....χαμηλες ταχυτητες οσο το δυνατο και ελεγχο στις ακρες του δρομου....επισης οταν βλεπεις μια γατα να περνα σφαιρα τον δρομο,πολυ πιθανον να ακολουθει και καποια αλλη ξοπισω της..οποτε κοψε ταχυτητα!!!!
Με δαιμονιζει που οταν χτυπανε ενα ζωο,δεν εχουν το σθενος να σταματησουν....δεν απεχει και παρα πολυ απ την εγκαταλειψη ενος πεζου..ειναι κριμα...ποσα χτυπημενα γατια και σκυλια θα σωζονταν αν υπηρχε αμεση αντιμετωπιση του τραυματισμου τους...

Καλημερα...
Αν ενα μωρο,ενα παιδακι μεγαλωσει με κατοικιδια συντροφιας οπως και νομιζω οι περισσοτεροι σε αυτο το forum μεγαλωσαμε,και οι αρχες που παρει απ τους γονεις του ειναι σεβασμος και αγαπη προς τα κατοικιδια... τοτε δεν υπαρχει κανενας φοβος η παιδικη αθωοτητα να κανουν το πιτσιρικι να προβει σε αγριοτητες με το αγαπημενο μας κατοικιδιο...
Τουλαχιστον αυτες τις αρχες πηρα εγω απ τους γονεις μου και αυτες θα μεταδωσω στα παιδια μου..
Τωρα οσο αφορα τα ατυχηματα στον δρομο....χαμηλες ταχυτητες οσο το δυνατο και ελεγχο στις ακρες του δρομου....επισης οταν βλεπεις μια γατα να περνα σφαιρα τον δρομο,πολυ πιθανον να ακολουθει και καποια αλλη ξοπισω της..οποτε κοψε ταχυτητα!!!!
Με δαιμονιζει που οταν χτυπανε ενα ζωο,δεν εχουν το σθενος να σταματησουν....δεν απεχει και παρα πολυ απ την εγκαταλειψη ενος πεζου..ειναι κριμα...ποσα χτυπημενα γατια και σκυλια θα σωζονταν αν υπηρχε αμεση αντιμετωπιση του τραυματισμου τους...
συμφωνω μαζι σου απολυτα!!!

αχ.υπαρχει ενα καλο βασανιστηριο για τιμωρια..το εφηρμοζαν καποτε σε πολιτικους αντιπαλους..βαζεις τον σαδιστη μαζι με μια γατα σε ενα σακι και πεταμα στη θαλασσα!

αλλα δεν λεει ..λυπαμαι τη γατα που θα υποφερει χωρις να φταιει
υπαρχει ενα καλυτερο ομως!

τον βαζεις σε ενα εκτροφειο αγριων γατιων οπως αυτη εδω
https://www.youtube.com/watch?v=RF8fPkV9HNc

η αυτη:

και του ζητας να σου φερει 5-10 τετοιες αφου τις παισει με τα χερια
(η γατα μου που ακουσε τα ουρλιαχτα τρομαξε!!)

αχ.υπαρχει ενα καλο βασανιστηριο για τιμωρια..το εφηρμοζαν καποτε σε πολιτικους αντιπαλους..βαζεις τον σαδιστη μαζι με μια γατα σε ενα σακι και πεταμα στη θαλασσα!

αλλα δεν λεει ..λυπαμαι τη γατα που θα υποφερει χωρις να φταιει
υπαρχει ενα καλυτερο ομως!

τον βαζεις σε ενα εκτροφειο αγριων γατιων οπως αυτη εδω

και του ζητας να σου φερει 5-10 τετοιες αφου τις παισει με τα χερια
(η γατα μου που ακουσε τα ουρλιαχτα τρομαξε!!)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.........πολυ καλο!!!!!!!!!!( βεβαια,καθολου δεν μου αρεσε η θεα της γατας μεσα στο κλουβι....αλλα ειναι αλλη συζητηση αυτη...)
λοιπον,δεν θα το πιστεψετε,αλλα ετσι εκανε ο μπουκακος μου( ο πορτοκαλουλης στην υπογραφη μου..)πιο μικρος,οταν ηταν στο γιατρο......και επειδη,οπως καταλαβενετε γινοταν πολυ επικινδυνος,του ειχα( και ακομα αυτο χρησιμοποιω) παρει ενα ειδικο κλουβι για αγρια ζωα,ετσι ωστε να μπορουν να γινονται τα εμβολια χωρις να βγαινει καθολου απο το κλουβι!!!!!!! αφου ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι ο πιο αγριος γατος που εχει δει!!!!!! μας ακουγανε σε ολο το τετραγωνο....:lol::lol::lol: ετσι γινοταν ομως μονο στο γιατρο και οταν ηταν να του δωσω το χαπι.......τωρα ειναι πιο ηρεμος,αλλα ακομα δεν μπορω να του δωσω το χαπι του ....:lol::lol::lol:

Καλημερα...

ναι.........συνηθως ετσι γινεται σπυρο μου...........αλλα οχι παντα....εχω δει περιπτωσεις παιδιων,που ηταν πολυ σαδιστες οσον αφορα τα ζωα,ενω οι γονεις τους δεν θα πω οτι ηταν φιλοζωοι,αλλα σεβονταν τα ζωα......δεν ξερω γιατι,αλλα ειναι και στον ανθρωπο.......αυτους που βλεπουμε να κανουν αυτα τα φρικτα εγκληματα στα ζωα.....δεν μπορω να τους δικαιολογησω με τιποτα,γιατι οταν λεμε οτι φταινε οι γονεις τους που τους μαθαν ετσι,ειναι σαν να τους απαλασσουμε απο καθε ευθυνη........δεν το πιστευω.....παρα πολοοι εχουν μεγαλωσει σε σπιτια που δεν ειχαν ζωα,και ουτε ειχαν καποια ...ας το πω,φιλοζωικη εκπαιδευση,αλλα δεν εκαναν αυτα τα εγκληματα που κανουν αλλοι..........βεβαια το να μεγαλωνεις με ζωα,ειναι το καλυτερο πραγμα για να γινεις φιλοζωος και να σεβεσαι ολες τις ζωες.......δεν το συζητω......

Ιδιο περιστατικο απο οσο μας ειπαν εγινε και στη θεσσαλονικη την ιδια μερα...:mad:

κι αλλο ενα εγινε στη βαρη χτες με ενα σκυλακι......εχει βουιξει το φεις..τελειωμο δεν εχουν πια ολα αυτα...δε μπορω...:(:(

παιδια, προτεινω όποιος έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιο περιστετικό κακοποίησησ, να προσπαθεί να βγάζει φωτογραφίες ωστε να έχουμε πλήρη εικόνα τησ κατάστασης και να μπορούμε να τα δημοσιεύουμε και τηεοπτικά!

Το περιστατικό αναφέρθηκε χτες στην εκπομπή της Χριστίνας Βίδου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη έχει στην εκπομπή της την Κλέα Μοριανού από το Παρά Τρίχα και συζητούν θέματα σχετικά με τα ζώα. Η Κλέα ανέφερε χτες διάφορα περιστατικά κακοποίησης που συνέβησαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο με αποκορύφωμα τη σύνθλιψη στην ψύχρα ενός μωρού γατιού από εργαζόμενο μέσα σε χώρο εταρείας, λες και ήταν κατσαρίδα... Ο κόσμος έχει λαλήσει.:mad: Είναι αναπόφευκτη η λήψη δραστικότατων μέτρων (και η επιβολή αυστηρότατων ποινών πια, χωρίς άλλη καθυστέρηση)

Το περιστατικό αναφέρθηκε χτες στην εκπομπή της Χριστίνας Βίδου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη έχει στην εκπομπή της την Κλέα Μοριανού από το Παρά Τρίχα και συζητούν θέματα σχετικά με τα ζώα. Η Κλέα ανέφερε χτες διάφορα περιστατικά κακοποίησης που συνέβησαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο με αποκορύφωμα τη σύνθλιψη στην ψύχρα ενός μωρού γατιού από εργαζόμενο μέσα σε χώρο εταρείας, λες και ήταν κατσαρίδα... Ο κόσμος έχει λαλήσει.:mad: Είναι αναπόφευκτη η λήψη δραστικότατων μέτρων (και η επιβολή αυστηρότατων ποινών πια, χωρίς άλλη καθυστέρηση)

:cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν πάμε καλά, αυτό πότε έγινε???:mad: Και οι συνάδελφοί του δεν του είπαν τίποτα που συνέθλιψε το γατάκι? Ή μήπως, ως συνήθως, δεν είδε κανένας τίποτα?:down::down:

Δεν πάμε καλά, αυτό πότε έγινε???:mad: Και οι συνάδελφοί του δεν του είπαν τίποτα που συνέθλιψε το γατάκι? Ή μήπως, ως συνήθως, δεν είδε κανένας τίποτα?:down::down:

Ειλικρινά, δεν ξέρω να σου απαντήσω.:/: Μόνο ελπίζω, επειδή ήταν ένα περιστατικό που αναφέρθηκε από την ίδια την Κλέα, να έχει κανένα στοιχείο στα χέρια της και να το κυνηγήσουν όπως μπορούν. Αυτός που το κατήγγηλε, αν ήταν υπάλληλος της εταιρείας, οφείλει να κινηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως, κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να κινηθεί και η διοίκηση της εταιρείας (ε, ρε, και να γινόταν εδώ που εργάζομαι, θα τον κρεμούσαν από την πύλη ανάποδα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back