yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.malevole.com/mv/misc/killerquiz/
θα αναγνωρισετε τυχαια απο φωτο ποιος ειναι ποιος και θα βρειτε το σκορ σας, οποιος εχει διαβασει πολύ εγκληματολογια η μορφολογια εχει αβανταζ... παρατηρειστε τα προσωπα ... εγω εχω 10/10 ( ευτυχως)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

6/10
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι και τόσο προφανές... Εδώ που τα λέμε οι προγραμματιστές είναι αρκετά creepy τύποι.
6/10
H ειδοποιός διαφορά νομίζω είναι το βλέμμα!!!

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Υ.Γ. Που πας και τα βρίσκεις αυτά ρε γιασμίν
; Μπράβο σε συγχαίρω
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Πρσεξτε καλυτερα τα συγκρτημενα λεπτα χειλια η τα υπερβολικα σαρκωδη
Τι θες να πεις; Κι εγώ έχω λεπτά χείλη.

RedCat
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Υπαρχει εδώ https://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv και το τεστ προσωπικότητας για εμας με τα περίεργα χείλιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
8/10Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
6/10. Χαλαρά μου κόβουν το λαρύγγι χωρίς να το πάρω πρέφα![]()
Επιτέλους! Κι άλλη άσχετη!

Δεν πειράζει, εμείς θα πηγαίνουμε μαζί για να προσέχουμε η μια την άλλη (οι τυφλοί οδηγούν τους αόμματους).

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και τώρα ποια θεωρία ακολουθούν οι Profilers; ψυχολογικό πορτρέτο;Ενα φεγγαρι εκανα εγκληματολογια στο εξωτερικο και υπαρχει η μαλλον υπυρχε γιατι εχει αμφισβητηθει η θεωρια των προδιαθεσεων αναλογα με τα χαρακτηριστικα του προσωπου
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
...6/10..να ανησυχώ ότι θα με σφάξουν σα κοτόπουλο ή όχι??
επίσης σαρκώδη χείλη έχει το αγόρι μου...(να την κάνω σιγά σιγά πρίν έρθει...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool